- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
-
- Konu Sahibi gurtmingotam
Sağol canım bnmEllerine sağlık canım, şimdi gördüm pastanı. Çok güzel görünüyor
Yarışmada da başarılar dilerim
Canım çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Canım bu sıra biraz yoğunum ve karışığım.Görmedim yoksa mutlaka yazardım.Kusura bakma canımSağol canım babacına da Allahtan şifa diliyorum yazmıştım da görmedin yazayım dedim inşallah toparlar çabucak
Yok canım olur mu öyle şey estağfurullah ne kusuru yakalamışken iyi dileklerimi dualarımızda olduğunuzu söylemek istedim Allah senden de razı olsun can ablamızsın sen bizimCanım çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Canım bu sıra biraz yoğunum ve karışığım.Görmedim yoksa mutlaka yazardım.Kusura bakma canım
Sağol canım Allah razı olsun.Ben de bu bölümdeki herkesi ayrı ayrı seviyorum.Biz güzel bir aileyiz..Yok canım olur mu öyle şey estağfurullah ne kusuru yakalamışken iyi dileklerimi dualarımızda olduğunuzu söylemek istedim Allah senden de razı olsun can ablamızsın sen bizim
Kesinlikle öyleyiz canımSağol canım Allah razı olsun.Ben de bu bölümdeki herkesi ayrı ayrı seviyorum.Biz güzel bir aileyiz..
Çok sağol canım benim seninde ellerine sağlıkBu yaz tatilinde kalıpta bizde denedik, çok da güzel oldu.. ellerine sağlık başarılar dilerim
Çok sağol tatlıcım teşekkür ederimEllerine sağlık canimcim başarılar dilerim
Sağol canım bnm gerçekten beğenmene çok mutlu oldum klasik bisküvi pastası ya bideBir şoka da burada gireyim
Muhteşem görünüyor, ellerine sağlık
N
Sağol canım bnm gerçekten beğenmene çok mutlu oldum klasik bisküvi pastası ya bide
Çok teşekkür ederim canım bnm yaaaHiç klasik bisküvi pastası gibi değil, gerçekten çok beğendim çok başarılı
Sağol tatlımelelrine saglik canim cik guzel gozukuyor basrilar ^^ ❤
Ellerine sağlık, başarılar dilerim. .