• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bişektomi(yanak yağı) ameliyatı oldum

Merhaba. Karar verdiniz mi? Ben de düşünüyorum, Ergin Bey ya da Mehmet Beyi, kararsızım. Güncel bilgi almak istedim.
Evet ben ergin hocaya dün oldum çok iyiydi herşey bebeğimi bıraktım kardesime gittim oldum ciktim geldim bi ağrı kesici bi antibiyotik yazmıştı onları içtim bebegimle ilgilendim. Hocamızı kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bi klinik açmışlar orda yaptı henüz tam belli değil biraz şişlik var gibi bakalım inş yüzüm oturunca ince durur.

Bende düşünüyorum ama okuduklarımdan sonra korkmaya başladım:KK43: ankaradayım doktor araştırıyordum botox yaptrdgim bir doktor var çukurambarda onu tercih etmeyi dusunuyorum fakat olumsuz yorumlar korkuttu beni burda :KK43:
Tabiki dr secimi çok önemlidir ama acı ve hassasiyet herkese göre değişir bence olumsuzları çok takma dr kim. Ben daha dun bisektomi oldum okadar şey yazdılar dediler ben çok rahat geçirdim herkese göre değişir güveniyorsan dr bence insan hayal ettiği güzelliğe kavuşması çokta zor degil.

arkadaşlar bende bişektomi oldum bugün ikinci günüm yüzüm o kadar şişki davul gibi bu kadar şişlik normal midir
Nasıl oldun benimde ikinci günüm bende okadar şişlik yok antibiyotik ve ağrı kesici içtim dün başka bişey yapmadım. Şuan nasılsın kaç gün oldu yüzünde değişiklik varmı geçmiş olsun canım.

Tabiki dr secimi çok önemlidir ama acı ve hassasiyet herkese göre değişir bence olumsuzları çok takma dr kim. Ben daha dun bisektomi oldum okadar şey yazdılar dediler ben çok rahat geçirdim herkese göre değişir güveniyorsan dr bence insan hayal ettiği güzelliğe kavuşması çokta zor degil.
Mrb tskr ederm şuan nasilsnz? Hastanede mi yapıldı klinikte mi?ücretini paylaşmanız mümkün mu :( benim dusundgm doktor cukurambarda aslıhan çaycı

Mrb tskr ederm şuan nasilsnz? Hastanede mi yapıldı klinikte mi?ücretini paylaşmanız mümkün mu :KK43: benim dusundgm doktor cukurambarda aslıhan çaycı
Klinikte oldum cukurambarda koru hastanesinin hemen yanında dr ergin ışık hoca yaptı memnunmuyum yuzum daha oturmadı pek belli değil hatta eskisi gibi yüzüm kare olduğu için hemen göstermedi kendini bakalım bi on gün sonra muanem var ceneme master botox yapabilir cunki iki yandan çenem keskin duruyo.

Nasıl oldun benimde ikinci günüm bende okadar şişlik yok antibiyotik ve ağrı kesici içtim dün başka bişey yapmadım. Şuan nasılsın kaç gün oldu yüzünde değişiklik varmı geçmiş olsun canım.
2 aydan fazla oldu hala yanaklarımın içinde taş gibi sertlik var şişlik dılarıdan belli olmasada dokununca belli oluyo konuşmada zorlanmam da cabası doktor sadece bekle diyo bendeki gibi şişlikler normal değilmiş o yüzden net bişey demiyo

2 aydan fazla oldu hala yanaklarımın içinde taş gibi sertlik var şişlik dılarıdan belli olmasada dokununca belli oluyo konuşmada zorlanmam da cabası doktor sadece bekle diyo bendeki gibi şişlikler normal değilmiş o yüzden net bişey demiyo
Inan ki arkadaşım ben bole bisey yaşamadım küçücük bi kesi açtı çıkardı yağı koydu önüme gordumde. Sonra yüzüm bi inceldi sonra benimde şuan incelik yok ama sislikte yok acı da yok hatta birgün acıdı çorba içtim ertesi gün çok acıktım ekmek arası çiğnedim dikişli dikişli. Antibiyotik kullansana bi belki enjeksiyon yaptı işlem sırasında yada sonrasında şişlik iltihaplanmadan olabilir bana dr cipro yaz di ic bi hafta dedi 4 gün anca içtim ama şişlik bile olmadi bencebi antibiyotik içmelisin

Merhaba.. ben de 10 gün önce Konya'da Dr Mehmet Öztan'a bişektomi ameliyatı oldum. İnanılmaz korkuyordum fakat hiçbir şey hissetmedim. Doktor bey ve asistanı Alime hanım inanılmaz yardımsever ve güler yüzlü insanlar,beni çok rahatlattılar. 45 dakika kadar sürdü ve hiçbir ağrı sızı olmadı. operasyon sonrası trene yetişmem için doktor bey bana asistanına araba ile beni bırakmasını dahi söyledi. İstanbul'da asla olmayacak bir hareket. Şişlik 4-5 gün sürdü. İlk 2 gün sıvı beslendim sonrasında çorba 6. gün normal yedim. Diş çekiği gibi bir şişlik oldu. Hatta 4. gün kimse bir şey anlamadı. İnanılmaz sorunsuz geçti. Ağrı-sızı hissetmedim. Şu an yüzüm çoktan normale döndü ve azar azar çökmeye başlıyor. Ben çok memnunum ve herkese tavsiye ederim. Bundan sonra da bir müdaheleye gerek duyarsam üşenmeden İstanbul'dan Konya'ya giderim.

