- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kusura bakma canım da annesinin yaptığı çok düşüncesizce bir hareket bence.
Sen şimdi içim rahatladı diyorsun ama itiraf et... umutlandın di mi?
Sana dönecek o demiş, seni seviyor demiş.. vs. vs.
Kadın sana yapabileceği en kötü şeyi yapmış, sana umut vermiş... şimdi ister istemez bekleyeceksin.
Ne zaman arayacak, ne zaman dönecek bilmem ne.
Senin de canına yazık ya, bu şekilde kimse kimseyi unutmaz ki.
Sonra da tutmuş kendin için yaşa diyor, kadın şaka gibi ya... sen bu kadar çok kızın hayatının içine gir, doktora bile birlikte gidelim de, bi sürü şey say, ondan sonra bu kızcağız sevgilisini unutup kendi için yaşamaya çalışsın.
Oldu... bunu yapabilecek babayiğit varsa şapka çıkartıcam önünde.
Valla kusura bakma canım da annesinin yaptığı çok düşüncesizce bir hareket bence.
Sen şimdi içim rahatladı diyorsun ama itiraf et... umutlandın di mi?
Sana dönecek o demiş, seni seviyor demiş.. vs. vs.
Kadın sana yapabileceği en kötü şeyi yapmış, sana umut vermiş... şimdi ister istemez bekleyeceksin.
Ne zaman arayacak, ne zaman dönecek bilmem ne.
Senin de canına yazık ya, bu şekilde kimse kimseyi unutmaz ki.
Sonra da tutmuş kendin için yaşa diyor, kadın şaka gibi ya... sen bu kadar çok kızın hayatının içine gir, doktora bile birlikte gidelim de, bi sürü şey say, ondan sonra bu kızcağız sevgilisini unutup kendi için yaşamaya çalışsın.
Oldu... bunu yapabilecek babayiğit varsa şapka çıkartıcam önünde.
Bence de gitme.
Sevgilinin bunları öğrenmemiş olması imkansız, annesi de biliyor doğal olarak.
Merak edip seni arayan oldu mu iyi misin diye.... olmadı di mi....
Aşkı meşki de geçtim... insanlık namına insan arar ve sorar bu kız iyi mi merak ettik diye.
gözlerim doldu okurken çok etkilendim üzüldüm canım benm.yorum yapan arkadaşların hepsi gitme demişler ama ben iyikide gitmişsin diyorum sürekli hergün acaba gitsem mi gitmesem mi gce gündüz düşüneceğine gittin artık bu düşüncelerdende kurtuldun.Allah herşeyin hayırlısını versin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın.sende artık üzülmemeye çalış tedavide oluyormuşsun iyileşeceğine inanıyorum eskisinden daha iyi olacaksın herşey gönlünce olsun
madem seni o kadar seviyormuş peki sen intihar edeceğini söylediğinde neden sana koşmamış?hani kızıydın hani ailedendin?acaba kızı ona öyle bir mesaj atsa ne yapar nasıl davranır sen düşün!!!anneni aramışlar hemen...
ayrıca neden özür diliyorsun bunu da hala anlayabilmiş değilim neden yani???
seni üzen oğlu..sen diyorsun ki telefonunu evde unutsa bile kimse bakmaz onun telefonuna ama o gün teyzesi bakıyor.bu çocuk intihar edeceğini duyup 2.5 senede hiçbir şeyin hatrını sayıp sana koşmuyor.hala sen özür diliyorsun neden???
gelelim annesiyle yaptığın konuşmaya..konuştuklarınız bana şunu düşündürdü.bunlar ailece senin intihar etmenden korkmuşlar.kadın seni biraz hoş tutup umut veriyor.doktora dahi seninle gelmek istiyor..konuştuklarınızı iyice düşün..
bir de çocuk annesine ayrılık nedeni olarak birbirimizi yıpratıyoruz olmuyor demiş.ama annesiyle yaptığın konuşmanın devamında güya tayini çıktığı için seni soğutmak istediğini yazmışsın.bence burada bir çelişki var.ayrıca çok saçma diyelim tayini çıkacak diye seni kendinden soğuttu ama hangi insan bu soğutmanın sonucunda karşı taraf intihara kalkışınca bu kadar soğuk ve uzak durur da yanına koşmaz,ailesine haber vermekle yetinir????bunları bir düşün derim