Bite çok acil çözüm

ceydaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
300
110
29
merhaba kızlar küçük kız kardeşimde bende kalıyor bit buldum başında sirkelerde var kendime daha bakamadım ama en etkili şampuan hangisidir sirkeleride nasıl öldürebilirim acil yardıma ihtiyacım var

Eczaneden şampuan alın. Eğer çoksa bit sprey alın daha etkili oluyor. Şampuan ve sprey sirkeyi öldürmez. Onu en iyi öldüren şey elma sirkesi. Bir kaba çocuğa zarar vermeyecek şekilde sirke ve su oranlayın. Bu su ile durulama yapın. Kıyafetlerini 65 derecede yıkayın. Daha altı olursa ölmüyorlar.

Geçmiş olsun.

En etkili şampuan markası nedir peki yani çok çeşit varda bilgileriniz için çok teşekkür ederim

Sirkileri tek tek temizlemen lazim.. Saclar uzunsa kestirin.. Sirkilerin temizlenmesi daha kolay olur.

En etkili şampuan markası nedir peki yani çok çeşit varda bilgileriniz için çok teşekkür ederim

Paranit kullanmıştık galiba. Çok ciddi boyuttaydı. İlk kullanımda bitleri öldürmek kolay. Yıkayıp tarıyorsunuz güzelce hepsi gidiyor. Asıl sorun sirkeler. Onlar temizlenmezse günler içinde tekrarlıyor. Sirkeleri de çok çok iyi temizleyin. Eczacı size der zaten tekrar yıkıyorsunuz 10 gün içinde sirkeler bite dönüşmüş olabilir diye. Biz sirkeli su ile atlattık ikinci kez şampuan kullanmamıza gerek kalmamıştı.

merhaba kızlar küçük kız kardeşimde bende kalıyor bit buldum başında sirkelerde var kendime daha bakamadım ama en etkili şampuan hangisidir sirkeleride nasıl öldürebilirim acil yardıma ihtiyacım var
Bit sampuanlari fasa fisoydu biz ilkokula giderken bitlendigimizde annem almisti ise yaramamisti gaz yagi kesin cozum oyle kurtulmustuk o gun bugundurde hic bulasmadj sukur tabi bu bi deneyimledigim oneri arastirin isterseniz zarari olurmu bilmem ama bizde olmadi

BİDE çamaşırları yıkamak gerekiyor 60 derecede çekmezler mi yani beyazlar neysede renkliler

Beyaz tenli ve teni çok hassas yapmaktan korktum

BİDE çamaşırları yıkamak gerekiyor 60 derecede çekmezler mi yani beyazlar neysede renkliler

Bizim beyaz çamaşırda vardi 1 2 tane. Çeker diyorsanız biraz daha düşürün. Güneşte güzelce kurutun. Kontrol edersiniz katlarken de. Sirkeler düşmüyor zaten bitler düşüyor. Onları da görürsünüz. Çarşaf, yastık yüzü vs. bunlari da yıkamayı ihmal etmeyin. Kullandığınız havluları da yıkayın.

En iyisi parazit. Kesin çözüm. Ve içindeki tarakla sabah akşam tarayın. Çamaşırlarını yatak örtülerini yıkayın geçer

Sirkeler düşmüyorsa mutlaka görürüm diğerlerini çok teşekkür ederim hemen bir paranit aldırıyorum

Canm banada gelmişti okula giden kuck kaynmdan
Paranitle temzledim
2 gün sıktım taradim
Sonra da 1 hafta boyunca sabah aksam elimle ayırıp her telini bir tarağı ile taradim sirkelerde geldi hep taraga
Ama her telini taradıktan sonra toplu iğne ile tarağı temizleki taraga gelen sirkeler saca geçmesn

Eczanede bit şampuanları var nöbetçi bir eczane bulup onların önerdiğini alın temizledikten sonra her gün bakın bir sirke bile kalsa hemen çoğalıyorlar çok zor iş valla

Her sene başıma gelen durum .. kızımın saçları çok gür (onun saçından normal 5 kişiye saç olur.:)) Paravit sprey alacaksın biraz pahalı diğerlerine göre ama çok etkili. Çocuğu önüne oturtup beyaz bir havlu kucağına sereceksin. Paravitin içinden çıkan ince küçük tarak ile enseden başlayarak ve saçları tutam tutam ayırıp dipten uca kadar 5-6 fıs ilaçlayacaksın. sonra ince tarak ile tarayınca sirke -bit ne varsa gelir. Bu şekilde özenerek 1 kez ilaçlayıp 1 gece kafasını sarıyorum ertesi sabah 6-7 kez şampuanlayınca bir daha hiç bişey yapmaya gerek kalmıyor.

Tek cozumu gaz yagi gerci annem bi de kafamiza sheltox sikardi bekletirdi eskiden ama en etkili cozum gazyagi biz onunla kurtulduk

Sakin gazyagi surmeyin
Hele bu sicak ve nemli havalarda asla
Kil kokleri ilac emilimi icin adeta bir kapidir
35 40 lira civarinda bit spreyleri, solusyonlar var
Eczaci yardimci olacaktir
Bitten kimse ölmemis
Cocugu da korkutmadan sık disli tarakla da tarayip elle ayiklayin

saclarınızı boyayın tecrübeyle sabittir temizlendikten sonra kokusuna da gelmiyor. ilk okulda bitlenmiştim ve gaz yagından sinek ilacına neler neler denedim ve bit sampuanıda dahil. cözümü saç boyasında buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…