- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi karamela9698
-
Merhaba kızlar. 3 hafta önce bişektomi ameliyatı yaptırdım, bir yanağımda ödem geçti ve tam istediğim gibi duruyor, diğer yanakta ta hala sertlik var ve tam sertlik olduğu yerde yanağım biraz içe çöktü, maalesef bu durumdan hiç memnun değilim. Sertlik geçince çökük yanak diğer yanak gibi düzleşir mi acaba? Böyle bir durum yaşayanlar var mı?
Anladım, inşallah istediğiniz gibi olur. Peki sağ yanağınızdaki çukur zamanla geçer mi öyle mi kalacak? Doktor ne dedi size bu konuda? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden o kadar detaylı merak ediyorum. Ben de sizin gibi çukur olsun istemiyorum sadece yüzüm biraz zayıflasın istiyorum. Yüzün çökme konusunda doktora katılmıyorum çünkü her yüz çökmüyor etrafımda birkaç örnek var yüzleri değil çökmek daha da tombul oluyor yaş ilerledikçe. O yüzden üzülmeyin deyim
şimdi nasılsınız memnunmusunuz istediğinişz gibi zayıfladımı yüzünüzMerhaba kızlar, bişektomi ameliyatı olalı 3 gün oldu merak edenler için ben de bahsetmek istedim.
Lokal anestezi altında ön hazırlık uyuşturma vs dahil yarım saat sürdü çok ince bir iğne ile uyuşturdu neredeyse hissetmedim uyuşturduktan sonra ise hiç bir acı ağrı olmadı sağ yanağım daha kolay oldu sol yanakta yağa ulaşmakta biraz zorlandı öyle oluncada sol yanağımı daha fazla kurcaladı haliyle sol yanağım daha sedyeden kalkarken şişmişti bile bugun 3. Günüm çok az kaldı o soldaki şişlik sanırım 2 gün hiç kalmaz. Bu arada nihai sonuç üç ay desede operasyonun yarısında foto çektim ilk yarıda farkı görebilmek için ödemli halimle birlikte dosya eklemeye çalışacağım. Sadece sıvı demesine rağmen ben çok tutamayıp kendimi ufak tefek fazla zorlamadan yumuşak bişeyler yedim ağrı acı sonrasındada olmadı genel olarak sorunsuz ve kolay bir operasyondu çok çeşitli fiyat aldım araştırdım en uygun 4000 e anlaştım istanbul da. olmak isteyenlere şimdiden iyi şanslar diliyorum sevgiler.
bende arastırıuyorum biraz içim rahatlasa ekim sonuna aldım randevu ama siz arastırabildiniz mi biraz?Hala memnun kalanlar var mı ?
fiyat pekimerhaba dr mehmet öztan a yaptırdım gayet memnunum inanın çok araştırdım en uyguna en iyisi orasıydı
Hangi doktora yaptırdınız?Dün bisektomi amelyati oldum. Eğer düşünen varsa hiç çekinmesin ciddi kolay bir operasyon.yalniz Dr seçimine dikkat edilmeli yüz sinirlerine zarar verilmemesi lazım.ikinci günüm sıfır acı..
Ayy çok güzel görünüyorsunuz kim bilir şimdi daha da güzel olmuştur, oturmuştur. Kime oldunuz acaba ?Merhaba kızlar, bişektomi ameliyatı olalı 3 gün oldu merak edenler için ben de bahsetmek istedim.
Lokal anestezi altında ön hazırlık uyuşturma vs dahil yarım saat sürdü çok ince bir iğne ile uyuşturdu neredeyse hissetmedim uyuşturduktan sonra ise hiç bir acı ağrı olmadı sağ yanağım daha kolay oldu sol yanakta yağa ulaşmakta biraz zorlandı öyle oluncada sol yanağımı daha fazla kurcaladı haliyle sol yanağım daha sedyeden kalkarken şişmişti bile bugun 3. Günüm çok az kaldı o soldaki şişlik sanırım 2 gün hiç kalmaz. Bu arada nihai sonuç üç ay desede operasyonun yarısında foto çektim ilk yarıda farkı görebilmek için ödemli halimle birlikte dosya eklemeye çalışacağım. Sadece sıvı demesine rağmen ben çok tutamayıp kendimi ufak tefek fazla zorlamadan yumuşak bişeyler yedim ağrı acı sonrasındada olmadı genel olarak sorunsuz ve kolay bir operasyondu çok çeşitli fiyat aldım araştırdım en uygun 4000 e anlaştım istanbul da. olmak isteyenlere şimdiden iyi şanslar diliyorum sevgiler.
