bişiler söylermisinizz?? :(:(

annesiyle görüşmeye kesinlikle gitme çünkü ayrılmışsın aile seni ne kadar sevsede bitmiş gitmiş

bncede herşey bitmiş gitmiş
keşke sen doğumgününede gitmeseydn
ama olan olmuş bundan snra kendi hayatına bak artık

gitmicektim annesi aradı kaç kez teyzenlerde gelicek ananende gelicek dedi onlarıda görürsün dedi :KK43: ordan cıkarken bilee kimseye bişi demeden çıktım gittim sinirlenince :KK43:

sen neden gıdıp ozur dılemek ıstıyorsun onu anlamadım ben. kardesının dgunune gtmeıssın hedıyesını vermıssın ama afedersın sap gıbı o evde durmussun sımdı neden gıdıp onun aılesıyle konusacaksınkı. unutma sen onun aılesını o oldugu ıcın tanıstın gorustum.
ya benımde annem var. annemıde erkek kardesımın eskı kız arkadasları bazen arar, kandıllde anneler gununde falan. bana garıp gelır. kardesım gorusmuyor annemde yazık ayıp olmasın kızlara dıye hepsıyle tek tek konusuyor.

özür dileme amacım 2.5 sene dir bana çok iyilikleri dokunması
dediğim gibi birşeylerin düzelmesi için falan deil
hiçbişi demeden çıkıp gittim ogünde görseydi bişey derdi engel olurdu bana eminim..
ama bilmiyorum ben çok tuhafım sadece :KK43: üzgünümm...

neden ısrarla annesine bir açıklama yapma,özür dileme gereği duyuyorsun anlamadım.
seni çok sevmiş olabilirler ama gördüğün gibi kendine kötü bir şey yapacağından endişelendikleri zaman koşup yanına gelmemiş,annene haber vermeyi uygun görmüşler.aranızda fark edemediğin bir mesafe var.
böyle de olmalı bence.sonuçta sen çocuklarının kız arkadaşısın.gelinleri değilsin.bunun farkında ol.oraya gitmen sadece seni daha zavallı bir durumu sokar.evet gidersen annesi seni iyi bir şekilde ağırlayabilir.ayıp olmasın diye,yazık diye düşünür.sadece bu kadar..ama annesinden görmeyi ummuduğun ilginin aynısını çevrenden bir başkası da gösterebilir.inan hiç farklı olmayacaktır.bunu neden söylüyorum.geçmişte onlarla olan diyaloğuna güvenip çok özel bir yerin olduğunu,annesinin de seninle birlikte üzüleceğini düşünme diye.annesi için oğlunun kız arkadaşlarından birisindir sadece..
bu yazdıklarım canını daha çok acıtabilir ama dost acı söyler.hayat tecrübelerimize kulak ver ve gitme derim.ayrıca hiç kimse bitmiş tükenmiş zayıf birine dönmek istemez. eğer sana dönmesini istiyorsan güçlü ve gururlu dur..

Son düzenleme:
Burdaki herkez gitme desede sen gideceksin.. Çünkü yazdıklarından herkezi bi şekilde gitmek için ikna etmeye çalıştığını sezinledim. Bana kalırsa git ama evlerine girme kapıdan annesinin telefonunu ver helalliğini al özrünü dile. Konuyuda daha fazla uzatma ve birdaha görüşme...

Burdaki herkez gitme desede sen gideceksin.. Çünkü yazdıklarından herkezi bi şekilde gitmek için ikna etmeye çalıştığını sezinledim. Bana kalırsa git ama evlerine girme kapıdan annesinin telefonunu ver helalliğini al özrünü dile. Konuyuda daha fazla uzatma ve birdaha görüşme...

haklısın LiLithy
ben de gideceğini düşünüyorum:eek:lmaz:

yok sadece aman boşverr ne düşünürlersee düşünsünler diyemiyorum bana yaptıkları fedakarlıklardan başkaa bişi gelmıyo belkıde aklımaa..ben karar veremedıgım için sizlere sordum aslındaa yüzüm yok cesaretım hıc yok illaa gidicem demiorum..tabıkı yorumlar için tşklrr buarada ..kararsızım ben halaa hiç kötü yönden bakamıyorum hiçbi olaya artı dönmesini beklemıyorum artık azıcık umudum kalmadı 3.gundur aramadım hıc bu benım ıcın cok buyuk bişi nasıl aramadım hayret ama aramıcamda konum sorum o deil saten annesi ve ben ...

canım bak gidersen vefa gösterdiğin için seni takdir etmeyecekler aksine gerilecekler.çünkü başlarına dert olmandan korkacaklar.neden mi ?"kendime kötü şeyler yapacağım"diye mesaj atmışsın.böyle bir psikolojide olduğunu söylemişsin.haklı olarak insanlar uzak durmayı tercih etmişler senden.intihar edeceğini söylediğin zaman onlar koşmamış sana, annene haber vermişler.çocuk aramak istese bile artık ailesi müsaade etmeyebilir.düşünsene oğlunun kız arkadaşı oğlun için intihar ediyor.ne büyük bir dert..kimse çocuğunun intihar eğilimli bir kızla görüşmesini istemez.bence onlar şu an görüşmediğiniz için çok mutlular.gidip insanları germe ve kendini de o duruma düşürme

yaz bi teşekkür notu, telefonu da koy kutuya ver kargoya gitsin.. yüzyüze gelmene gerek yok bence.

yaz bi teşekkür notu, telefonu da koy kutuya ver kargoya gitsin.. yüzyüze gelmene gerek yok bence.

