Kekler - Pastalar Bisküvi Pastası- Ülker Sponsorluğunda

Sağol canım babacına da Allahtan şifa diliyorum yazmıştım da görmedin yazayım dedim inşallah toparlar çabucak
Canım çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Canım bu sıra biraz yoğunum ve karışığım.Görmedim yoksa mutlaka yazardım.Kusura bakma canım

Canım çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Canım bu sıra biraz yoğunum ve karışığım.Görmedim yoksa mutlaka yazardım.Kusura bakma canım
Yok canım olur mu öyle şey estağfurullah ne kusuru yakalamışken iyi dileklerimi dualarımızda olduğunuzu söylemek istedim Allah senden de razı olsun can ablamızsın sen bizim

Yok canım olur mu öyle şey estağfurullah ne kusuru yakalamışken iyi dileklerimi dualarımızda olduğunuzu söylemek istedim Allah senden de razı olsun can ablamızsın sen bizim
Sağol canım Allah razı olsun.Ben de bu bölümdeki herkesi ayrı ayrı seviyorum.Biz güzel bir aileyiz..

Bu yaz tatilinde kalıpta bizde denedik, çok da güzel oldu.. ellerine sağlık başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…