• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bişektomi(yanak yağı) ameliyatı oldum

Evet cok memnun kaldim.
Klinigine gittigimde oturduk, konustuk, endiselerimi dinledi. Cok ilgili bir dr. Bir de Istanbul disindan bir dr un faydalari. Ben Ist da da bir kac kere ameliyat oldum..Genelde dr lar acele ediyorlar, cunku pesira birsuru bekleyen hasta var.. Dr Oztan sakinlikle dinliyor, acikliyor cevap veriyor.
Lokal anestezi ile oldum. agiz icinden iki tane igne yapti uyusturmak icin. 10 dk sonrada islemi yapti. Galiba yarim saat surdu. 11 de klinige girdim, beni 12.50 de kalkan hizli trene yetistirdi sagolsun.
Ben cok memnun kaldim, herkese tavsiye ederim.
Geçmiş olsun çok sevindim memnun olmana ben ankaradayım gidersem burdan herşeyi netlestirip konuşup gitmem lazım. Peki sonuç nasıl gözle gorulur bi incelme varmı

Eklentiler

• 2019-01-20-13-32-40-909.jpg
    2019-01-20-13-32-40-909.jpg
    181,3 KB · Görüntüleme: 1.581
Evet lokal anestezi altında yaptı. Zorlu geçmedi. Sıfır acı diyemem kesinlikle ancak katlanılmayacak bir acı da değildi asla. İlgisinden nezaketinden ve elinin hafifliğinden çok memnun kaldım Şevket Bey’in ve evet bende gözle görülür bir incelme gerçekleşti. Masseter botox ile birlikte uygulandığı takdirde takriben bir ay içerisinde gözle görülür bir fark ortaya çıkacaktır
Çok sevindim güzel sonuçlar almana. Şevket hocaya fiyat olarak nekadar ödediniz aceba. Taksit yaparmiki ben biriktiremedim hala :(

Merhaba, ben bu cumartesi Mehmet Öztan'a ameliyatı olacağım artı elmacık kemiğine yağ enjekte ettireceğim 3000 tl ye anlaştık ve İstanbul'dan gideceğim çünkü gerçekten burada 2 katı estetik işlemleri. Mehmet beyde çok anlayışlı ve şeker bir insan bence görmesemde daha anlaşılıyor. İstanbul'daki doktorlar biraz paragözler maalesef kusura bakmasınlarda. Sonucu buradan yazarım...

Merhaba, ben bu cumartesi Mehmet Öztan'a ameliyatı olacağım artı elmacık kemiğine yağ enjekte ettireceğim 3000 tl ye anlaştık ve İstanbul'dan gideceğim çünkü gerçekten burada 2 katı estetik işlemleri. Mehmet beyde çok anlayışlı ve şeker bir insan bence görmesemde daha anlaşılıyor. İstanbul'daki doktorlar biraz paragözler maalesef kusura bakmasınlarda. Sonucu buradan yazarım...

Cok iyi dusunmussunuz, Hizli trenle gidis gelis 170 tl ye maloluyor, ama Istanbul daki dr larin yari fiyatina ameliyat oluyorsunuz.
Yag enjekte konusunu iyi arstirdiniz mi? Dagilma, bir kac ay sonra belli olmama gibi problem okumustum.

Merhaba. Ben de ameliaytimi dun oldum. Gayet kolay bi islem. Su an sisliklerim var buz kompass uyguluyorum surekli. 3 hafta sonra sonucunu gorneye baslarsin doktor. Yalniz sol yanagim daha sis duruyo? Ayni durumu yasayan var mi?

Merhaba. Ben de ameliaytimi dun oldum. Gayet kolay bi islem. Su an sisliklerim var buz kompass uyguluyorum surekli. 3 hafta sonra sonucunu gorneye baslarsin doktor. Yalniz sol yanagim daha sis duruyo? Ayni durumu yasayan var mi?
Sakıncası yoksa foto koyabilirmisiniz

Bende olmadım henüz ama çok araştırdım youtube ta görmüştüm bi yanağı sis olan merak etme en fazla bir iki hafta sonra bu sıkıntı ortadan kalkacak endişelenme çok geçmiş olsun :)

Benim de sag tarafim daha cok sisti, ameliyat sonrasi agriyi daha fazla orda hissettim ve tabiki sag taraf daha gec iyilesti, Bisektomiden 2 hafta once de gidi bolgeme lazer lipoliz yaptirdim. Sol tarafimdaki puturlenmeler duzeldi, ama sag taraf daha yavas iyilesiyor. Sanirim bu normal.

Benim de sag tarafim daha cok sisti, ameliyat sonrasi agriyi daha fazla orda hissettim ve tabiki sag taraf daha gec iyilesti, Bisektomiden 2 hafta once de gidi bolgeme lazer lipoliz yaptirdim. Sol tarafimdaki puturlenmeler duzeldi, ama sag taraf daha yavas iyilesiyor. Sanirim bu normal.
Bi an asimetrik bi goruntu mu cikacak diye korknadim degil. :) tesekkurler

Back