bitirmekle doğru mu yaptım

hrcnkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
18
4
36
Merhaba bayanlar. Aslında eski üyeyim. Kazenin bilgisiyle ikinci üyeliğim bu.. konuya geleyim.

Neredeyse 3 yıllık bir ilişkim var. Yaklaşık 6 ay kadar önce bir ayrılık yaşadık. Sevgilim yüksek lisan için uğraşıyordu. Iyi bir işe girdiğinde evlenicektik. Bir dönem kendini iyice bıraktı, önemsemez oldu. Bu yüzden çok sık tartışma yaşadık. Ben de çok yakın bi ark ı var onu aradm ve durumu anlatyım. Beni dinlemiyo belki sen konuşsan işe yarar dedim..

Arkadaşı bana inanılmaz derecede hak verdi. Emek harcamadan olmaz mesela ben bilg ı öğrenebilmek için günlerimi gecelerimi verdim. Gözlerim bozuldu bu süreçte dedi. Inan ben de hep ona söylüyorum ama dinlemiyo, ona kişisel gelişim kitapları vermeye çalışıyorum almıyo dedi. Inan seninle konuşurken aynada kendimle konuşuyomuş gbiyim vs beni onayladı hatta gaza bile getirdi olmuyosa ayrıl diye. Belki de kapasitesi yetmiyodur bile dedi.

Aynı adam sevgilime de bu kız ne çok konuşuyo, buna tamam diceksin susturucaksın, başka türlü geçinemezsin fala demiş.

Aradan zaman geçip biz sorunlarımızı halleder gibi olunca da "bu kız seni istemiyo neden ısrarla peşinden koşuyosun? Parası için heralde" demiş. (Türkiye ortalamasına göre iyi bir kazancım var) sevgilim gerekeni söylemiş ve yamından ayrılmış. Bana anlattı ve benim aramızdaki sorunu ona taşımama kızdı. Duyduklarını haketmediği için ağladı. Özür diledim haklısın dedim ve kapandi konu.

Aradan aylar geçti ve dün gece o adamın babaannesi vefat etmiş. Zaten yoğun bakımdaydı kadın. Sevgilim bana geçmiş olsun demek için gitsem mi dedi. Git annesine gecmis olsun de onunla muhatap olma dedim. Zaten altlı ustlu oturuyolar. Gitmiş. Çocuk nerdesn sen demiş aglamış boynuna sarılmış. Ben seni kendine getirmek için öyle söyledim demiş ve benim saftirik sevgilim de her§eyi unutmuş! Gece babaannesi vefat etmiş. Beraber hastaneye falan gittiler. Ben de çok kızdım. Adam ikide bir bu kadın ne zaman ölücek, ölmez teyze oldu kaldı başımıza diyordu zaten..! Yeniden eski samimiyeti kabul edemiyorum.. yaptıkları ağır geliyo bana..

O sinirle ayrıldım sevgilimden. Haklı olduğuma inansam da 3 yılın hatırına sizden de akıl almak istiyorum.

Fazla detay verdim uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen..

doğru yanlıştan öte sevgiliniz şu an sizinle arkadaşı arasında bir seçim yapacak ya onu bırakıp aşkı galip gelip size dönmeye çalışacak yada arkadaşıyla devam edecek ki bir erkek sevdiği kadını tercih eder bence. ayrıca bence haklısın arkadaşı iki yüzlüymüş o her şekilde bozardı bu ilişkiyi sevgilinizi doldurarak.

Bir de hiç gereği yokken sevgilimin bana "uyuyorum" diyip onunla film izlediğini anlattı. Çok ciddi sorunlar yaşadık bu yüzden. Evet benim açımdan iyi bişey yaptı ama insan niçin arkadaşını satar ki?

Bu sebeple ayrılık olmaz bir kere bunu çıkar aklından. Oturup iki olgun insan gibi konuşun bu konuyu, liseliler gibi ya arkadaşın ya benden ziyade, sınır koymayı öğrenin öğretin birbirinize..

Bu sebeple ayrılık olmaz bir kere bunu çıkar aklından. Oturup iki olgun insan gibi konuşun bu konuyu, liseliler gibi ya arkadaşın ya benden ziyade, sınır koymayı öğrenin öğretin birbirinize..

Anlamaya çalişsa konuşmayı deneyeceğim. Çok vicdansızsın adam bana sarıldı diyip duruyo

Araniza 3.kisiyi sen sokmussun...
Ve bitirme sebebin sacma gercekten.
Anlatmadigin baska birseyler olabilirmi daha?

Anlattığınız olayların nicelerini eşimin kuzenleri(!) benim için yaptı ve şuan mecburen evime de buyur ediyorum.
Erkekler bu tür olaylara kadınlar gibi bakmıyorlar.
İki güleryüz gördüler mi her şey bitip gidiyor.
Kadınlar zamanında üzüldükleri, kendileri için duydukları kötü sözlerle kalıyor.

Bence sevgilinize fevri davranmışsınız.
Saçma sapan bir arkadaş için ilişkimi bozmaz, emeklerimi çöze atmazdım.
Uzun vadede, bilinçli bir şekilde soğutma politikası her zaman daha fazla işe yarayandır.
Eğer sizden özür diler ve o kişi ile arasına mesafe koyacağına söz verirse affedin derim.

