bişiler söylermisinizz?? :(:(

yok gibi görünüyo amaa kendimi öle hisettimm..içim rahat deildii..ama artıkk rahatımm...

Adamla işim bitmiş anasıyla niye görüşeyim ki ya..sen şuna unutamadım psikolojik olarak yakınlık hissi yaratıyor annesi bende desene annesiyle konuşunca hala bağımız kopmamış gibi hissedicem desene..nak bu kadar acımasız konuştum ama seni anlamadığımı sanma bizzat hissettiklerimde bir zamanlar geç bunlar arkadaşım ara annesini hakkını helal et teyzecim de o da helal olsun kızım desin işte bu kadar

Valla kusura bakma canım da annesinin yaptığı çok düşüncesizce bir hareket bence.

Sen şimdi içim rahatladı diyorsun ama itiraf et... umutlandın di mi?
Sana dönecek o demiş, seni seviyor demiş.. vs. vs.
Kadın sana yapabileceği en kötü şeyi yapmış, sana umut vermiş... şimdi ister istemez bekleyeceksin.
Ne zaman arayacak, ne zaman dönecek bilmem ne.
Senin de canına yazık ya, bu şekilde kimse kimseyi unutmaz ki.

Sonra da tutmuş kendin için yaşa diyor, kadın şaka gibi ya... sen bu kadar çok kızın hayatının içine gir, doktora bile birlikte gidelim de, bi sürü şey say, ondan sonra bu kızcağız sevgilisini unutup kendi için yaşamaya çalışsın.

Oldu... bunu yapabilecek babayiğit varsa şapka çıkartıcam önünde.

Bencede gitme , ne gerek varki
zaten kırılan sensin , özürü sen hakediyorsun

Valla kusura bakma canım da annesinin yaptığı çok düşüncesizce bir hareket bence.

Kadın sana yapabileceği en kötü şeyi yapmış, sana umut vermiş... şimdi ister istemez bekleyeceksin.

Sonra da tutmuş kendin için yaşa diyor, kadın şaka gibi ya... sen bu kadar çok kızın hayatının içine gir, doktora bile birlikte gidelim de, bi sürü şey say, ondan sonra bu kızcağız sevgilisini unutup kendi için yaşamaya çalışsın.

yoook asla umutlanmadımm dah aksinee 1 aydır umutluydumm biti artık dönerse döner..aramıyorum bile..ama kadın gercekden kesınlıkle kötü birisi değil babasız büyümüş 17 yasında evlenmiş..beni okadar iyi anlıyo ki sadece bu konuda deil herkonuda gidip destek almışımdır..ilk başta konustuk daha konusu bile açılmadı açılmayackda..nolursa olsun seviyorum onu kötü bi amacıda asla yokturr öyle biris değil çünküü..neyse saten gittimm çıkarken ohh dedim içim rahatladı..beyfendide kendisi bilir artık silip atmıyorum 2.5 senemi verdim çünkü dönerse hayır demicem dönmezsede hayat devam ediyo acısıyla tatlısıylaa yaşamak zorundayım...
:kedi::kedi:

gözlerim doldu okurken çok etkilendim üzüldüm canım benm.yorum yapan arkadaşların hepsi gitme demişler ama ben iyikide gitmişsin diyorum sürekli hergün acaba gitsem mi gitmesem mi gce gündüz düşüneceğine gittin artık bu düşüncelerdende kurtuldun.Allah herşeyin hayırlısını versin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın.sende artık üzülmemeye çalış tedavide oluyormuşsun iyileşeceğine inanıyorum eskisinden daha iyi olacaksın herşey gönlünce olsun

Monapisa canım sana aynen katılıyorum ya şimdi dahada fazla ümitlenecek bence biran önce o çocuğu ve annesini unutmasıalsanaalsanasmile

oğlu üzsün anneside lütfeder gibi seni teselli etsin o kadar istiyor ve seviyorsa seni barıştırmaya calışsın bence bir daha gitme canım neymiş o öle vicdan rahatlatır gibi oğlu başkasını bulunca annesinde umrunda olmazsın olan sana olur önemli olan SENSİN kopar bağını bence:eek:lmaz:

