bişiler söylermisinizz?? :(:(

bosver canım ya....gitme.. Can sanırım adı o neden senin icin böyle düsünmüyor yani ailenden biri icin bein kötü bilmesinler özr dileyeyim diye ?? o neden ince düsnmüyor ben gitme derim uzaklas emin ol pişman olacak o cocukta 2.5yıl nasılda kolay silmiş pes...

yüzüne mi kapattın?fisfisfis

yyook yüzüne kapadım iyi akşamlar teyzecim die titrek bi ses tonuyla kapadım..ağlıcak bişi yok belkide ama benim aşırı duygusal olmam belkide olayları bu duruma getirdi...

aslında karar vermiştimm evet aramadı beni merak etmedi demiştimm işten çıktım eve gidiyodum yolda telefonum çaldı ve eeskı erkek arkdasımın annesiydi...yukarda yanlıs yazdım yüzüne kapatmadım asla öle bişi yapmam..artı inanın terk edilme sebebini bile bilmiyorum...saten bilsem hata bende dicem çekilcem üstüne gitmicem niee üsteliyimki bu kadar ben sebebini bilmediğim için bölee...

ne konustunuz annesiyle en son?
ben olsam annesinin harbi harbi hatiri varsa
arar tesekkur ederdim

bazı aşklar unutulmaya mahkumdur sen seni sevenle ve sevginin kıymetini bilenle ol

ne konustunuz annesiyle en son?
ben olsam annesinin harbi harbi hatiri varsa
arar tesekkur ederdim

o aradı işde ben telefonda direk olanlar için özür dielrim dedim seni çok seviyoruz sen böyle bi kız değilsin falan dedi yarın gel dedi her zaman gel her zaman kapımızz yine açk dedi
üzüldükk falalan işde
aramaz diye bekliyodum bende gitmemeklee kararımı vermiştim..aradı işde..

bazı aşklar unutulmaya mahkumdur sen seni sevenle ve sevginin kıymetini bilenle ol

artık benım askımda unutulmaya mahkum unutma çabası içindeyim 4.gün hiç aramadım oda aramadı..

canım öncelikli olarak konuyu okurken sana kızdım.

neden dersen, annesiyle hala konuşuyor olsanız bile doğum gününe gitmemen gerektiğini düşünüyorum. ayrıca telefonda ayrıldğınızı söyleyebilirdin.

evet 2.5 sene az değil. bazen bir aylık sevgilimizden ayrıldığımızda bile çok acı çekebiliyoruz.

amaaaaa şunu asla unutma. dönmesini istediğin birine ne yaparsan yap ama kendimi öldürürüm gibi ifadelerle asla gitme. düşünsene azıcık da olsa değer verdiğin birisi sana böyle bir cümle söylese onun hakkında ne düşünürdün. ben açıkçası zayıf olduğunu ve ayrılmakla iyi bir şey yaptığımı düşünürdüm.

eski sevgilinin maalesef sana karşı hissettiği sevgi bitmiş.

hayatın boyunca seveceğin tek erkek de o olmayacak. kendini üzme, ailesiyle de konuşmaya gitme. eğer seni ararsa annesi tekrardan özür mü dilemek istiyorsun dileyebilirsin.

iyi günler.

arkadaşlara kesinlikle katılıyorum!!!!sakın görüşmeye gitme gerçekten kendini küçük düşürürsün hem kaçan kovalanır ben bunu bilir bunu söylerim biraz uzak dur bence aramazsa da arama!

sebebini bilmeden terkedilmişsin
bence hata o doğum gününe gitmenle başlamış
beni kötü kız bilmesinler gidip konuşuyım demişşin bunu düşündüğüne göre sen zaten kötü biri değilsin ama kesinlikle gitme arama sorma artık belki ailesi iyi insanlar ama bu saatten sonra hiç böyle şeylere gerek yok
neden ayrılmak istediğini söylemeyen telefonlara başkasını çıkaran kişiden hayır bekleme derim

kesinliklee doğumgününee gitmem hataydı..ama ısrarla arandım tabi ozaman ailesin kimsenin haberi yoktu olsa bilmiyorum yine ararlarmıydı..bende yaa görünce dayanamaz konusuruz en azından gibi amaçlarlaa umutlarla gittim..ve çook özlemiştimm...onu görmek beni daha çook mahvetti yakınımdaydı amaa onu daha çook özlemiştimm yakınken bi okadar da uzaktıkk...dayanılmaz bi acı yaşadım o an ...hatayı yaptım..hata üstüne hata yaptım...işde belkilerle gittim...keşkelerle çıktım...