Merhaba.. ben de 10 gün önce Konya'da Dr Mehmet Öztan'a bişektomi ameliyatı oldum. İnanılmaz korkuyordum fakat hiçbir şey hissetmedim. Doktor bey ve asistanı Alime hanım inanılmaz yardımsever ve güler yüzlü insanlar,beni çok rahatlattılar. 45 dakika kadar sürdü ve hiçbir ağrı sızı olmadı. operasyon sonrası trene yetişmem için doktor bey bana asistanına araba ile beni bırakmasını dahi söyledi. İstanbul'da asla olmayacak bir hareket. Şişlik 4-5 gün sürdü. İlk 2 gün sıvı beslendim sonrasında çorba 6. gün normal yedim. Diş çekiği gibi bir şişlik oldu. Hatta 4. gün kimse bir şey anlamadı. İnanılmaz sorunsuz geçti. Ağrı-sızı hissetmedim. Şu an yüzüm çoktan normale döndü ve azar azar çökmeye başlıyor. Ben çok memnunum ve herkese tavsiye ederim. Bundan sonra da bir müdaheleye gerek duyarsam üşenmeden İstanbul'dan Konya'ya giderim.

Merhaba mehmet beye bişektomiyi ne kadara oldunuz acaba?

hekimine göre 4-10 civarı biliyorum. Yanak içindeki yastıkçığın çıkarılması işlemi.. Brezilyada İspaya da Güney Amerikada diş hekimleri yapıyor. Gördüğüm kadarıyla bu yastıkçık kimilerinde yanak görünümünü dikey kimilerinde yatay etkilediği için herkeste farklı sonuç veriyor (hekim elinden ziyade).. Hande Erçel'in bişekto sonucu kötü bir örnek olabiliyorken Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya'da efsane durmuş mesela. Sebebi Erçelin armut şeklinde çıkarılması diğer isimlerin daha yatayda çıkarılması gibi geliyor bana.

Cuma aksami oldum 2 gunu tamamladim. benim sislerim indi su an eski yanaklarim gibi. Ameliyat sonrasi odem olusuyo ama disari cikamayacak ya da yanaklari saklayacak kadar degil acikcasi. Ameliyatin ertesi gunu bile is basi yapilabilir bence. Sonucu ben de bekliyorum. Doktor 3 hafta sonra gormeye baslarsin dedi.
Merhaba, ameliyatınızı kime oldunuz acaba, şu an memnun musunuz, üzerinden epey zaman geçmiş? Bir de ameliyat sonrası yanaklarınıza bandaj vs gibi bir şey takıldı mı merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Merhaba, ameliyatınızı kime oldunuz acaba, şu an memnun musunuz, üzerinden epey zaman geçmiş? Bir de ameliyat sonrası yanaklarınıza bandaj vs gibi bir şey takıldı mı merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Merhaba. Benim yanaklarimdaki tombulluk gitti ama elmacik kemiklerimde gorunur bi belirginlesme yok sanirim elmacik kemigim yok :)) ankarada dr ergin isik a oldum kolay bi surec dis cekmek gibi. 20lik disimi daha zor aldirmistim hatta. Bandaj yoktu.

Merhaba 2019 da Dr Ergin Işık ameliyatı olanlar bana resim paylaşabilirmi birde fiyatt bilgisini verebilirmi

Merhaba. Benim yanaklarimdaki tombulluk gitti ama elmacik kemiklerimde gorunur bi belirginlesme yok sanirim elmacik kemigim yok :)) ankarada dr ergin isik a oldum kolay bi surec dis cekmek gibi. 20lik disimi daha zor aldirmistim hatta. Bandaj yoktu.
Merhaba bende ameliyat olmak istiyorum Ergin bey iyi bir doktor mu yani sonuçtan memnunmusuz birde resim gönderir misiniz rica etsem bende 5ekimde ameliyat olmayı düşünüyorum eğer olursam sonuçları paylaşacağım

Zamanla daha da çöküyor bkz: hande erçel
Hayrlı olsun amelyatın elmacıklara dolgu çok iyi oluyor ama iyi bir doktor ve iyi bir malzeme kesn şart ve bence orta dolgu kalınlığı olmalı yanak için

Bende daha bugün sabah 9 da girdim ameliyata dudak üstü sızlamam dışında bir problem yok 🙏😍liplift ve bişektomi oldum aynı anda

Back