Son düzenleme:
yani sunuda sölemeden edemiycem bir anne değilim ama eğer anne olsam asla onun annesinin yaptığını yapmazdım yüzüm olmazdı her ne olursa olsun bide o kadar neseyle asllaaa canım benim çok üzüldüm çokta kızdım inan

Bence de gitme.
Sevgilinin bunları öğrenmemiş olması imkansız, annesi de biliyor doğal olarak.
Merak edip seni arayan oldu mu iyi misin diye.... olmadı di mi....
Aşkı meşki de geçtim... insanlık namına insan arar ve sorar bu kız iyi mi merak ettik diye.

mantıklı.............

madem seni o kadar seviyormuş peki sen intihar edeceğini söylediğinde neden sana koşmamış?hani kızıydın hani ailedendin?acaba kızı ona öyle bir mesaj atsa ne yapar nasıl davranır sen düşün!!!anneni aramışlar hemen...
ayrıca neden özür diliyorsun bunu da hala anlayabilmiş değilim neden yani???
seni üzen oğlu..sen diyorsun ki telefonunu evde unutsa bile kimse bakmaz onun telefonuna ama o gün teyzesi bakıyor.bu çocuk intihar edeceğini duyup 2.5 senede hiçbir şeyin hatrını sayıp sana koşmuyor.hala sen özür diliyorsun neden???
gelelim annesiyle yaptığın konuşmaya..konuştuklarınız bana şunu düşündürdü.bunlar ailece senin intihar etmenden korkmuşlar.kadın seni biraz hoş tutup umut veriyor.doktora dahi seninle gelmek istiyor..konuştuklarınızı iyice düşün..
bir de çocuk annesine ayrılık nedeni olarak birbirimizi yıpratıyoruz olmuyor demiş.ama annesiyle yaptığın konuşmanın devamında güya tayini çıktığı için seni soğutmak istediğini yazmışsın.bence burada bir çelişki var.ayrıca çok saçma diyelim tayini çıkacak diye seni kendinden soğuttu ama hangi insan bu soğutmanın sonucunda karşı taraf intihara kalkışınca bu kadar soğuk ve uzak durur da yanına koşmaz,ailesine haber vermekle yetinir????bunları bir düşün derim

gözlerim doldu okurken çok etkilendim üzüldüm canım benm.yorum yapan arkadaşların hepsi gitme demişler ama ben iyikide gitmişsin diyorum sürekli hergün acaba gitsem mi gitmesem mi gce gündüz düşüneceğine gittin artık bu düşüncelerdende kurtuldun.Allah herşeyin hayırlısını versin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın.sende artık üzülmemeye çalış tedavide oluyormuşsun iyileşeceğine inanıyorum eskisinden daha iyi olacaksın herşey gönlünce olsun

msj içinn çook tşkr ederim evet herkes gitme ddi ve tek git diyen sensin.bende gitmeme kararı almıstım..taki arayana kadar aradıgı gün yine gitmedim ertesi gün yine aradı..gittim evet iyiki gitmişim diyorum tekrar..senınde hersey gönlünce olsun..

madem seni o kadar seviyormuş peki sen intihar edeceğini söylediğinde neden sana koşmamış?hani kızıydın hani ailedendin?acaba kızı ona öyle bir mesaj atsa ne yapar nasıl davranır sen düşün!!!anneni aramışlar hemen...
ayrıca neden özür diliyorsun bunu da hala anlayabilmiş değilim neden yani???
seni üzen oğlu..sen diyorsun ki telefonunu evde unutsa bile kimse bakmaz onun telefonuna ama o gün teyzesi bakıyor.bu çocuk intihar edeceğini duyup 2.5 senede hiçbir şeyin hatrını sayıp sana koşmuyor.hala sen özür diliyorsun neden???
gelelim annesiyle yaptığın konuşmaya..konuştuklarınız bana şunu düşündürdü.bunlar ailece senin intihar etmenden korkmuşlar.kadın seni biraz hoş tutup umut veriyor.doktora dahi seninle gelmek istiyor..konuştuklarınızı iyice düşün..
bir de çocuk annesine ayrılık nedeni olarak birbirimizi yıpratıyoruz olmuyor demiş.ama annesiyle yaptığın konuşmanın devamında güya tayini çıktığı için seni soğutmak istediğini yazmışsın.bence burada bir çelişki var.ayrıca çok saçma diyelim tayini çıkacak diye seni kendinden soğuttu ama hangi insan bu soğutmanın sonucunda karşı taraf intihara kalkışınca bu kadar soğuk ve uzak durur da yanına koşmaz,ailesine haber vermekle yetinir????bunları bir düşün derim

