- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
-
- Konu Sahibi bendegilim
Canım olay snden çıkmış erkek arkadaşında artık annesini ikna edecek kişi o tek derdiniz bu ise aşılmayacak bir şey yok üstüne düşecek bu işin erkek arkadaşın. Gerçekten seviyorsa eğer yarım kalmaz bu hikaye.
Annesinin istememe sebebi nedir ki ?
Ben mi odunum yoksa sizler mi can çekişmeye bu kadar meraklısınız anlamadım..Nedir bu dramatize?
Yahu insanlar neler yaşıyor, nelerle sınanıyor..Açın gözlerinizi biraz bakın çevrenize..
Etimi bıçaklıyorlar, canımı ateşe veriyorlar, beni diri diri gömüyorlar falan..Diri diri gömsünler bakalım aşk acısından eser kalıyor mu geriye..
Bir silkelenin kendinize gelin yahu.
Sevgi tek kelimelik içi dolu ama bir o kadar boş bir kelimedir.
Ne tek başına işe yarar, ne de o olmadan ilişki olur.
Ama asla tek başına her şeyin üstesinden gelmez.
Sevgiyi herkes taşıyamaz en azından, sevmek herkesin harcı değildir.
25 cümle kurulmuş ama bir tanesi derdi anlatamamış.
eski konularına bakıyım dedim. çok sıkıldım. çok sağlıksız bi ilişki sizinki... kv adayınıza üzüldüm. zaten olmıcak bişey...
zaten konun da saçma. sevdiğim ilgilendirir beni, banane ailesinden. hiç öyle ayılıp bayılamam biri beni istemiyor diye yani
sen bi eski konularını tekrar oku istersen. gerçekten emin misin sevgi, inanç güven mantık olduğuna....öncelikle teşekkür ederim. benim konumda anlayışlı yaklaştığınız için :)
sonrasında ise; sevgi tek değil. güven var inanç var mantık var varda var yani.
bana değil güzelim kendine kız. saplantı haline getirmişsin adamı. sevgi bu olamazpardon siz numunelikmisiniz ?
hayır tabikiEvli mi bu adam?
bana değil güzelim kendine kız. saplantı haline getirmişsin adamı. sevgi bu olamaz
kuzum ben de istenmiyorum aramızda yaşanan özel anlatılmaması gereken olayları kızkardeşine anlatmış kız beni istemiyo aile de istemiyodur muhtemelen. önemli olan şu sen seviyormusun o seviyor mu güçlüklerle yüzleşebilecek iradeye sahip misiniz? ayaklarınız yere basıyor mu, bunlar önemli olan. ama şu an yaşın bunları görmeye müsait değil, aşk acısı çekiyorsun sadece. istemezse istemesin dünyanın sonu değil ya, oğlu seviyorsa ben seviyorum diyebiliyorsa göğsünü gere gere arkanda durabiliyorsa olay tamamdır. önyargıları vardır belki. zamanla aşarsınız götürür seni tanışmıyorsanız tanışırsınız iki kelam edersiniz belki değişir düşünceleri. yok değişmezse de eşimin annesi dersin ilerde, saygını eksik etmezsin ama saygı sınırları içerisinde bi mesafen olur oldu bitti. takma kafana ablacımmAllahım Bir İnsan !!
Evet aynen ondan. Sevdiğim insan beni istiyo. Bunu belirtmişte. Ama o ilk kez yanımda ağladı. Bana sarıldı tek gücümsün dedi.
Şimdi içim yanıo işte. İstenmemek. İstenmemek ne acı.
kuzum ben de istenmiyorum aramızda yaşanan özel anlatılmaması gereken olayları kızkardeşine anlatmış kız beni istemiyo aile de istemiyodur muhtemelen. önemli olan şu sen seviyormusun o seviyor mu güçlüklerle yüzleşebilecek iradeye sahip misiniz? ayaklarınız yere basıyor mu, bunlar önemli olan. ama şu an yaşın bunları görmeye müsait değil, aşk acısı çekiyorsun sadece. istemezse istemesin dünyanın sonu değil ya, oğlu seviyorsa ben seviyorum diyebiliyorsa göğsünü gere gere arkanda durabiliyorsa olay tamamdır. önyargıları vardır belki. zamanla aşarsınız götürür seni tanışmıyorsanız tanışırsınız iki kelam edersiniz belki değişir düşünceleri. yok değişmezse de eşimin annesi dersin ilerde, saygını eksik etmezsin ama saygı sınırları içerisinde bi mesafen olur oldu bitti. takma kafana ablacımm
Ne ilginç insanlar var ya. Gelmiş bir derdim vara ne anlattığı anlaşılmayan bir konu açmış. Sonra benim konum dalga geçilecek konu değil bunun için başka forumlar var vs demiş. Ben de çok büyük bişey oldu sandım Allah korusun. Bir de 23 yaşında. Ergen de sayılmaz. Biz o yaşlarda üniversitebitirdik de iş telaşına ddüştük. 21 yaşında işe başlayan atanan bir sürü arkadaşım oldu falan. Yani çoğu insan bu yaşlarda sizin yağtığınız gibi sağlıksız bir ilişki yaşayıp üstüne bu kadar dramatize etmiyor.