- 17 Şubat 2013
- 210
- 140
- 53
Merhabalar ben yillardir bu yolda tek başimayim, tiroid hastasi olduğum için her seferde geri aldiğim kilolarimla mucadele halindeyim. Kilo seyrim 90 ile 68 arasinda degisti ama pes etmedim her yil yeniden basladim hic denememis gibi... Bu yolda yalnizim evet cunku icinde oldugum girdabi kimse anlamiyor , bana yardimci olmak isteyen kilo problemi olmayan cok sevdigim yakinlarim da dahil. Bu sorunu ancak benimle ayni durumda olanlar anlar diye dusunuyorum ve sizi benim yeni macerama davet etmek istiyorum.
Yaklasik 10 gun once 84 kiloya ulasmis oldugumu fark ettim, evet bunu fark etmek biraz zor ve cesaret istiyor maalesef. Bu sefer iki amacim var hem hedefledigim kiloya inmek hem de indikten sonra en azindan spora devam etmek ki yeniden alamayayim
Boyum 1.70 su an kilom 81.1 hedefim 65 kg
Menülerimizi , ara öğün tavsiyelerimizi , hangi sporu yaptigimizi ve bir hafta sonunda ulastigimiz kiloyu paylasabiliriz ...
Bu gün benim ilk günüm ve ben 81.1 kg . Kendimi taniyorum 10 kg sorunsuz ve cok rahat gidecek :)
Yaklasik 10 gun once 84 kiloya ulasmis oldugumu fark ettim, evet bunu fark etmek biraz zor ve cesaret istiyor maalesef. Bu sefer iki amacim var hem hedefledigim kiloya inmek hem de indikten sonra en azindan spora devam etmek ki yeniden alamayayim
Boyum 1.70 su an kilom 81.1 hedefim 65 kg
Menülerimizi , ara öğün tavsiyelerimizi , hangi sporu yaptigimizi ve bir hafta sonunda ulastigimiz kiloyu paylasabiliriz ...
Bu gün benim ilk günüm ve ben 81.1 kg . Kendimi taniyorum 10 kg sorunsuz ve cok rahat gidecek :)