anladığım kadarıyla ilişki bitmiş,bence içinde kalmasın git,annesine bunca zaman yaptıkları için teşekkür et,için ferah kalsın en azından

yaa allah aşkına nedir bu annesinin yaptıkları aman aman illa teşekkür edilecek özür dilenecek.ne yaptıysa zamanında teşekkür etmişsindir zaten.şimdi neden kalkıp toptan bir teşekkür daha etmek istiyorsun ki..
unutma o her şeyden önce çocuğun annesi.bir seçim yapması gerekirse birinin iyiliğini düşünmesi gerekirse o kişi elbette ki oğlu olur.insanlara çok anlam yüklememek gerekir.bırak eski sevgilinin annesi olarak kalsın.
benim arkadaşta sevgilisinden(şimdiki eşinden)ayrıldığında ki çocuk onu aldattı.kafayı yedi hemen annesini arayıp herşey için teşekkür etmeye kalktı.aman benden duyun istedim dedi vs vs..ne mi oldu kadın "yok sen benim kızımsın ben seni çok seviyorum hep öyle kalacaksın"falan filan dedi.sonra barıştılar.tabii arkadaş intiharlara kalkıştığını söyledi aynı senin gibi.ama barıştıkları andan itibaren kayınvalide oyle bir değişti ki.istemedi kızı.oğlunun başına bela gördü hep.çocuk defalarca ayrılmaya kalktı,ailesini bahane edip.
sonunda kızın dediği oldu evlendiler ama mutlu değiller.en büyük mutsuzluk sebepleri de o bir zamanlar arayıp teşekkür etmek için kendisini paraladığı kadın..burunlarından getiriyor.boşandılar boşanacaklar..

Son düzenleme:
az önce yinee aradı annesi gayet neşeli ses tonuylaa iş cıkısında mutlaka gel canımm bize oldumu dedi hayırdır dedimm gel sn mutlkaa konusalım dedi ama benım sesım soguktu o neşeliydi... gdiorum birazdannn belki yine keşkee gitmeseydım dicem ama gidiorummm eyvahedigeldismile

aah canım ya keşke gitmeseydin ne diyecekse tlfde deseydi neyse gitmişin bile gelince anlatta olanları merakta bırakma bizi

Git git! :)

Annesi belki kendine nikahlar senivereliniortak

Git git! :)

Annesi belki kendine nikahlar senivereliniortak

aynen katılıyorum size yazık ama bölede olmaz ordada birsey yokken heveslendirir gibi sizi cağırıyor merak ettim şimdi bizi haberdar edersin umarım eyvahedigeldismile

yazık ama yaaa...Allah yardımcın olsun.inşallah bişekilde sizi barıştırmaya çalışır,barışırsınız...

ilişkinize hiç bir zaman 3. bir insan sokmayın anneside olsa teyzeside

belki iyilik yapıyorlardır sana barıştırmakla ama ileride bu olaylar karşınıza çıkıcaktır

zaten sevdğiniz adam sizin nasibinizse vede seviyorsanız anneside girmese araya barşırsınız

İYİKİ GİTMİŞİMM..evt iyki gitmişim okadar içim rahat çıktımki o evden ama giderken sorun bide heycandan titriyodum neden heycanlandım bilmiyorum ilk kez tanıscamız zaman heycanlanmıstım bide..neyse gittim gayet güleryüzle karsıladı girdim içeri direk sarıldık ağlamamak için kendimi tuttum ağlamamalıydım çünkü..o sıcak sarılması içimi tuhaf yapmıstı..neyse oturduk nbr nasılsın falan muhabbetlerıydı..yüzüne bakamıyodum ama o gayet neşeli beni güldürmeye çalışıyodu kızım yavrum diyodu bana..ben söze grdim..kaç gündür içim içimi yiyodu gitsemmi gitmesemmi die kararsızdım aslında yüzüm yoktu dedim..özür dilerim olanlar için dedim..sadece bunu demek için gelcektım dedim..bak sibel dedi 1 ay olmuş ben yeni öğrendim dedi..ama anlamıstım arnızda sogukluk oldugunu sordum cana bişey yok diip kapatmıstı konuyu o gece ist den geldi sabah hala oturuyo morali bozuktu gittim yanınaa konustuk noluyo demiş..olmuyo yapamıyoruz artık birbirimizi yıpratıyoruz eziyetten başka bişi deil.ben seyirlere cıkıcam sürekli aklım onda olucak onu düşüncem haber alamıcam cıldırcam buna mecburum demiş..olmayan bişey yoktu sadece tayini çıktıgı için gideceği için beni kendinden soğutmaya başlamıstı..neyse annesi dedi gel dedim konusalım ddim sana her zaman bunu sana dicem sende benım kızımdın sende bızım aılemızden di sana bunları bikere daha hatırlatmak için gel dedim sakın ama sakın üzülme benden sana anne tavsiyesi sakın arama boşver o seni saten seviyo dönücek sana ne sen cabala ne ben kendisi gelicek dedi..saten aramıyorum dedim..ama şunu bil ayrıldınız bilyorum buraya gelmekde cekındın gelmıcektın belkı hıc ben aramasam dedi.öle dedim.bende gelicem seni görmeye sende gelceksin ben senin hala kader teyzenım hala bı arkdasın dostun ne olarak görmek istersen görebilirsin beni seni çook sevdiğimi bil aslaa üzülme beraber gidelim doktora dedi güçlü ol kendin için yaşa dedi bu kapı sana her zaman açık dedi ben oğlumu savunup seni atamam sibel dedi seni yalnız bırakamam değişen hiçbişey yok seni hala seviyoruz hala kızımızsın hala sibelimizsin bizim değişen tek şey oğlumla ayrılmıs olmanız oda sizin hayatınız dedi..çıkarken yine sarıldım ona bu sefer tutamadım kendimi mutluydum içim rahattı..kısa yazmaya calıstım ama biçok şey söyledi daha konusmaya cagırması oğluyla değil beni düşündüğü için çağırması beni mutlu etmişti...iyki gitmişimmm tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…