-
- Konu Sahibi bendegilim
Kahve falından önce var olan insaniyetinle yaklaşabilirsin mesela ?Dogru hepimiz 23 yasinda oldukta derdini ankamamuz icin bu yeterli diyil ne yani kahve falimi acalim
Evet asikta oldum acida cektim ama sonra kopekler gibi pisman oldum. Evlendikten sonra ise ne sacma seylere kafa yormusum gozyasi dokmusum dunyada daha buyuk sorunlarda var oldugunu ogrendim. Sen suan aci asamasindasin ilerde benim gibi olacagina eminim. Dalga falan gecmek haddime degil sadece o kadar dramatize etmissin ki ne oldugunu bile yazmamissin. Genel olarak bende ask icin aci cekmeye degmez demek istedim ilk mesajimdaArkadaşlar çok güzel dalga geçiyosunuz. Tiye alıyosunuz sağolun.
Ben buraya sizi eğlendirmek için yazmadım. Eğlenmek isteyen kenarda oynasın.
Edebiyatta yapmadım, kelimeleride parçalamadım.
Aranızdan beni anlayabilcek insanlar var biliyorum. Aranızda aynı şeyleri hissetmiş insanlar var farkındayım.
Canım yanıyo tamammı. Kendi dünyamda kendi etrafımda olanlardan dolayı canım yanıyo.
Biraz insaf be biraz vicdan biraz merhamet. Dalga geçilcek forumlar vardır. Dalga geçilcek konularda. Ama benim konum buna müsait değil.
Hepiniz 23 yaşında oldunuz, olucaksınız. Aynısı olmasa bile bi acı çektiniz, çekiceksiniz. Lütfen o dalgalı görüşünüzü benden uzak yere boşaltın !
Aşk diye kısıtlamayalım ozaman.hayatta aşktan başka şeyler de var.
burası dert paylaşma topiği. derdini tam olarak anlamadık?
Tek derdimiz konuyu anlamak fal bile o yuzden ne yani idrardan karakter tahlilimi yapalim biraz daha acik ol bu kadarKahve falından önce var olan insaniyetinle yaklaşabilirsin mesela ?
Evet asikta oldum acida cektim ama sonra kopekler gibi pisman oldum. Evlendikten sonra ise ne sacma seylere kafa yormusum gozyasi dokmusum dunyada daha buyuk sorunlarda var oldugunu ogrendim. Sen suan aci asamasindasin ilerde benim gibi olacagina eminim. Dalga falan gecmek haddime degil sadece o kadar dramatize etmissin ki ne oldugunu bile yazmamissin. Genel olarak bende ask icin aci cekmeye degmez demek istedim ilk mesajimda
istemezse istemesin sevdiğin kişinin seni istemesi önemli olan. sanırım bi kayınvalide vakasıAşk diye kısıtlamayalım ozaman.
Hayal kurduğun, bi yola çıktığın, iyisinide kötüsünüde onunla yaşadığın, ömrünün sonuna kadar karşılıklı olarak beraber geçirmek istediğin insanın en yakını seni istemiyo ?
Ve bunuda çok şükür Allahm hep böyle olalım dediğim anda, en mutlu en güzel gününde öğreniyosun.
İstenmemek. Çok ağır benim için.
Bi kaç üst msjımı okuman seni yormazsa onu denermisin ?Tek derdimiz konuyu anlamak fal bile o yuzden ne yani idrardan karakter tahlilimi yapalim biraz daha acik ol bu kadar
istemezse istemesin sevdiğin kişinin seni istemesi önemli olan. sanırım bi kayınvalide vakası
Ayrılık yok çok şükür. Sadece annesi üstüne basa basa istemiyorum ayrılcaksın almam onu sana vs demiş.canım ayrılma nedenini söyler misin?ona göre yorumda bulunmak istiyorum.
Bu Çoğunluğun başına gelen birşey sevgi güçlüyse Çiftler kazanıyor. En yakını deyince aile olarak düşünüyorum. Aile zaten sizi tanımadığı için, ön yargıyla yaklaşıyor, fazla takılmamak Lazım.Aşk diye kısıtlamayalım ozaman.
Hayal kurduğun, bi yola çıktığın, iyisinide kötüsünüde onunla yaşadığın, ömrünün sonuna kadar karşılıklı olarak beraber geçirmek istediğin insanın en yakını seni istemiyo ?
Ve bunuda çok şükür Allahm hep böyle olalım dediğim anda, en mutlu en güzel gününde öğreniyosun.
İstenmemek. Çok ağır benim için.
aman bırak ya ne üzülüyorsun, aslolan aşktır.Allahım Bir İnsan !!
Evet aynen ondan. Sevdiğim insan beni istiyo. Bunu belirtmişte. Ama o ilk kez yanımda ağladı. Bana sarıldı tek gücümsün dedi.
Şimdi içim yanıo işte. İstenmemek. İstenmemek ne acı.
Yeni okudum telden girdigim icin biraz geri kaliyorum ama derdim asla dalga diyil ama basta birsey anlamadim hepimizde ayni durumdayiz tam net problemini yazmamissinki derdine derman olucak birileri olsun canimBi kaç üst msjımı okuman seni yormazsa onu denermisin ?
Yo ayrılmadık. Ama o üzüldü ben kırıldım işte. Ben çok kırıldım parçalarımı bulsam bile bi işe yaramıcak şekilde.Bu Çoğunluğun başına gelen birşey sevgi güçlüyse Çiftler kazanıyor. En yakını deyince aile olarak düşünüyorum. Aile zaten sizi tanımadığı için, ön yargıyla yaklaşıyor, fazla takılmamak Lazım.
Sizin ilişkide ne oldu? En yakın istemedi diye ayrıldınız mı? Birinin istemiyor oluşu sizi kırdı mı?
Yeni okudum telden girdigim icin biraz geri kaliyorum ama derdim asla dalga diyil ama basta birsey anlamadim hepimizde ayni durumdayiz tam net problemini yazmamissinki derdine derman olucak birileri olsun canim
İlişkiniz için savaş vereceksiniz, birbirinizden vazgeçmezseniz anne sıkılıp vazgeçecektir tutumundan. Olurda birbirinize nasip olursanız kayınvalideni iyiliğinle ezer, pişman edersinYo ayrılmadık. Ama o üzüldü ben kırıldım işte. Ben çok kırıldım parçalarımı bulsam bile bi işe yaramıcak şekilde.
Ama yansıtmadım. Biraz zaman diyebildim. Bizim içimizdeki gerçek, bu gerçeği göstericez dedim.
Siz birbirinizi gercekten istedikten sonra aşılmayacak engel yok diye dusunuyorum. Peki kv adayi sizi taniyor mu? Neden ne dusunerek istemedigini soylemis olabilir?