Birtek SİZ ANLARSINIZ !

Aslında birilerine cvp verirken istenmiyorum die yazmıştım. Yani bi tek onu yazabilmiştim. Çünkü yazması bile yakıyo içimi.

Kısa ve öz ozaman; biz seviyoruz hemde çok seviyoruz ama birisi olmaz dio.
Seviyorsaniz ask kazanir o zaman aynisini birebir yasadim bende
Allaha sukur biz evlendik bide oglusumuz var. Ha o icindeki parcalar evlensenizde hic icinden cikmaz kv ye karsi allah kolaylik versin canim

İlişkiniz için savaş vereceksiniz birbirinizden vazgeçmezseniz anne sıkılıp vazgeçecektir tutumundan. Olurda birbirinize nasip olursanız kayınvalideni iyiliğinde ezer, pişman edersin:KK39:
Bırakın o uğraşsın tepinsin, siz Sabırla bekleyin, ilişkinizi yaşayın.

Allahım hayırlısını versin yinede içimi biliyo Rabbim.
Teşekkür ederim ama kanadım kırıldı işte :KK43:

Allahım hayırlısını versin yinede içimi biliyo Rabbim.
Teşekkür ederim ama kanadım kırıldı işte :KK43:
Çok normal kırılman. Biz evleneli 2 sene olacak neredeyse, geçenlerde eşimin yakınlarından bazılarının evliliğimize onay vermediğini, bizi birbirimize uygun bulmadığını öğrendim. Eşim bana söyleme gereksinimi duymamış bile. Bunu çok sonradan öğrenmiş olmama rağmen üzüldüm. Nihayetinde beni tanıyıp, karakterimi analiz edipte yapılmış yorumlar değildi. Şimdilik pişman olduklarını biliyorum.
Hakkında Hayırlısı olsun. Yıpratma sende kendini. Annesinin istediği olmayacak, nasibiniz neyse o olacak.

Son düzenleme:
Çok normal kırılman. Biz evleneli 2 sene olacak neredeyse, geçenlerde eşimin yakınlarından bazılarının evliliğimize onay vermediğini, bizi birbirimize uygun bulmadığını öğrendim. Eşim bana söyleme gereksinimi duymamış bile. Bunu çok sonradan öğrenmiş olmama rağmen üzüldüm. Nihayetinde beni tanıyıp, karakterimi analiz edipte yapılmış yorumlar değildi. Şimdilik pişman olduklarını biliyorum. Kazanansa sevgimiz.
Hakkında Hayırlısı olsun. Yıpratma sende kendini. Annesinin istediği olmayacak, nasibiniz neyse o olacak.

Karşımda çok sevdiğim biriyle konuşuyomuş gibi hissettim. Hele o son kelimeniz. Allah gönlünüze göre versin.

Gecmis konularina soyle bir baktim da zaten cok da mukemmel gitmiyormus ki iliskiniz. Daha cok gencsin. Niye bi kadar yipratiyorsun ki kendini. Bazen olaylari akisina birakmak lazim.

Gecmis konularina soyle bir baktim da zaten cok da mukemmel gitmiyormus ki iliskiniz. Daha cok gencsin. Niye bi kadar yipratiyorsun ki kendini. Bazen olaylari akisina birakmak lazim.
Evet oluodu pürüz. Ama biz çıkartıoduk. Başkası için böyle olmak ağrıma gidio işte

Ayrılık yok çok şükür. Sadece annesi üstüne basa basa istemiyorum ayrılcaksın almam onu sana vs demiş.

canım bu insanı üzer istenmediğini bilmek.fakat seni istememe nedeni ne eğer sendeki bir kusursa bunu aşarsın.yok illa istemem diyorsa sevdiğin insan seni seviyorsa mutlu olmaya bak.o zaten kendini ailesinden dolayı kötü hissediyordur.üstüne gitme.seni seviyorsa ileride zorlansanızda sonuçta ikiniz yaşayacaksınız.boşa üzme canını.

canım bu insanı üzer istenmediğini bilmek.fakat seni istememe nedeni ne eğer sendeki bir kusursa bunu aşarsın.yok illa istemem diyorsa sevdiğin insan seni seviyorsa mutlu olmaya bak.o zaten kendini ailesinden dolayı kötü hissediyordur.üstüne gitme.seni seviyorsa ileride zorlansanızda sonuçta ikiniz yaşayacaksınız.boşa üzme canını.her nasip vaktine esirdir.zamanı geldiğinde nasipse olur.

