- 9 Temmuz 2017
- 173
- 35
- 38
Ne biliyim millet ne iciyorDalga mı geçiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne biliyim millet ne iciyorDalga mı geçiyosun
Ya üç test de yanlış çıkar mı artık bu kadar şansİdrar testi silik pozitif ama kan negatifse eğer,kan değerine güvenin. İdrar testleri yanlış sonuç verebilir. Daha gün gelmemiş olması halinde umut var demek ama idrar testine güvenmeyin, kan testi daha garanti.
Üstüne görme yoğun olmuyormuşKızlar ben yaklaşık 1 haftadır falan belirtiler yaşadım hep hamile olabilirim diye düşündüm hatta bu sabahın ilk idrarıyla test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Reglime daha 1 gün vardı normalde ama işte ilerleyen saatlerde birden böyle normal regl oldum öyle lekelenme gibi değil de baya yoğun ve kırmızı geliyor ayrıca kasıklarımda da şiddetli ağrı var. Bu üstüne görme olabilir, yoksa hiç hamile değil miydim?
Yap benceeee :)
Sen gebelik yaşadın mı bende bir haftadır romatizma gibi bacak ağrısı var ve arada sol kasigim ağrıyor abimin eşinin yani yengemin hamileliği bacak ağrısıyla geçmişti şimdi aklıma geldiYap benceeee :)
Sen gebelik yaşadın mı bende bir haftadır romatizma gibi bacak ağrısı var ve arada sol kasigim ağrıyor abimin eşinin yani yengemin hamileliği bacak ağrısıyla geçmişti şimdi aklıma geldi
Test yaptım biraz önce bişey çıkmadı 36. Günüm bakalım adet olmazsam birkaç gün sonra kan veririm.Yasadim canim 2014 Mayis dogumlu kizim var.Bana da oyle olmustu.
Ve suan ustune gormusum hamileymisim darisi basiniza :)
Bende once bacak diz aqrim vardi sonradan hamile olduqumu oqrendim ama belirtisimi bilememSen gebelik yaşadın mı bende bir haftadır romatizma gibi bacak ağrısı var ve arada sol kasigim ağrıyor abimin eşinin yani yengemin hamileliği bacak ağrısıyla geçmişti şimdi aklıma geldi
Testt yaptinmiiYarın alicam artık bugün de geçsin bakalim
Evet istiyorum adetim normalde daha uzun sürüyordu ama bu sadece 4 gün sürdü ve biraz farklıydı yeni evlendiğim içinmi böyle oldu ama bulantılarım ve baş dönmem çok oluyor acaba diyorum da kısmetAdet olduysaniz hamile olma sansi az ama dha cok yeni evlisiniz zaten istiyormusunuz
Bende öyle sanıyorum galiba :)) senin varmı bebeğinUstune gorme diye bisey var ama genelde istenince adet olunduqu halde hamile oldugunu saniyoruz bazen inanirmisin adet olduqum halde test yaptigimi hatirliyorum ama sende farkli olabilir istersen test yap rahatla.
Kürtaj dış gebelikten dolayımı inşallah en kısa zamanda hayırlı haberi alırsın canım :)Malesef gecen sene kurtaj oldum hala kalamadim iste klomen kullandim 3 ay olmadi bu ay femara kullanyorum yarn kontrolum var yumurta buyudumu diye
Çok üzücü bişey inşallah bi daha yaşamazsın inşallah isteyen herkese nasip eder Allah bizede nasip ederKalp atisi durdu. Inss cnm sende en ksa zamanda hamile olursun allh yuzumuzu guldursun.
Kızlar merhaba benim sizlere mi sorum olcak inşallah cvp verirsiniz içim rahat eder benim regl 1 eylüldü ve 6 onda bitti hemen ilişki oldu ve Bi kaç kez daha neyse benim 3 gündür göğüs sızlamam vardı bugün şişti kasık Ağrı'm ve bel Ağrı'm var normalde adete yakında bu göğüs ağrısı olur bende size sorum benim hamile kalma ihtimalim varmı bu göğüs belirtisi içime şüphe düşürdü benim durumumda olan varmı aranızda belirti galan için erkenmi tutmuş olsa bile bu arada Bi gebeliğim oldu düşük Bi sene önce ve benim gene aynı. Şekilde olmuştu anlamamıştım
Yaptım dün negatif Dr adet olmazsan bı hafta sonra gel dediTestt yaptinmii