- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi karamela9698
-
kimse foti atmıyo bende atmam hiç bi dezavantajı yok. herkesi estetiği ayrı canım. başkasındsa nasıl durduğu hiç önemli değil sende nasıl durduğu önemli. önce kararını tam ver. bende güzel olan sende güzel durmayabilir.Merhaba arkadaşlar bişektomi olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum bende düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum olan arkadaslardan bu ameliyatın sonrasında dez avantajı oldumu birde bana da öncesi ve sonrası fotolarınızı atarsanız çok memnun olurum
Arkadaşlar daha önce de bu başlığa yazmıştım. Bisektomi yaptırmayı düşünüyorum. Mehmet Öztana yaptırmayı düşünmüştüm ama İzmir'den günübirlik Konya'ya gitmem cok zor olduğundan Ankara'yi tercih etmek zorundayim. Ankara'da 2500 tl civarında yapan sadece Ergin Işık beyi duydum. Ergin ışık beye yaptıran varsa yorumlarını ve tavsiyelerini rica ediyorum.
Merhaba , salı günü bişektomi işlemi yaptırdım. Aynı zamanda çıkan yağdan çeneye enjekte ettiler. 3. Günüm ve ağrılarım fazla. Sıvı tüketebiliyorum sadece. Şişlik çok fazla sanki 10 kilo daha almışım gibi. Çeneye ve yanaklara dokunmak güç , yüzüm çok kötü görünüyor bir haftaya zamanla geçeceğini söyledi doktorum. Aranızda yaptıran ve bu şikayetleri yaşayan varmı acaba ?
[/QUO Merhaba, Geçmiş olsun .Aranıza yeni katıldım bende bişektomi ameliyatı olmak için �lhan Pekdemir ile görüştüm. Hatta randevumun bile aldım ancak korkudan ameliyat günümü iptal ettirdim cesaretimi toplayıp mutlaka yaptıracağım
Özel den fotoğraf gönderdim :)
Kisiden kisiye degisiyo sanirim bu ben de asiri olmamisti bol bol soguk compress uygulayin. Gecmis olsunarkadaşlar bende bişektomi oldum bugün ikinci günüm yüzüm o kadar şişki davul gibi bu kadar şişlik normal midir
Merhaba benim bişektomi olalı 1 ay olduda sol suratım değilde sağ suratımda hala elmacık kemiği kısmında sertlik var sen öyle birşey yaşadın mı hala ödem var bide üst dudağım hala şiş gülünce kunduz gibi oluyorum üst dişlerim görünmüyor üst dudağım şiş olduğu için böyle sorunları yaşadın mı sen diye sorucaktım şimdiden teşekkürler
Mrhb yüzünüzdeki O sertlik gectimi acaba bende öldüm iki yanagimdada sertlik var taş gibi resmen sizinkine çok merak ettim gectimi geçtiyse ne kdr sürede geçiyorMerhaba benim bişektomi olalı 1 ay olduda sol suratım değilde sağ suratımda hala elmacık kemiği kısmında sertlik var sen öyle birşey yaşadın mı hala ödem var bide üst dudağım hala şiş gülünce kunduz gibi oluyorum üst dişlerim görünmüyor üst dudağım şiş olduğu için böyle sorunları yaşadın mı sen diye sorucaktım şimdiden teşekkürler
Neden böyle birşey oldu acaba? ne kadar sürede iyileştiniz ve ne zaman farkı görmeye başladınız?aynı durum bende de var üst dudağımı kıpırdatanıyorum 20 gün oldu ameliyat olalı normal mi bilmiyorum doktorda pek bişey demedi
şuan olalı 2 ay oluyo resmen felçli gibiyim ne olacak bilmiyorum ben kesinlikle bişektomi önermem sadece çene dolgusu yapın benceNeden böyle birşey oldu acaba? ne kadar sürede iyileştiniz ve ne zaman farkı görmeye başladınız?
Merhaba;şuan olalı 2 ay oluyo resmen felçli gibiyim ne olacak bilmiyorum ben kesinlikle bişektomi önermem sadece çene dolgusu yapın bence
Merhabalar. İzmirde kim yapmıştı ameliyatınızı? Memnun kaldınız mı sonuçtan? Cevaplarsanız çok sevinirimMerhaba arkadaşlar ben 16 Agustos'ta İzmir'de bişektomi oldum. 1 gece hastanede kaldım. Şuan yüzümde ödem mevcut onun geçmesini bekliyorum. Bişektomi olan arkadaşlar varsa ödem atma yöntemlerinden öneriler verebilir mi. Ya da sizinkiler kaç günde geçti? Haftaya iznim bitiyor şiş yüzle işe gitmek istemiyorum ☺
Merhaba hangi doktora bişektomi olmuştunuz acabaşuan olalı 2 ay oluyo resmen felçli gibiyim ne olacak bilmiyorum ben kesinlikle bişektomi önermem sadece çene dolgusu yapın bence
Merhaba. Karar verdiniz mi? Ben de düşünüyorum, Ergin Bey ya da Mehmet Beyi, kararsızım. Güncel bilgi almak istedim.Arkadaşlar daha önce de bu başlığa yazmıştım. Bisektomi yaptırmayı düşünüyorum. Mehmet Öztana yaptırmayı düşünmüştüm ama İzmir'den günübirlik Konya'ya gitmem cok zor olduğundan Ankara'yi tercih etmek zorundayim. Ankara'da 2500 tl civarında yapan sadece Ergin Işık beyi duydum. Ergin ışık beye yaptıran varsa yorumlarını ve tavsiyelerini rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?