Gitmeyimi düşünüyorsun hemde seni umursamayan birinin evine.. ben arkadaşıma katılıyorum evine gitmen senin düşürür

aksam aradı soguktu sesi..eskisi gibi gülerek konusmadı nasıl oldugumu sordu pzartesi pskiyatrıye gittiğimi çok iyi oldğumu söledim...telde özür diledimm her zaman beklerım yine ama böyle seyler yapma yasın cok genc genc bı kızsın sen kızım dedi...ben sana hep demiyomuydum ben bile kocama güvenmiyorum diyodum sanaa yalanmı dedi doğru dedim erkeklere güven olmaz diyen sendin teyzecim dedim..çok üzüldük sen öle yapınca sende bizim kızımızdın dedi ailemizdendi dedi yarın gel her zaman gel yine dertleselım konusalım dedi hala kızımsın dedi..teli kapattımm daha fazla konusamaycaktım ağlamaya başladım....senağlama

Sizi merak etmeyen, öldün mü kaldın mı diye sormayan insanları
bir daha görmenize ve sorumluluk hissetmenize gerek yok bence de.
Madem sizi o kadar çok seviyorlarmış, neden annenize yetiştiriyorlarda,
oğullarına haber vermiyorlar ve sizi merak etmiyorlar.
Siz fazla anlam yüklemişsiniz bu insanlara ama onlar sözde seviyorlar bence.
Siz bu insanlara ne yaptınız ki özür dileyeceksiniz.
Mesaj attıysanız da erkek arkadaşınıza atmışsınız, ailesi okuduysa onların sorunu,
bir de özür mü dileyeceksiniz.
Siz bilirsiniz tabi yine.

aksam aradı soguktu sesi..eskisi gibi gülerek konusmadı nasıl oldugumu sordu pzartesi pskiyatrıye gittiğimi çok iyi oldğumu söledim...telde özür diledimm her zaman beklerım yine ama böyle seyler yapma yasın cok genc genc bı kızsın sen kızım dedi...ben sana hep demiyomuydum ben bile kocama güvenmiyorum diyodum sanaa yalanmı dedi doğru dedim erkeklere güven olmaz diyen sendin teyzecim dedim..çok üzüldük sen öle yapınca sende bizim kızımızdın dedi ailemizdendi dedi yarın gel her zaman gel yine dertleselım konusalım dedi hala kızımsın dedi..teli kapattımm daha fazla konusamaycaktım ağlamaya başladım....senağlama

yüzüne mi kapattın?fisfisfis

Sizi merak etmeyen, öldün mü kaldın mı diye sormayan insanları
bir daha görmenize ve sorumluluk hissetmenize gerek yok bence de.
Madem sizi o kadar çok seviyorlarmış, neden annenize yetiştiriyorlarda,
oğullarına haber vermiyorlar ve sizi merak etmiyorlar.
Siz fazla anlam yüklemişsiniz bu insanlara ama onlar sözde seviyorlar bence.
Siz bu insanlara ne yaptınız ki özür dileyeceksiniz.
Mesaj attıysanız da erkek arkadaşınıza atmışsınız, ailesi okuduysa onların sorunu,
bir de özür mü dileyeceksiniz.

Siz bilirsiniz tabi yine.

kesinlikle katılıyorum

canım arkadaşa aynen katılıyorumkaydirigubbakcemile5 kapıdan annesini gör emanetinizi getirdim hakkınızı helal edin de olsun bitsin ama başka kimseylede muhatap olma daha çok gençsin büyük ihtimalle ilk aşkındır unutursun canım korkma hatta yıllar sonra nasıl sevmişim birde üzülmüşüm bile dersin en fazla hatıralarda kalır oda aklına gelirse boşver ya karşına seni sevecek değerini bilecek çok kişi çıkar akıllı ol canı ve hemen ondan kurtul yani kafanda bitir onu...kaydirigubbakcemile

özür dileme amacım 2.5 sene dir bana çok iyilikleri dokunması
dediğim gibi birşeylerin düzelmesi için falan deil
hiçbişi demeden çıkıp gittim ogünde görseydi bişey derdi engel olurdu bana eminim..
ama bilmiyorum ben çok tuhafım sadece :KK43: üzgünümm...

Böyle oldugun için birakmi$ oglan zaten seni.
Kendini ne diye ezdirip duruyorsun? Seninle evlense inan evde biri var zaten bekleyen deyip bir çok ki$iye de bakar o oglan.

Kusura bakma da bu mantikta kizlari anlamiyorum ben. Erkekmi yok yav?! Ne ayibi?

Eger buraya yazamadigin bir$eyler yaptiysan hata suç sendeyse ve bu yüzden terkedildiysen ozaman git annesinden hakkini helal etmesini iste ve kadincazin telefonunu da ver. Ne diye tutuyorsun evinde? Hatta birine ver götürsün sen bile gitme evlerine.

X