evet gitiim ve pişman olmadım giderken heycanlandım bi ilk tanıscamız zaman olmustu bide bukez giderken..bende aynı soruyu sordum siz neden gelmedinz dedimm..ev misafir doluydu kalabılıgı biliodun ogun sbl dedi buna ragmen cana kalk gidelm die cok ısrar ettm gıtmıcem dıye ınat ettı ben gıdyorumm dedıgımde bana engel oldu dedı..aılene haber vermek en mantıklısıydı dedı hıc kızma anne olunca anlarsın dedı..umut verıcek hıcbı durum yok ayrılmıssınız ay sonra duyduk hepimiz o sizin hayatınız ama ben hala senın annenlede gorusmeye devam ederm dedı sizin ilşkinz bitti die dier kişiler nie bağı koparsın dedi..ve en önemliside ben cok cabuk aglayan üzülen herseyı kafaya takan bi yapım var erkek arkdasımla aramız iyikende sürekli dediği sey meslegınden dolayı yani..güçlü değilsinn kimsen yok ben varım heo birbirmize ihtiyacımız var ama meslegımden dolayı ben olamıcam sen üzülceksın ben kafayı yicem gemide haftalarca aylarca haber alamıcam belki senden gel bağlanmadan uzatmadan bitsin gibi laflar etmişti..ama hayatından asla cıkmıcam elımden geldıgınce yanında olmya calıscam demişti sımdı nıye yok onu bılmıyorum..üzülmeni istemiyorum,sürekli ayrılık olcaz gitcem aylarca geelemicem buna dayanamazsın demişti evet öyleydi dayanamazdımm hergün kahrolcaktımm hala öyle mezun olcagına yakın özelıkkle tayınden sonra cok deişmişti..sabrımı zorluyodu resmen ama bitsin demiyodu benden beklıyodu bunu..tam sebep hala bilmiyorum ama şimdilik bildiğim bunlar..

ve şuda var darmadıgın ailem var sorunlu hep..17 yasında evlenmiş babasız büyümüş bi kadın..2.5 sene bana destek olan yanımda olmaya calısan evlerını acan ekmeklerını yedıgım ınsan aradıklarındaa paran varmı dıyen ınsanlarr sorunun sıkıntın varmı diyen insanlar..biçok sey daha...
bana tek 1 kötü söz söylemeyen hep koruyan kollayan insanlarr neden beni kötü bilsinler bende öle bi insan deilim yaptıgım aptallıktı ilk ve sondu...
neden tek bişi demeden hayatlarındann çıkıp gidiyim bi hakkınızı helal edin bilee demedenn...
erkek arkdasım astsubay babası astsubay biz kalıoduk annesıylee destek oluyodu bana..okadar güçlü bi kadınki hayret ediyodum..yada güçlü gibi görünüyodu ama içinde fırtınalar kopuyodu belkide...kısaca annem kadar deger verdimm sevdimm..sorumsuzcaa cıkamazdım hayatlarından bu yüzden bi özürr bi hakkını helal et teyzecım demelıydım..dedimde içim rahat şimdi..cana gelince ararsa devam edelımmı derse hayır demem aramazsada hayat benım için acısıylaa tatlısıylaa malesef devam ediyo hayatımaa bakmak zorundayım ne olursa olsun...hepinize tşkler...
:çok üzgünüm:

X