Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdaki herkez gitme desede sen gideceksin.. Çünkü yazdıklarından herkezi bi şekilde gitmek için ikna etmeye çalıştığını sezinledim. Bana kalırsa git ama evlerine girme kapıdan annesinin telefonunu ver helalliğini al özrünü dile. Konuyuda daha fazla uzatma ve birdaha görüşme...
yaz bi teşekkür notu, telefonu da koy kutuya ver kargoya gitsin.. yüzyüze gelmene gerek yok bence.
aksam aradı soguktu sesi..eskisi gibi gülerek konusmadı nasıl oldugumu sordu pzartesi pskiyatrıye gittiğimi çok iyi oldğumu söledim...telde özür diledimm her zaman beklerım yine ama böyle seyler yapma yasın cok genc genc bı kızsın sen kızım dedi...ben sana hep demiyomuydum ben bile kocama güvenmiyorum diyodum sanaa yalanmı dedi doğru dedim erkeklere güven olmaz diyen sendin teyzecim dedim..çok üzüldük sen öle yapınca sende bizim kızımızdın dedi ailemizdendi dedi yarın gel her zaman gel yine dertleselım konusalım dedi hala kızımsın dedi..teli kapattımm daha fazla konusamaycaktım ağlamaya başladım....senağlama
Sizi merak etmeyen, öldün mü kaldın mı diye sormayan insanları
bir daha görmenize ve sorumluluk hissetmenize gerek yok bence de.
Madem sizi o kadar çok seviyorlarmış, neden annenize yetiştiriyorlarda,
oğullarına haber vermiyorlar ve sizi merak etmiyorlar.
Siz fazla anlam yüklemişsiniz bu insanlara ama onlar sözde seviyorlar bence.
Siz bu insanlara ne yaptınız ki özür dileyeceksiniz.
Mesaj attıysanız da erkek arkadaşınıza atmışsınız, ailesi okuduysa onların sorunu,
bir de özür mü dileyeceksiniz.
Siz bilirsiniz tabi yine.
Burdaki herkez gitme desede sen gideceksin.. Çünkü yazdıklarından herkezi bi şekilde gitmek için ikna etmeye çalıştığını sezinledim. Bana kalırsa git ama evlerine girme kapıdan annesinin telefonunu ver helalliğini al özrünü dile. Konuyuda daha fazla uzatma ve birdaha görüşme...
özür dileme amacım 2.5 sene dir bana çok iyilikleri dokunması
dediğim gibi birşeylerin düzelmesi için falan deil
hiçbişi demeden çıkıp gittim ogünde görseydi bişey derdi engel olurdu bana eminim..
ama bilmiyorum ben çok tuhafım sadece üzgünümm...