Hangi jel yazarmisiniz?Evet doktara gittim bugun odemden dolayi acamiyormusum ve sag tarafta su toplamis o yuzden masaj yapmam gerekiyormus arti jel verdi bana onu suruyorum bakalim
Canım simdi yorumunu burda gordumde .vallahi bende de aşırı özgüven kaybı var bu aralar iyice saldım kendimi zaten kiloda almaya başladım psikolojik olarak sürekli biseyler yiyorum bari bı yerden başlayayım istiyorum yanaklar boyutlansin da bana da motivasyon olur boylece .Ciddi fark olsun istiyorum yüzümde yaptirdigima değsin .Senin adına çok sevindim memnun kaldığınaKızlar ben de bişektomi yaptırdım, 1 yıl geçti hatta, sonuç iyice oturuştu, çok ama çok güzel oldu, yıllarca hep yanaklarımı ısırırdım, hepsi geçti, o minnoş görüntün gitti, yerine seksi daha öz güvenli bir hal geldi. Ameliyatım da çok rahattı. Herkese tavsiye ederim
Sağol canım özelden istediğini sorabilirsin. Benim öz güvenime çok iyi geldi, inşallah sende istediğim sonuçları alırsınCanım simdi yorumunu burda gordumde .vallahi bende de aşırı özgüven kaybı var bu aralar iyice saldım kendimi zaten kiloda almaya başladım psikolojik olarak sürekli biseyler yiyorum bari bı yerden başlayayım istiyorum yanaklar boyutlansin da bana da motivasyon olur boylece .Ciddi fark olsun istiyorum yüzümde yaptirdigima değsin .Senin adına çok sevindim memnun kaldığına
Sizin yasadığınız deneyime yakın bir şey yaşıyorum. Psikolojim 4 gunde bu kadar bozulmamıştı hiç. Zamanı geri sarmak isterdim. İlk kez ameliyat oldum onda da en yanlış kararı vermişim. Sizin düzeldi mi şimdi durumunuz nedir merak ettim.Merhaba kızlar. 3 hafta önce bişektomi ameliyatı yaptırdım, bir yanağımda ödem geçti ve tam istediğim gibi duruyor, diğer yanakta ta hala sertlik var ve tam sertlik olduğu yerde yanağım biraz içe çöktü, maalesef bu durumdan hiç memnun değilim. Sertlik geçince çökük yanak diğer yanak gibi düzleşir mi acaba? Böyle bir durum yaşayanlar var mı?
Ben olalı 6 yıl oldu çok memnunum hayatımın en doğru kararı ama kaç cc alındı hiç hatırlamıyorum. Benim şişlikler ve şeklin oturması baya uzun surmustu ama onu hatırlıyorum 1 yılı bulmuştuİslem icin hemen karar vermeyin derim. Tum deneyimini gün gün soyleyebilecek biri var mı?
Benim bisektomide 4. Gunum eski hali gibi suan ama 5 cc cikardi, baktigimda ortalamanin ustu gibi geldi. İndiginde uzeceginden karalar bağladım. Cok sisko bi yuzum yoktu az alinsin istemistim. Cok alinmis. Sizin sekillenmeye ne zaman basladi bi sene sonu ne hale gelirim tahminen. Keske bi anlık karar vermeseydim. Geri dönüşü olmadığı için günlerdir beynim ağrıdı düşünmekten yaptığım gereksizliği. Benim icin ilk ve en kotu deneyimim suanda. Umarim bu kadar korktugumdan farkli bi sonuca varir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?