Bişektomi(yanak yağı) ameliyatı oldum

Merhabalar. Ben de bişektomi düşünüyorum. Şevket Şahinden fiyat aldım 3750 lira dedi baya artmış fiyatlar demekki. Mehmet Öztan güncel fiyatını bilen var mı acaba? Bi de neden bu kadar uzun süre şişlik oluyor anlayamadım. Hemen iş hayatına dönemez miyiz ki ?

Merhaba. Sevket hoca cene cerrahi arastirdigim kadariyla dis hekimliginden mezun. Estetik cerrahi degil yani. Ankara da ergin isik hocaya oldum ben 2.500tlye

Buradaki konuyla ilgisi yok ama badem göz ameliyatı ile ilgili yardımcı olmak isterim burada çünkü bununla ilgili açılan konu çok eski kalmış. Bu ameliyatta çok pahalı ve burdur devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor ve ben bir doktora sordum, fotomu istedi ama gerek yok dedi bende ısrar edemedim. Eğer sizde oradaki dr Emir Doğan la irtibata geçerseniz belki ihtiyacı olan varsa yaptırır. Sonra tekrar araştırdım ve yine Adana şehir hastanesinde dr Emin Kapı ile irtibata geçtim bana 600 tl civarı dedi, tekrar yazdım ayrıntıları için daha cvp gelmedi ki zaten geç yazıyor. En azından ücretsiz yaptıramayanlar bu doktora sorsunlar ve bende sanırım bu doktora olacağım. 6-7 BİN NEREDE 600 TL nerede

Peki ne zaman oldunuz suan nasıl sonuçtan memnun musunuz ? Baya ödem olduğunu söylüyor bazıları..
Cuma aksami oldum 2 gunu tamamladim. benim sislerim indi su an eski yanaklarim gibi. Ameliyat sonrasi odem olusuyo ama disari cikamayacak ya da yanaklari saklayacak kadar degil acikcasi. Ameliyatin ertesi gunu bile is basi yapilabilir bence. Sonucu ben de bekliyorum. Doktor 3 hafta sonra gormeye baslarsin dedi.

Kucuk bi islem sanirim baden goz amelyati da. Gozleri biraz yukari dogru cekiyorlarmis.

Umarim istediginiz gibi olur. Cevaplariniz icin cok teşekkürler. Benim düğünüm var demekki en az 1 ay öncesinden yaptırmalıyım bu işlemi bunu öğrendigim iyi oldu:)

Merhaba. Sevket hoca cene cerrahi arastirdigim kadariyla dis hekimliginden mezun. Estetik cerrahi degil yani. Ankara da ergin isik hocaya oldum ben 2.500tlye
Merhaba dr ergin ışık hocaya hangi hastanede oldun aceba cunki kendisi liv de ve orası çok pahalı die biliyorum 2.500 cok iyi bi ucret memnun kaldinmi müthiş bi doktor :)

Bilgisi olan hanımefendiler cevaplarsa sevinirim :)
Mrb bende daha iki gün evvel görüştüm bana 3ay önce 2500 tl fiyat vermişti para biriktiriyirum hocam karta taksit varmı dedim var dedi ama senin dediğin fiyata yapiyosa yatıramam. Konyaya giderim iki saatte orda olurum.

Mrb bende daha iki gün evvel görüştüm bana 3ay önce 2500 tl fiyat vermişti para biriktiriyirum hocam karta taksit varmı dedim var dedi ama senin dediğin fiyata yapiyosa yatıramam. Konyaya giderim iki saatte orda olurum.
Yeni yılda fiyat artmış olabilir. Ben özellikle 2500 tl olduğunu duyduğum için sordum. Ama 3750 dedi hatta istanbula geliyormus zaman zaman. Anlasmali klinik varmış İstanbulda orda 4750ye yapıyormuş. Ben de o yuzden konyada mehmet oztana yaptiracagim sanirim

Merhaba dr ergin ışık hocaya hangi hastanede oldun aceba cunki kendisi liv de ve orası çok pahalı die biliyorum 2.500 cok iyi bi ucret memnun kaldinmi müthiş bi doktor :)
Ankarada lokman hekim hastanesinde su an orda oldum ben ameliyatimi iyi bi doktor bence. Bi sorun yasamadim ameliyat sonrasi kontrole bile gitmedim :)) 20lik disimi aldirmak daha zor olmustu:)

Ankarada lokman hekim hastanesinde su an orda oldum ben ameliyatimi iyi bi doktor bence. Bi sorun yasamadim ameliyat sonrasi kontrole bile gitmedim :)) 20lik disimi aldirmak daha zor olmustu:)
Peki muane ücreti almismiydi yoksa gider gitmez aldımı operasyona sonuc nasil memnun musun foto atarsan çok sevinirim

Bencede çok iyi yaparsin bide arkadaş yaz di ergin ışık hocada müthiş bi dr lokman hekim hastnasindeymis onuda bi düşün derim bence ank olması artı avantaj bi problem olursa gider görünürsün

bende mehmet öztan a dün ayptırdım. gayet iyiyim.

merhaba,

öncelikle geçmiş olsun. ben de bişektomi olmak istiyorum ama hiç cesaret edemiyorum bana biraz öenride bulunur mısunuz ve öncesi sonrası fotoğrafınız var mıdır, varsa özel mesaj olarak gönderebilir misiniz? teşekkrler.

Bencede çok iyi yaparsin bide arkadaş yaz di ergin ışık hocada müthiş bi dr lokman hekim hastnasindeymis onuda bi düşün derim bence ank olması artı avantaj bi problem olursa gider görünürsün
Evet haklısın ergin ışık da olabilir. Beni sadece sonrasinda yasanacak ödem korkutuyo uzun sürdüğü soyleniyor

Evet haklısın ergin ışık da olabilir. Beni sadece sonrasinda yasanacak ödem korkutuyo uzun sürdüğü soyleniyor
Benim gozlemledigim kadarıyla tahmin ettiğin kadar gözle görünür bi ödem olmuyo yani iki gün evet ama ondada buz koyarsın erken iyileşir kiminde o bile olmuyo bende daha olmadım ama yaptırmayı çok istiyorum:)

Merhaba arkadaşlar bişektomi olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum bende düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum olan arkadaslardan bu ameliyatın sonrasında dez avantajı oldumu birde bana da öncesi ve sonrası fotolarınızı atarsanız çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…