Birtek SİZ ANLARSINIZ !

25 cümle kurulmuş ama bir tanesi derdi anlatamamış.

öncelikle teşekkür ederim. benim konumda anlayışlı yaklaştığınız için :)

sonrasında ise; sevgi tek değil. güven var inanç var mantık var varda var yani.

eski konularına bakıyım dedim. çok sıkıldım. çok sağlıksız bi ilişki sizinki... kv adayınıza üzüldüm. zaten olmıcak bişey...
zaten konun da saçma. sevdiğim ilgilendirir beni, banane ailesinden. hiç öyle ayılıp bayılamam biri beni istemiyor diye yani

pardon siz numunelikmisiniz ?

öncelikle teşekkür ederim. benim konumda anlayışlı yaklaştığınız için :)

sonrasında ise; sevgi tek değil. güven var inanç var mantık var varda var yani.
sen bi eski konularını tekrar oku istersen. gerçekten emin misin sevgi, inanç güven mantık olduğuna....

Aman be ben de çok sevdim 2 yılım gitti kalktım göbek attım
Ne diye kendine bu kadar acı cektiriyosun
Allahın gücüne gider vallahi

bana değil güzelim kendine kız. saplantı haline getirmişsin adamı. sevgi bu olamaz

farkındamısın bilmem ama burası BDV .
ben buraya bişeye canım sıkılınca anlatıcak kimsem olmadığı için yazıyorum..
her günüm orda yazdıklarım gibi geçse karşında salak yok tabikide zindan etmem kendime hayatı.
ha iyi geçen şeyleride yazmak yerine yaşamyı tercih ediyorum.
saplantıyla sevgiyi ayırt edicek yaştayım ve bunu bende çok kez sorguladım. ama değil.

bu yaptığınız sadece ayıp. sizi tanımıyorum ama inanın bu size yakıştığı için böylesinizdir.
gidermisiniz lütfen ? günüm yeterince b*k başladı zaten bide siz bozmayın .

kuzum ben de istenmiyorum aramızda yaşanan özel anlatılmaması gereken olayları kızkardeşine anlatmış kız beni istemiyo aile de istemiyodur muhtemelen. önemli olan şu sen seviyormusun o seviyor mu güçlüklerle yüzleşebilecek iradeye sahip misiniz? ayaklarınız yere basıyor mu, bunlar önemli olan. ama şu an yaşın bunları görmeye müsait değil, aşk acısı çekiyorsun sadece. istemezse istemesin dünyanın sonu değil ya, oğlu seviyorsa ben seviyorum diyebiliyorsa göğsünü gere gere arkanda durabiliyorsa olay tamamdır. önyargıları vardır belki. zamanla aşarsınız götürür seni tanışmıyorsanız tanışırsınız iki kelam edersiniz belki değişir düşünceleri. yok değişmezse de eşimin annesi dersin ilerde, saygını eksik etmezsin ama saygı sınırları içerisinde bi mesafen olur oldu bitti. takma kafana ablacımm

Ne ilginç insanlar var ya. Gelmiş bir derdim vara ne anlattığı anlaşılmayan bir konu açmış. Sonra benim konum dalga geçilecek konu değil bunun için başka forumlar var vs demiş. Ben de çok büyük bişey oldu sandım Allah korusun. Bir de 23 yaşında. Ergen de sayılmaz. Biz o yaşlarda üniversitebitirdik de iş telaşına ddüştük. 21 yaşında işe başlayan atanan bir sürü arkadaşım oldu falan. Yani çoğu insan bu yaşlarda sizin yağtığınız gibi sağlıksız bir ilişki yaşayıp üstüne bu kadar dramatize etmiyor.

biliyorum ablacımmm.
en acısıda şu zaten; benim ailem 2 gün önce onu istediğine dair konuştu ben kızdım nie böyle yapıosunuz nasıl izlenimdir bu die.
2 gün sonrada annesi istemiorum die vs vs işte. 2 gün önce onun yerinde olmak için herşeyimi verirdim. istenilen olmak ne ayrıymış oysa.

Allah'ım bir atarlı konu sahibi. Siz gidip bu atarı kayınvalide adayınıza yapın bence. Tek suçlu o demi:)

ay canımmmm 17-18 yaşında çalışmaya başlayan bi insana ne bahsediyosun sen ?

farkındaysan bu bi dert, sıkıntı. hayatımı anlatmadım ben burda. taktir edilcek bi yanım illaki vardır ama konu o değilkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…