Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bit konusunda yardımcı olur musunuz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ay o gaz yagının kokusuna degıl bit ben bıle yaklaşamam..iyi fikir aslında ... acaba saca zararı olmadı degılmı hiç...

ay o gaz yagının kokusuna degıl bit ben bıle yaklaşamam..iyi fikir aslında ... acaba saca zararı olmadı degılmı hiç...

neticede kimyasal madde oluyordur mutlaka diye düşünüyorum ama en iyi çözüm.
zaten saçında çok bekletmiyorsun.en fazla 10 dakika.
ondan sonrada tarayıp dökülen sirke ve bitleri öldürürdü.
valla ben 25 yaşındayım benim bu dediğim 6/7/8 yaşlarımda oldu.saçlarımda da herhangi bir yanma,seyreklik yok.
a.s.

sln cnm kvellada daha etkili ecz kalfasıyım ben ama şu an çalışmıyorum kafurun tabletede gelmez die biliriz fakat kırsalda bulmak zor ecz. konuşup getirtmek lazım birde aileler umursamıyorsa bu iş çooook zor çünkü gğün aşırı yıkayıp iyicene sık bir tarakla taramak lazım bende şu an kırsaldayım korktuğum şeylerden biri kızıma bit bulaşması saçlarda uzun ALLAH korusun boyalı saça geçmediğini bende duydum hatta çocukta varsa kuoförler boyada kullanılan bir şeyi sürelim kurtulursunuz diolar duymuştum ALLAH kolaylık versin öğretmenlerimize

Benim de ilkokulda kabusum olmuştu. Su çiçeği olup kafamda yaralar çıktığında bile o ince tarakla taramıştık annemle. Ben bit ilacı değil de gazyağıyla temizlenmiştim. ama belki saç derisine zararı vardırbilmiyorumkismile

Çocukluk yıllarımda çok büyük çilelerle temizlenmiştim de fobi gibi birşey oldu bende bit olayı. temizleniyordum tekrar geliyordu sınıfımda yaygın olduğu için çok fena yıllardı

off arkadaslar bence bu meret boyali sac falan dinlemiyor.Az önce sacimda bir tane sag buldum.Benim oglandan geldi yada esimden diye düsünüyorum. cünkü esim ögretmen,oglumda 2 haftadir anaokuluna gidiyor.Ama oglumda yumurtalari var saclari cok seyrek normalde ama kulak arkalarina yerlesmis.Offf ne igrenc ya bende en son ilk okul 3.sinifta sira arkadasimdan gecmisti.Temizleyene kadar annem ölmüstü valla.Ilk gördügümde acayip korktum ya fobi olmustu zaten bende.

Acaba saca sürülen bitkisel yaglarda yapar mi?

Eğer etrafta bulaşabilecek biri yoksa yağlar tek başına bit oluşturamaz canım. Saçlar bırak yağı çok temiz bile olsa bulaştı mı bulaşıyor işte...Of yaa nesli tükense şu hayvanın. Bit korkusundan psikoloa gitcm yakında dolmuşlarda arkama yaslanmadan oturuyorumm..

Hmm sagol canim.Böyle bir durumla karsilasinca her türlü olanak aklima geldi.Neyseki aninda müdahele ettikte kurtulduk.Kaynak benim oglanmis meger.O kücücük kafasina nasilda yerlesmis bir görseniz.

bende saolsun kızımdan dolayı tecrübeliim bu konuda,
saçları çok gür kıvırcık tam bi bonus anlıcaanız,
bu yıl liseye başladı ilk dönem hemencik geldi misafirlerimiz,bilmiyorumkismile
bitlerin sirkeleri bilirsiniz saça yapışık olur ve ayırması çok zordur,ilaçta dökemez,
ilk görüldüünde bikaç kez bit şampuanıyla yıkayın,

bi arkadaşım yıllar önce sölemişti ,
gerçekten çok doğru sirkeler daha yavruyken,saçtan yeni ayrılmış ve henüz yumurtlayamazken 2 günde bi saçı yıkayıp incecik tarakla tarayarak dökmek gerekir ,
bu durumda ilacada gerek kalmıyo ,
ayrıca çocuklara kafur takılmasına son derece karşıyım,kötü bi koku ve ölülere konulduu için içim el vermiyoboshayallersmile

gaz yağı ve tarım ilacı kullanmak gerek biraz saça zarar verir ama o eczanedeki ilaçlar sirkelere etki etmiyorur en azından bunlar tek seferde etki ediyor bende çocukken çok çektim.

bende dun oglumda farkettım. bnım sacımada gecmıs nyda dıe bı ılac aldım eczaneden .tek seferde kesın cozum yazıyor ama hala sirkeler var cocumda ve o içinden çıkan ince tarak sökmüyo sirkeleri. çözüm kesin çözüm yokmu sirkelere ?

yarın boya alıp boyamayı deneyecegım saçlarımı inşallah boya benımkılere etki eder :44: . ama oğlanı napıcaz 3 yaşında saçınımı boyayacagım

biz kurtulduk .

şööle kii

ilk farkettiğim gün eczaneden nyda sprey alıp kendıme ve ogluma uyguladım. hergun çarşaflar kıyafetler 60 derecede yıkandı. yatak sac kurutma mak. en sıcak derecesınde yavasca gezdırıldı . hergün sacta eşim sirke buldugunda tek tek saç telini kestik
3. gun kwellada şampuan ıle yıkanıldı
8. gun paranit sprey uygulandı(bunu sadece kendıme yaptım ogluma gerek kalmadı)

ve şuan yoklar şükür ki

belki işinize yarar die paylaşiyorum. çunku ben farkettıgımde çılgına dönmüştüm. nerden geldı napıcam die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…