canım bu insanı üzer istenmediğini bilmek.fakat seni istememe nedeni ne eğer sendeki bir kusursa bunu aşarsın.yok illa istemem diyorsa sevdiğin insan seni seviyorsa mutlu olmaya bak.o zaten kendini ailesinden dolayı kötü hissediyordur.üstüne gitme.seni seviyorsa ileride zorlansanızda sonuçta ikiniz yaşayacaksınız.boşa üzme canını.

Oda kötü bende. O tavır alma peşinde bende konuşmasından yanayım. Bilmiorum hangimiz mantıklı

Arkadaşlar çok güzel dalga geçiyosunuz. Tiye alıyosunuz sağolun.
Ben buraya sizi eğlendirmek için yazmadım. Eğlenmek isteyen kenarda oynasın.
Edebiyatta yapmadım, kelimeleride parçalamadım.

Aranızdan beni anlayabilcek insanlar var biliyorum. Aranızda aynı şeyleri hissetmiş insanlar var farkındayım.

Canım yanıyo tamammı. Kendi dünyamda kendi etrafımda olanlardan dolayı canım yanıyo.

Biraz insaf be biraz vicdan biraz merhamet. Dalga geçilcek forumlar vardır. Dalga geçilcek konularda. Ama benim konum buna müsait değil.

Hepiniz 23 yaşında oldunuz, olucaksınız. Aynısı olmasa bile bi acı çektiniz, çekiceksiniz. Lütfen o dalgalı görüşünüzü benden uzak yere boşaltın !
birini seviyorsun oda seni ama biri seni istemiyor galiba eger o kişi annesiyse işin zor ama vazgeçme tabi ve saygıyıda elden bırakma yani normalde baskasıyla evlensende kv de isyemeyecekti genelde böledeir yani önemli olan sevgi ama aşkı o kadar abartma derim bende eşime aşıgım ama hayat şartları aşkı altediyor malesef ama yinede seviyorum eşimi :)

birini seviyorsun oda seni ama biri seni istemiyor galiba eger o kişi annesiyse işin zor ama vazgeçme tabi ve saygıyıda elden bırakma yani normalde baskasıyla evlensende kv de isyemeyecekti genelde böledeir yani önemli olan sevgi ama aşkı o kadar abartma derim bende eşime aşıgım ama hayat şartları aşkı altediyor malesef ama yinede seviyorum eşimi :)
O kişi annesi. Ne düşünüo bilmiorum ama bu durumu ona nasıl aşılıcazki ? Varmıdır bi çıkış yolu ? Tavırmıdır yoksa konuşmakmı ?

Dünyadaki o daha büyük sorunlardan birini yaşayana kadar benim için en büyük sorun bu. O dramatize dediğin kelimeleri gözyaşları içinde yazdım.

Hiçbişey yapamıyosanız saygı gösterin. Bu küçültmez değilmi ?
Akil ve ruh sağlığın icin duygularını yasarken dozajı kacirmamaya bak. Sonra burada doktora git git git diye ısrar ettiğimiz üyeler gibi olursun.

Akil ve ruh sağlığın icin duygularını yasarken dozajı kacirmamaya bak. Sonra burada doktora git git git diye ısrar ettiğimiz üyeler gibi olursun.

ya dozaj tamda bu kadarsa ? her saniye artıyosa ? kelimeler dilden, elden ezbere dökülmüosa ???

where is the mantık diye sorarlar insana :KK66:

Canım olay snden çıkmış erkek arkadaşında artık annesini ikna edecek kişi o tek derdiniz bu ise aşılmayacak bir şey yok üstüne düşecek bu işin erkek arkadaşın. Gerçekten seviyorsa eğer yarım kalmaz bu hikaye.

Annesinin istememe sebebi nedir ki ?

Sevgi tek kelimelik içi dolu ama bir o kadar boş bir kelimedir.
Ne tek başına işe yarar, ne de o olmadan ilişki olur.
Ama asla tek başına her şeyin üstesinden gelmez.
Sevgiyi herkes taşıyamaz en azından, sevmek herkesin harcı değildir.

X