- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi gurtmingotam
Ellerine sağlık canim benim cok severim biskuvi pastasını aaaahh ahh diyette olmasam yiycem de yiyemiyorum basarilar diliyorum bitanem ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cocom bnm Diyeti alt üst etmez ki Bi parçacık uçurayım burdanEllerine sağlık canim benim cok severim biskuvi pastasını aaaahh ahh diyette olmasam yiycem de yiyemiyorum basarilar diliyorum bitanem ❤❤❤
Bizim bi kaptan vaar hemen kiziyo bi parca yedik mi kiyameti kopariyobizim icin cıss coss bunlarsagol balimmmm yemis kadar oldumSağol cocom bnm Diyeti alt üst etmez ki Bi parçacık uçurayım burdan
Biliyorum canım meşhur kaptan miu kıyamam yaa aslında bu kadar katı diyet zarar vermez mi ki diyetisyene de gidiyor musun peki inşallah istediğin kiloya çabucacık ulaşırsın canım bence de başarırsın o azim var çünküBizim bi kaptan vaar hemen kiziyo bi parca yedik mi kiyameti kopariyobizim icin cıss coss bunlarsagol balimmmm yemis kadar oldum
1 bucuk ayda boyle oldum kzuum:)Vallahi süpersin fazla kilon yok aslında katı diyet gerektirecek kadar canım maşallah kaç ayda gitti peki
Maşallah vallahi tebrik ediyorum canı gönülden1 bucuk ayda boyle oldum kzuum:)
İnşallah canım teşekkür ederimbasarılar canım inşallah bu kez birinci olursun
Düzelttim canımNevreste canım etiketleyememişim seni galiba başlığı sadece bisküvi pastası olarak değiştirmemiz mümkün mü diye soracaktım ta beceremedim galiba telin azizliği
Sağol canım babacına da Allahtan şifa diliyorum yazmıştım da görmedin yazayım dedim inşallah toparlar çabucakDüzelttim canım
Ellerine sağlık aslim.Hem kolay ,hem gösterişli bir pasta olmuş,başarılar dilerim.Merhaba arkadaşlar yeni tarifime hoşgeldiniz. Size çok bilindik çok kolay pasta tarifimi vereceğim zor zamanların kurtarıcısı da diyebiliriz.
Malzemeler:
Eki Görüntüle 2064756
- 600ml süt
- 3 yemek kaşığı şeker
- 1 yumurta sarısı
- 1 paket 3 lü pötibör bisküvi
- 4 yemek kaşığı un
-3 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilin
-yarım yemek kaşığı tereyağı
- 2 paket bitter çikolata
- sıvamak içi hazır pasta kreması ve ekstra 1.5 su b. Süt
Süslemek için
-çilek ve rendelemek için çikolata
İlk olarak pastamızın iç kremasını hazırlayarak başlıyoruz. süt,şeker,un,nişasta, yumurta sarısı ve vanilini tencereye alıp çırpma teli ile kısık ateşte karıştırarak pişiriyoruz. Kaynayınca ocaktan alıp içine tereyağı ve bitter çikolataları ekliyoruz eriyip harmanlanıncaya kadar karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2064757
Benim kelepçeli kalıbım olmadığı için alternatif çözüm olarak tencere kullandım içine poşet serdim çıkarması kolay olsun diye. Ve krema sürdüğüm bisküvilerimi sırayla dik olarak dizdim. Dizme işlemi bitince de kalan kremayı en üste boşlukları doldurmak için kullandım. Ardından biraz dolapta bekletiyoruz ki birbirine yapışsınlar çıkarırken dağılmıyor böylece. akabinde pasta sıvamak için kremayı hazırlıyoruz.
Eki Görüntüle 2064758
Bekletmeden itinayla pastamızın etrafını kaplıyoruz.son olarakta çikolataları rendeliyoruz. Çilek ile süsleyip çileklerin üzerine kararmamaları için tart jöle döküyoruz. Çilekleri yazdan dondurucuya koymuştum denemek için süslemede ve soslar için güzel oluyor pastamızı dolapta 2 saat kadar daha dinlendiriyoruz. Herkese afiyet olsun.
Eki Görüntüle 2064759
Eki Görüntüle 2064760
Sağol canım senide bekliyoruz
Teşekkürler deynebimmmEllerine sağlık aslim.Hem kolay ,hem gösterişli bir pasta olmuş,başarılar dilerim.
Hoş gittin hoş geldin canımm Çok sağolÇocukluğuma gittim geldim. Ellerine sağlık gurtmingotam