- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
-
Sağol canım bnmEllerine emeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
Sağol canım evet çocukluğumun pastası aslında :)Ellerinize sağlık,özellikle çocukların bayılarak yedigi pratik ve lezzetli bir pasta
Yarışmada bol şans dilerim
Çok teşekkürler canım dediğin gibi bisküvi pastası bi başka çocukluğu hatırlatıyor bana da hep isterdim babaannemden :)Harika görünüyo canım biskuvili pastanin yerini bende hiçbişey tutmaz
Sende çok güzel basarmissinÇok teşekkürler canım dediğin gibi bisküvi pastası bi başka çocukluğu hatırlatıyor bana da hep isterdim babaannemden :)
Çok sağol canım o senin güzel görüşünSende çok güzel basarmissin
Teşekkür ederim sabahvesencimellerine sağl :) hem kolay hem şık hemde uygun bir pasta :)
Sağol canım benimellerine saglik.cnm biliyorum bu tarifi cok guzel oluyor
Katıl canım olsun heyecan olsun monoton hayatım renklendi valla bu sayede birinci olmayı hepimiz istiyoruz da bi gun yakalayacağız inşallah hep yuvarlak pasta yapıldı mesela değişik bşyler deneyebilirsinCanım ellerine sağlık. Çok pratik ve güzel bir pastadır. Sen de çok şık bi sunum yapmışsın.
Bu defa benim de pek umudum yok ne yalan söyleyeyim ne çok pasta ustası varmış. Enfes pastalar geliyor.
Ama katılmazsam o heyecanı yaşayamadığım için üzülücem.Sen de iyi yapmışsın. Bence şansın da var
Sağol canım senide bekliyoruzElinize sağlık,başarılar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?