Birliktelikten birkaç saat sonra mastürbasyon yapılması gebelik ihtimalini yükseltir mi İnternette öyle yazıyo

Birliktelikte orgazm olmuyor musunuz sonrasında mast. Yapmak ihtiyacı duyuyorsunuz?
Tam birliktelik olmamıştı aslında sorunda burada sadece başı girmişti korunma olmadığı için devam etmedik ama zevk suyundan korkuyorum İnternette göz korkutan bilgiler var emin olmak istedim

Aslında tam olarak girmedi bile korkup çıktı toplasam 10-15 saniye değil sadece başı girdi
Siz bu konuyu 2 gün önce de açmadınız mı? İçeriği azıcık değiştirince farklı cevaplar almayacaksınız. İki günde bir konu açmaya devam mı edeceksiniz?

Korunmadan sevişirseniz hamile kalma ihtimaliniz var. Korunmamışsınız, ertesi gün hapı da kullanmadınız bildiğim kadarıyla. Bekleyip göreceksiniz yapacak bir şey yok şu saatten sonra.

Öncelikle konu içerikleri farklı verdiği cevaba karşı sadece bilgi verdim ikincisi hesap benim yani istersem hergün açarım istersem hiç açmam çok istiyosanız şifremi vereyim siz kullanın farklı cevap almak içinmiş içerik değişince farklı cevap gelmeyeceğini de biliyorum dünyadaki tek zeki insan sizsiniz sanki

Ha bu arada sizde baktığım çoğu konuya yorum yapıyosunuz ben size diyo muyum neden yorum yapıyosunuz demiyorum neden çünkü banane istemezseniz burnunuzu sokmazsınız iyi günler dilerim

Üzülmüyorum 1.cocuk da 7. Ayda hamile kalmıştım ilk denemelerde tutturamiyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…