- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.677
-
- Konu Sahibi bendegilim
Diri diri gömüldüğünü, etinin çekildiğini hissetmeye devam o zaman.ya dozaj tamda bu kadarsa ? her saniye artıyosa ? kelimeler dilden, elden ezbere dökülmüosa ???
where is the mantık diye sorarlar insana
Hatıladım konunu şimdi
İşiniz harbi zor mektup içeriği tam olarak nedir bilmiyorum ama erotik tarzda ise ve kaynana aşırı dinci ise seni fişlemiştir bile.
Erkek arkadaşın ben evleniyorum sen evlenmiyorsun diyebilmeli yani dediğim gibi artık top onda kendi çabalayacak ama evlenseniz dahi o kadın uzun bir süre belki ömür boyu sana taktığı sıfatla bakacak yüzüne
Al bak bunu izle kaynana gelini istemiyor ama sonunda kazanan kim sence ?
Annesi seni istemedi diye adam da senden vazgeçmemişken bu kadar dertlenmeye değer mi kardeşim.
hıı evet hatırladım ben senin konunu. annesi görmemesi gereken içerikli bi mektup görmüştü dimi. o da herşeyi görmeyiversin yani. sen hiç utanıp sıkılma. bişi olmamış gibi devam et ilişkine canım. sonuçta oğlunun özel şeylerini okuyan o. bu durumda suçlu olan da o. o utansın. Allah Allah deli mi ne
yok kız üzülme bak ben nişan attım 1 ay oldu ona dertleniyordum, dün annemin kanserli bir virüs taşıdığını kansere çevirebileceğini öğrendim,aşk acısı olan derdimden utandım.ya varyaa bi tanesiniz :)
emek verip bide video paylaşmışsınız inanın yüzümü güldürdünüz :)
kimse kimseden vazgeçmedi doğru diosunuz. ama ben üzüldüm üzülmeyede devam ediyorum işte. fazla hassasım ondan :)
yok kız üzülme bak ben nişan attım 1 ay oldu ona dertleniyordum, dün annemin kanserli bir virüs taşıdığını kansere çevirebileceğini öğrendim,aşk acısı olan derdimden utandım.
Allah ım şifa versin annene duamda olacaksınyok kız üzülme bak ben nişan attım 1 ay oldu ona dertleniyordum, dün annemin kanserli bir virüs taşıdığını kansere çevirebileceğini öğrendim,aşk acısı olan derdimden utandım.
Allah razı olsun senden.Allah ım şifa versin annene duamda olacaksın
Bu durum çok ağır. Altından kalkılırmi bilmiorum ama sanki birileri yok olmam için nefes alıyo.
Yada Allah. Allah beni bişeylerle sınıyo.
Canım çok yanıo. Canımı ateşe vermişler sanki.
Etime bıçak saplıyolar.
Beni diri diri gömüyolar.
Kelimeler boğazımda sıralanmışta, nefesim bana uğramıyo gibi. Bumu ölüm ? Bumu yaşarken can çekişmek ?
Peki ya aşk ? Aşk herşeyin üstesinden gelirmi ?
Onu sevmek; bana iyisindede kötüsündede hep şükür sebebi oldu. Çünkü o gerçek. Gerçekle karşılaşırsanız acıya hoşgeldiniz dersiniz .
Şimdi ben onu öyle ağlarken gördüm ya o bana şimdi sımsıkı sarılıp sensiz olmaz dedi ya ben; beni öldürün ya !!
Alıp başımı gitsem neye çare olur ? Sussam hiç konuşmasam ne işe yararki bu ?
Size yazıyorum bitek. Size yazıyorum ucu açık anlamsız bi şekilde. Çünkü aklım en az bu kelimeler kadar karışık. Sadece şunu sorabilirim.
Sevgi neyi yenemez ? Sevgi ne zaman yitirir üstünlüğünü ?
Siz yazmazsanız kimse anlamaz sizi burada.
Bir tek siz anlıyorsunuz kendinizi ..
Getirin kerpeteniiiii...
top onda evet ama oda trip atarım yaşadığımı yaşatırım derdinde. bana göre bu çok yanlış. konuşsun istiyorum. çünkü o herşeyden önce bi anne.
ne düşünüoda olmaz dio anlam veremiyorum haliyle. araya 3 aylık ayrılık girdi belki o 3 ayda kötü şeyler yapmışımdır die düşünüo olabilir. ama oğlu bilio işte beni. bu ona nasıl anlatılır aklım kesmio
Evete düşünüyor olabilir kaynana bunu hatta oğlumu yoldan çıkardı alkolik kız bile diiyebilir onun düşünceside kısmen doğru ama dengeyi kaçırmaması lazım
Ilerde bugun sizi istemedigi icin pisman edin onu,guler yuz,tatli dil yilani deliginden cikarir..oglununda mutlu oldugunu gorurse hepten ezilirBiz gerçeğiz bizde sıkıntı yok. Benide tanımıyor aslında. Tanısa çok sever inanıyorum. Övmek için söylemiyorum ama sıcakkanlıyımdır kıramam, duygusalımdır vs.
Okuyabilirmisiniz bilmiorum ama bi konum vardı kızlar bittiğimin resmidir diye ona biraz göz atarsınız nie istemediğini anlarsınız.
aynen öyle. eğerki o denge kaçıpta haddini aşma durumuna gelirse çok farklı olur herşey
İçinden çıkamazsınız bu sefer erkek arkadaşının maddi durumu nasıl işi gücü kendi başına ayakları üstünde durabilir mi?
yoook garibim daha okuyoo ablasııı. 1 sene sonra alıcak mesleğini eline inş.
ben desem bende çalışıyorum ama üniv planlarım var. zaten ufukta hemen evlilik yok 4 seneyi bulur. bizde 1 senedir beraberiz zaten.
oğlu demediki hadi isteyelim die bu kadın almam diye ahkam kesio anlamıyorum. birden bire verdi bide bu tepkiyi.