bitirmekle doğru mu yaptım

İlişkinize bir şans daha verme fikriniz için tebrik ediyorum, doğrusu bence bu.
Biz kadınlar istersek yapamayacağımız şey yok.
Sadece biraz sabır ve çabayla 1 yıl sonra o arkadaşınızın ismini dahi anımsamayacaksınız.( kendimden biliyorum)
Şimdiden size bol şans ve mutluluklar diliyorum.

çok saçma bir sebep olmuş. Başkaları yüzünden yillarinizi mi harcayacaksiniz? O karakterde bir adam zaten ilerde yine kendini belli eder. Sevgiliniz duygusal yaklaşmış olaya bu yüzden.

Araniza 3.kisiyi sen sokmussun...
Ve bitirme sebebin sacma gercekten.
Anlatmadigin baska birseyler olabilirmi daha?

Mesajını yeni gördüm. Hayır yok ama sevgilimin arkadaş düşkünlüğü konusundaki ilk vukuatı değil bu. Mahallesinden bir arkadaşı evleniyordu. Sevgilim işsizdi o dönem.Güç bela bi araba buldu. BBütün ayak işlerini yaptı. Ertesi gün sonra sınavı vardı. Uykunu ihmal etme dedim ama o gece 2 ye kadar kaldı. Aradan tam bir yıl geçti çocuk ne arıyo ne soruyo. Sevgilim bi iki kere gel görüşelim demiş. Çocuk karısıyla beraber gelip 10 dk sonra da gitmiş. Bu hallerinden nefret ediorum. O bu kadar fedakar olunca da insanlar onu hiç saymıyor.. bu çocukla yaşananlar da bana hafif gelmiyor çünkü çok zor günler geçirmemize sebep oldu..

çok saçma bir sebep olmuş. Başkaları yüzünden yillarinizi mi harcayacaksiniz? O karakterde bir adam zaten ilerde yine kendini belli eder. Sevgiliniz duygusal yaklaşmış olaya bu yüzden.

sevgilim hep böyledir arkada§larına karşı. Benim kötü olduğumu düşünüyor.. umarım ortak bir noktafa buluşabiliriz..

Sanki bu arkadaşı senden hoslaniyor gibi hissettim nedense.buna sebepte senin onunla dertlesmen bence.sevgilinden ayrilmaklahata yaptin bana gore.madem arkadaşıyla görüşmesini istemiyordum çocuğaaacik acik sunu soylemissin iki yüzlükonusmussun de yani.iistemiyorum bu yüzden ben arkadaşlık yapmanizi vb.sevgilin bence fazla iyi niyetli .ilişkin dene sorun olursa olsun sevgilinin aarkadaşlarıyla dertlesmemelisin.sorunlariniz ikiniz arasındacozumlenmeli bana gore.

Teşekkür ediyorum :)

Ewet hata benimdi. Anlatmamalıydım. Aslnda o dönem sevgilim de öyle düşünmüştü. Sana yazıyo falan dedi çok sinirlendi. Şimdi ne oldu da unuttu bunları anlamıyorum

Ben bu konuda hak veremedim size. Vefat bu sonuçta. Benim arkadaşım da anneannesi için keşke ölse diyordu, ama herkesten çok o ağlamıştı öldüğünde. Ne olursa olsun böyle bir zamanda yanında olmalı insan.

Yukarıda da yazmıştım. Sorun dün, bugün degil. Cenaze dolayısıyla buzlar
Eridi ve yeniden hayatımızda eskisi gbi olma durumunu kabul edemiyorum. Ilkini hasarsız atlattık belki ama ileride ciddi sorunlar olabilir. Çocuk değil neticede 35 yaşında adam. Bile isteye yaptı herşeyi. Ben yüzünü bile görmek istemezken sevgilim her akşam x' e iniyorum ben diyecek..

Bence biraz zaman ver sevgiline eminim zamanla gorecektir. Seni anliyorum sevgilin bazen arkadaslari tarafindan kullanildigini düşünüyorsun ancak bunu ona nasil ifade ederek gostermeye calistiginda onemli.
belliki arkadasi senden hoslaniyor yada gercekten karakteri o sekilde ama bunu sevgilinde anlamis. Suan sevgilin birak arkadasinin yaninda olsun biraz zaman gecince uygun bi dille gecmisi hatirlatip tekrar dusunmesini istersin.
yada arkadasi her ikinizdende ayni anda Özür dilemeli ancak sonrasinda yine mesafeli görüşmeli.

Ben sorunu basit görmüyorum ama çözüm sekli yanlis

Tamamını okudum konunun . Bazen insanlara ne kadar şunu yapma şöyle deme şu şöyle bu böyle desende söylediğin şeyi gözleri ile görmek ister . Ondan ayrılmak istediğini söylemişsin. Ben seni haklı buldum ayrılmayıp mesafe de koyabilirdin aslında ama tercihini böyle yapmışsın . Ona öyle sana böyle konuşan biriyse güvenilmez zaten .

Erkekler arkadaş ilişkilerinde bizim gibi değil. Biz bir hata gördüğümüzde kesip atıyoruz ama onlar defalarca kazık yeselerde yine bir süre sonra görüşmeye devam ediyorlar. Bu yüzden duygularınla değil mantığınla hareket et. Bir arkadaşından hoşlanmıyorsun diye de ayrılmaya kalkma...

Evet beni gerçekten çok iyi anlamışsınız teşekkur ederim. Aslında ayrılık tamamen anlık öfkemden kaynaklandı. Bir de baktım konu oralara gelmiş.. fevri ve aceleci davrandığımı ben de farkediyorum. Umarm yyoluna girer..

Işte tam benim sevgilim.. defalarca kazık yemeden anlamıyor gerçekten de. Beni de vicdansız olmakla suçlar hep sağolsun. Ayrılmakla abartmışım buraya konu açınca farkettim

Konumu okuyan ve cevap yazan herkese teşekkür ederim. Sizi seviyorum kk üyeleri. Bazen en yakınlarımızdan dahs yakınsınız.. iyi ki varsınız..

siz o kisiden hoslanmıyorsanız aynı ortamda bulunmazsınız, sizi de kimse buna zorlayamaz.
fakat sırf "cok konusuyor, işin zor" dedi diye sevgilinize görüsme yasagı koymanıza anlam veremedim.
ustelik adamın cenazesi var, eski dostunu gorunce duygusallasmıs ama siz hala inat ediyorsunuz,
sevgilinizin arkadaslıklarına bu kadar mudahale etmemenizi tavsiye ederim, sonucta hakaret icerikli birsey dememis arkanızdan.

Mevzu benim arkamdan konuşmuş olması değil ki. Benim yüzüme sen haklısın, o zaten sana uyudum diye mesaj atıp bana geliyordu film izliyorduk, seninle konuşurken aynada kendimle konuşuyo gibiyim ben de bunları ona hep söylüyorum dedikten sonra sevgilime de bu ne böyle yaa demiş olması. Beni bu denli haklı gören adamın arkamdan bu şekilde konuşması çok ciddi bir sorundur bence. Biz barışır gbi olunca da "parası için mi berabersin" demeye utanmadığı birisi eski dostu olamaz bence. Zira insanlar dostlarına bu tarz ithamlarda kolay kolay bulunmazlar. Bi takım hesaplara girip ucuz hareketlerde bulunan insanları ilişkimden de sevgilimden de uzak tutmak isterim. Ayrılmak abartı bir tepki oldu biliyorum. Ama o adamı hayatımda istememekte kararlıyım..

Yani mevzu onun benim için ettiği iki üç cümle değil. Çok daha fazlası var yaşananlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…