Aksine kalmamak istiyorum çok teşekkür ederim yine deGebe kalmak istiyorsan bir doktora gözük yada alternatif tıptan yardım al bunlarla kafanı yorma bence.
bana pek mantıklı gelmiyor sanmam ihtimali yükselttiğiniBaşlıkta dediğim gibi yani saçma gelebilir ama İnternet yükseltir falan diyor
Yani orgazm yükseltir işte spermi yumurtalıklara çeker gibi şeyler yazıyor emin olamadım Bi zaten asla doğru bilgiye ulaşamıyoruzbana pek mantıklı gelmiyor sanmam ihtimali yükselttiğini
Kalmamak istiyorsan sorun neAksine kalmamak istiyorum çok teşekkür ederim yine de
Evet yani araştırdım biraz bende dedikleriniz çok doğru peki ilişkiden saatler sonra yapılanda birşey olur muytube da video bulabilirsiniz. kadinin orgazm olmasi gebe kalabilmede cok onemlidir. cunku orgazm oldugunda rahim dokusunda ice dogru cekilme olusur. kasilma gibi.. sperm varsa, spermi iceri yumurtaya dogru tasir bu hareket.. yumurtayla bulusmasini kolaylastirir. iki tarafinda orgazm oldugu birlikteliklerin dollenme ihtimali yuksektir ozellikle kadin erkekten sonra orgazm olursa. sonucta masturbasyonda da ayni kasilmalar olusuyor iceri dogru. uzerine dusunmeden sacma deyip geciyor insanlar.
illa ise yarar yaramaz bir sey diyemem. ama yarayabilir bence. sonucta sperm gunlerce canli kalabiliyor iceride. bir kac saat sonra da yapsan o kasilmalar spermi yumurtaya tasiyabilir.Evet yani araştırdım biraz bende dedikleriniz çok doğru peki ilişkiden saatler sonra yapılanda birşey olur mu
Of gerçekten ne sıkıntılı bir durum yailla ise yarar yaramaz bir sey diyemem. ama yarayabilir bence. sonucta sperm gunlerce canli kalabiliyor iceride. bir kac saat sonra da yapsan o kasilmalar spermi yumurtaya tasiyabilir.
Çocuk olması ne bu kadar kolay ne de çok zor olmalı Allahım sen daha iyisini bilirsin tabideSpermler o süreye kadar öleceği için hayır ama ekstra doğurgansanız ve spermler 72 saate kadar yaşayabilmişse olabilir neden olmasın