Birtek SİZ ANLARSINIZ !

bendegilim

Heryerden Çıkan Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
581
336
Bu durum çok ağır. Altından kalkılırmi bilmiorum ama sanki birileri yok olmam için nefes alıyo.

Yada Allah. Allah beni bişeylerle sınıyo.

Canım çok yanıo. Canımı ateşe vermişler sanki.
Etime bıçak saplıyolar.
Beni diri diri gömüyolar.

Kelimeler boğazımda sıralanmışta, nefesim bana uğramıyo gibi. Bumu ölüm ? Bumu yaşarken can çekişmek ?

Peki ya aşk ? Aşk herşeyin üstesinden gelirmi ?

Onu sevmek; bana iyisindede kötüsündede hep şükür sebebi oldu. Çünkü o gerçek. Gerçekle karşılaşırsanız acıya hoşgeldiniz dersiniz .

Şimdi ben onu öyle ağlarken gördüm ya o bana şimdi sımsıkı sarılıp sensiz olmaz dedi ya ben; beni öldürün ya !!

Alıp başımı gitsem neye çare olur ? Sussam hiç konuşmasam ne işe yararki bu ?

Size yazıyorum bitek. Size yazıyorum ucu açık anlamsız bi şekilde. Çünkü aklım en az bu kelimeler kadar karışık. Sadece şunu sorabilirim.

Sevgi neyi yenemez ? Sevgi ne zaman yitirir üstünlüğünü ?

ne yapmıştı sana bu adam?

Sen çok sevmeyecen zaten. Erkek çok sevecek. Kadın aşk zaten. Çok severse aşkının kölesi olursun gerçekler çok acı tir o zaman. Az sever sen bırakması da kolay olur yikilmadan. Bu dünyaya tek geliyoruz. Tek kalabilme yetisini hiç bir zaman kaybetmemek lazım. Ölüm var ayrılık var. Hiç kimseye aşırı bağlılık ve sevgi gösterme. Ne olacak yani adam aldatacak gelip aglayacak şiddet gösterecek nedamet duyacak Özür dileyerek. Eee sevgi halledeceksin mi?

Ben mi odunum yoksa sizler mi can çekişmeye bu kadar meraklısınız anlamadım..Nedir bu dramatize?

Yahu insanlar neler yaşıyor, nelerle sınanıyor..Açın gözlerinizi biraz bakın çevrenize..

Etimi bıçaklıyorlar, canımı ateşe veriyorlar, beni diri diri gömüyorlar falan..Diri diri gömsünler bakalım aşk acısından eser kalıyor mu geriye..

Bir silkelenin kendinize gelin yahu.

ne yapmıştı sana bu adam?

aşkı bu kadar abartmayın ya belli ki yanlışı olmuş. aşk bittiğinde elinde neler kalacak ona bak

Şiir mi bu , edebi yazı mı..
dert falan algılıyamadım da ben

O adam bişi yapsaydı keşke.

Yok işte onun yanlışı olmadı bu sefer. Biz tam herşeyi rayına soktuk derken birisi beni istemediğini söylemiş.

Şiirde değil edebi yazıda. Tamamı benim hislerim işte

Edebiyati parcaladin jilet getirin bana ahh muslum baba ahh

Bu kadar abartmayin ask mesk guzel ama ugruna olecek aci cekecek kadar degerli degil. Asik oldugum adam benden ayrilacak bende ona siirler sarkilar yazacam peh peh peh yok oyle bi dunya kardesim gozlerinizi acin pembe dunyadan uyanin

Arkadaşlar çok güzel dalga geçiyosunuz. Tiye alıyosunuz sağolun.
Ben buraya sizi eğlendirmek için yazmadım. Eğlenmek isteyen kenarda oynasın.
Edebiyatta yapmadım, kelimeleride parçalamadım.

Aranızdan beni anlayabilcek insanlar var biliyorum. Aranızda aynı şeyleri hissetmiş insanlar var farkındayım.

Canım yanıyo tamammı. Kendi dünyamda kendi etrafımda olanlardan dolayı canım yanıyo.

Biraz insaf be biraz vicdan biraz merhamet. Dalga geçilcek forumlar vardır. Dalga geçilcek konularda. Ama benim konum buna müsait değil.

Hepiniz 23 yaşında oldunuz, olucaksınız. Aynısı olmasa bile bi acı çektiniz, çekiceksiniz. Lütfen o dalgalı görüşünüzü benden uzak yere boşaltın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…