Birlikte zayiflamaya ne dersiniz?

lilamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
210
140
53
Merhabalar ben yillardir bu yolda tek başimayim, tiroid hastasi olduğum için her seferde geri aldiğim kilolarimla mucadele halindeyim. Kilo seyrim 90 ile 68 arasinda degisti ama pes etmedim her yil yeniden basladim hic denememis gibi... Bu yolda yalnizim evet cunku icinde oldugum girdabi kimse anlamiyor , bana yardimci olmak isteyen kilo problemi olmayan cok sevdigim yakinlarim da dahil. Bu sorunu ancak benimle ayni durumda olanlar anlar diye dusunuyorum ve sizi benim yeni macerama davet etmek istiyorum.
Yaklasik 10 gun once 84 kiloya ulasmis oldugumu fark ettim, evet bunu fark etmek biraz zor ve cesaret istiyor maalesef. Bu sefer iki amacim var hem hedefledigim kiloya inmek hem de indikten sonra en azindan spora devam etmek ki yeniden alamayayim
Boyum 1.70 su an kilom 81.1 hedefim 65 kg
Menülerimizi , ara öğün tavsiyelerimizi , hangi sporu yaptigimizi ve bir hafta sonunda ulastigimiz kiloyu paylasabiliriz ...
Bu gün benim ilk günüm ve ben 81.1 kg . Kendimi taniyorum 10 kg sorunsuz ve cok rahat gidecek :)

Biraz teknolojiden de faydalanmak lazim ben app store dan diyet koçu ve su hatirlaticisi indirdim cok ise yariyor. Şahane programlar her ikiside

Bu konu başlığını diyet günlüğü bölümüne taşıdım hedef 15 kilo gelin birlikte verelim konu başlığı ile

Ben katılırım sana canım bende diyete başlayalı 8 gün oldu bende 67/75 arasında gidip gelirdim doğum yaptım 86 ile 12 kilo verdim 74 oldum geçen perşembe 80.2 iyi gördüm.soda yoğurt limon kürünede başladım dün itibarıyla 1 kilo gitmiş.bugün 300 gram daha vermişim.ekmeği tamamen bıraktım şekeri .bol su içiyorum 2 litre günde 2 elma yiyorum ara öğünlerde yoğurt veya kuruyemiş ikimizinde hedefi aynı kilo ama ben 70 i ilk hedefin olarak belirledim 2 ayda vermek istiyorum inşallah amaçlarımıza ulaşırız.

Semay25Yeni ÜyeÜye
Yeni
Merhaba bende 100 un uzerindeyim.Ne zaman diyet yapip zayiflasam hamile kaldim.Yazin dogum yaptim bebegimikaybettim.Bunalimdan daha cok kiloaldim.Bende zayiflamak istiyorum.Gruba dahil ederseniz sevinirim.

Kizlar bende varim Ben gunde 3 ogun yi yorum 4/5 saat birsey yemiyorum ama her yemekte protein ksrbonhidrat ve sebze yiyorum uzerine 1 meyve acikmiyorum yeni basladim

Bugun basladim 110 kiloyum coooook yolum var destek olursaniz sevinirim

Bu konuyu diyet günlüklerine taşıdım oraya gelirseniz grubumuza dahil olabilirsiniz tabiki

Haftaya cuma kilomu paylasirim canlar.Umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulaairi.Hedefim 65.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…