Hiç bir şey anlamadım
bitirmek için basit bir olay gibi geldi
yeni üyelik almak isteyecek kadarda özel bir durum yok derdiniz de

Beni tanıyanların bilmesini istememem için çok ağır bişey mi yaşamam gerek? Öyle uygun gördüm..

bence sadece bu sebeple sevgilinizden ayrılmanız doğru olmamış
siz bu sebeple sevgilinizi terk etmekle aslında ona şu mesajı vermişsiniz "ben sana güvenmiyorum, sen eninde sonunda bunun oyununa gelirsin"
oysa daha önce olanlarda sevgilinizin tavrı ortada, o arkadaşın çabaları bir işe yaramamış
bence keşke sevgilinizi terk etmek yerine biraz bekleseydiniz, ilk gördüğünüz falsoda bu insanla arkadaş olmanı istemiyorum deseydiniz
o zaman hem haklı olurdunuz, hem de inceldiği yerden kopabilirdi belki

Çok sıg davranan bir sevgilim var. Israrla benim vicdansız olduğumu söylüyor..

Tamam sarılsın bunda sorun yok, merhaba-merhaba dan öteye samimiyete, kankalığa tabiri yerindeyse gerek yok demek istiyorum.. Sınırdan kastım tamamen üst komşu, bu!

Aslında en büyük sorun sevgilimin anlamıyor olması. Geçmiş olsun de muhatap olma demiştm ben ona. Ama o kadin vefat edince sabaha kadar uğraştı o adamla beraber. Mesafe koymayı hiç ama hiç bilmiyor ki..

Aslında en büyük sorun sevgilimin anlamıyor olması. Geçmiş olsun de muhatap olma demiştm ben ona. Ama o kadin vefat edince sabaha kadar uğraştı o adamla beraber. Mesafe koymayı hiç ama hiç bilmiyor ki..

üzgünüm, hala hak veremiyorum size
böyle bir durum, vefat yani, mesafe koymak için uygun değil ki
insan düşmanı olsa "yardım et" dese, yardım eder

Bitirmek için bahane aramışsınız o zaman
çünkü gerçekten ortada birşey yok
bundan başka bir sorun varsa orasını bilemem

Çok şükür ki kayda değecek başka bir sorunumuz yoktu. Ancak adamın tamamen ayrılmamız için yaptığı davranışlar hafif mi sizce? Yani işe yaramış ve biz ayrılmış olabilirdik. Bu ileride de başımıza gelebilir. Böyle biriyle görüşmek ciddi bir sorun bence..

Çok sıg davranan bir sevgilim var. Israrla benim vicdansız olduğumu söylüyor..
Garipsemedim.
Gerçekten bizler duygusal zekası ile hareket eden, dünyayı öyle algılayan canlılarız.
Bu tür sorunlar neredeyse her ilişkide mevcuttur.
Ne şanstır ki, sizin derdiniz bir arkadaş; akraba değil en azından.
Şahsım adıma söylebilirim, böyle arkadaşlar vardı ilişkimizde.
İlk zamanlar restler çektim işe yaramadı ama size tavsiye ettiğim gibi uzun süre sonra adları unutuldu.
Sabırlı olursanız kazanan siz olacaksınız.

Bir de olaya şu açıcan bakın, eğer sevgiliniz bir arkadaşınız için sizi terketmiş olsaydı ne hissedersiniz?
Açıkçası ben, o kişiye olan nefretinin ya da kızgınlığının bana olan sevgisinden üstün olduğu fikrine kapılır ve böyle bir olayda ilişkisini ortaya koyarak nasıl değersizleştirdiğine anlam vermeye çalışırdım.
Gerçekten özür dilerse, barışmak için bir çabada bulunursa affedin derim.
3 yıl oldukça uzun bir süre ve ilişkinizin sonu ayrılık olacaksa da bir inat veyahut başkaları için değil, aranızda aşamadığınız kişisel sorunlar için olsun.

dur bakalım cocugun acısı geçince tekrar değerlendirirsiniz bu konuyu.evet küs almasınlar ama bu adamla tekrar samimi olması mantıklı değil bence

üzgünüm, hala hak veremiyorum size
böyle bir durum, vefat yani, mesafe koymak için uygun değil ki
insan düşmanı olsa "yardım et" dese, yardım eder

Mevzu yardım etmesinde değil aslında. Etmesi kadar insani bişey yok. Ama kesinlikle bu iş bitsin görüşme dediğimde bana "tamam" diyemiyo. Yukarıda da yazdım. Hiç gereği yokken bana sevgilimin "uyuyorum" diyip onunla birlikte film izlediğini anlattı. Durup dururken arkadaşını sattı. Ve ayrılmamızdan başka bir amaç goremiyorum. Aylarca da defalarca karşılaşmalarına rağmen "kusura bakma" demeye tenezzül etmedi. Bunları unutup eskisi gbi olmasını sindiremiyorum. Dese ki şimdi bana ihtiyacı var o yüzden yanındayım ama artık eskisi gibi olamaz sorun olmazdı zaten

Haklısın akraba olması cok daha zor.. böyle bir sebepten bitsin ben de istemiyorum ama o adamla yüz yüze gelme fikri, benim yanımda selamlaşacakları fikri çok öfkelendiriyo beni.. eğer bir adım atarsa ılımlı yaklaşmaya çalışacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…