Birliktelikten birkaç saat sonra mastürbasyon yapılması gebelik ihtimalini yükseltir mi İnternette öyle yazıyo

Gebe kalmak istiyorsan bir doktora gözük yada alternatif tıptan yardım al bunlarla kafanı yorma bence.

Yaşadığınız birliktelik esnasında orgazm olursanız ihtimal yükselir mutlaka ama sonrasında yapılan masturbasyonun bir anlamı olduğunu hiç sanmıyorum

Iliskide ben orgazm olduk dan sonra esim öyle boşalıyor içime bakalim bu 2.ayını ins hamile kalırım 2gun geçti suan belirti yok o.te diye kadar bekleyecegim

Birliktelikte orgazm olmuyor musunuz sonrasında mast. Yapmak ihtiyacı duyuyorsunuz?

Sorunuzun cevabini bilmiyorum.

Güvenli korunma yöntemleri tercih edin, bunlarla kafanizi mesgul etmeyin.

ytube da video bulabilirsiniz. kadinin orgazm olmasi gebe kalabilmede cok onemlidir. cunku orgazm oldugunda rahim dokusunda ice dogru cekilme olusur. kasilma gibi.. sperm varsa, spermi iceri yumurtaya dogru tasir bu hareket.. yumurtayla bulusmasini kolaylastirir. iki tarafinda orgazm oldugu birlikteliklerin dollenme ihtimali yuksektir ozellikle kadin erkekten sonra orgazm olursa. sonucta masturbasyonda da ayni kasilmalar olusuyor iceri dogru. uzerine dusunmeden sacma deyip geciyor insanlar.

Evet yani araştırdım biraz bende dedikleriniz çok doğru peki ilişkiden saatler sonra yapılanda birşey olur mu

Evet yani araştırdım biraz bende dedikleriniz çok doğru peki ilişkiden saatler sonra yapılanda birşey olur mu
illa ise yarar yaramaz bir sey diyemem. ama yarayabilir bence. sonucta sperm gunlerce canli kalabiliyor iceride. bir kac saat sonra da yapsan o kasilmalar spermi yumurtaya tasiyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…