Nikah Bişey sormak istiyorum nikah yapıp düğünden önce ayrılan var mı ?ben şuan bu durumdayım psikolojik olarak iyi değilim siz bu süreci nasıl atlattınız?

smgcbk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
9
4
27
Bişey sormak istiyorum nikah yapıp düğün olmadan önce ayrılan var mı ? Eğer böyle bişey yaşadıysanız nasıl atlattınız ?psikolojik olarak

asker olduğu için resmi nikahı erken yaptık ama düğün falan olmadı aynı evde yaşanma falanda olmadı ayrılık kararı aldım sonradan anlaşamadık hem kendi davranışları hemde annesi yüzünden psikolojik olarak iyi değilim tabikide ilerisinide düşündüm şimdiden böyleyse aynı eve girince daha çok değişeceğini

psikolojik destek alırsın atlatırsın hayatım dünyanın sonu mu

Öyle tabiki ama düşürdüğü duruma bak kız halimde dul duruma düştüm milletin gözünde:) yanlış anlamayın dul olmak kötü bişey değil tabikide benım annem babamda ayrı sonuçta. Ama benim durum farklı ne kadar anlatsamda millete bişey olmadığını o gözle görecekler

Millet ne der diyorsun yani . Kim ne gözle görürse görürsün sen ne olduğunu bilmiyor musun ?

görsünler ne olacak? bu senin özelin seni ilgilendirir. anneni babanı bile ilgilendirmez.
senle beraber sıkıntıları çekmediler ya, kimse işin gerçek yüzünü bilmez konuşur durur
sen 10 sene evli kalsaydın atıyorum aldatılıp ayrılsaydın da konuşacaklardı, evliliğin mükemmel gitse de konuşacaklardı
bizim milletimiz bayılır kendi yaşadıklarını çuvala basıp, başkalarınınkini duvara asmaya
kulaklarını tıkamayı öğren, birebir direkt yüzüne konuşan insanlara da cevabını vermekten çekinme sakın.
bu hayat senin sıkıntısını da sen çekiyosun mutluluğunu da

Bişey sormak istiyorum nikah yapıp düğün olmadan önce ayrılan var mı ? Eğer böyle bişey yaşadıysanız nasıl atlattınız ?psikolojik olarak
Olmayacağını görmüş zor da olsa bu kararı alıp sağlıklı bir beyinle hareket etmişsin.
Şimdi o beyni elalem için sarsma.
Sen ne kadar pısarsan o kadar üzerine gelirler.
Nasip işte de geç ne pıs ne dertlen ne umursa

Şöyle bi olay geldi benim başıma, inancım gereği dini nikah istedim nisanliyken. Sonrasında beraber gezdik dolaştık. Sonra evlendik. Kaynanam hala "cahil köpek" bana bunu ima eder. Sen düğün olmadan gezdin tozdun diye . Pehh!

Dip not : Kendi kızı (görümcem) anlattı, bı adami sevdi adam 2 evlilik geçirmiş, iki ayrı kadından 2 çocuğu var. K.peder istemedi. Olmadı vermediler bu isteme öncesinde sevgiliyken ,kendisi gitmiş o adamla birleşme hariç herşeyi yaşamış. Bana anlattı. Böyle rezil alçak ve aşağılık zihniyetleri dikkate alma hayatın kayar.

Neyse demem o ki sen takarsan herkes takar sen takmazsan, kimsenin umrunda olmaz.

Çevremde bu durumda olan çok var sonuçta nişandan ayrılmışsın evlilten değil
Nikah oldu ama bi birliktelik olmadı o asker olduğu için gitti bende zaten annemin yanındaydım eşyalarım falan gitmedi ev tutulmamıştı zaten kağıt üzerinde oldu gibi

Çevremdekiler nikahlandığımı biliyor nişan attım diyemem ama sanki nişan atmış gibiyim sadece ilerde şuan değil çok ilerde karşıma biri çıkarsa ona bunu anlatmak zorunda kalacam o beni üzüyor inanacak mı inanmıcak mı o da kesin bişey değil ozman daha çok yıpranacağım (

okadar kesin ve net konuşacaksın ki karşındaki kendinden şüphe edecek ,

zamanla bu duygundan vazgeçersin emin ol , şu günleri kolay atlat gerisi su gibi gelir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…