- 9 Temmuz 2017
- 173
- 35
- 38
Eda ilk aydan n zor birazYaptım dün negatif Dr adet olmazsan bı hafta sonra gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eda ilk aydan n zor birazYaptım dün negatif Dr adet olmazsan bı hafta sonra gel dedi
Göğüs ağrım devam arada bacak ve kasiklarim ağrıyor bilmiyorum bı hafta daha geçsin gebelik düşündüğüm den beri duzensizlesti adet eskiden 30 gunde olurdumTestt yaptinmii
ben goruyorum canim♡ insallah vardrİkinci çizgiyi görüyormusunuz
İnşallah olmazsınben goruyorum canim♡ insallah vardr
bugun bat gunum insallah olmam ya dayanamadim test yaptim negatif
İkinci çizgiyi görüyormusunuz
Evet istiyorum adetim normalde daha uzun sürüyordu ama bu sadece 4 gün sürdü ve biraz farklıydı yeni evlendiğim içinmi böyle oldu ama bulantılarım ve baş dönmem çok oluyor acaba diyorum da kısmet
adet belirtilerim var simdilik goguste hassasiyet 3 gundur vardi zaten bugunde adet sancisi gibi hafif sancim var nolur dua et bana ben sana ediyorum bol bolİnşallah olmazsın
Belirti varmı
Ben pek gremedim cnm ama kac gunun gecdiİkinci çizgiyi görüyormusunuz
Ins olmazsinda hayirli haberler verip bzede umut olrsunnYaptım dün negatif Dr adet olmazsan bı hafta sonra gel dedi
2 hafta geçtiBen pek gremedim cnm ama kac gunun gecdi
BenmiAdet olmadinmi hala
2 hafta geçti adet olmadımEwet cnm
Hic belirti fln yokmu 2 hafta uzun sure cunku test yapsan varsa cikar hemen2 hafta geçti adet olmadım
Geç döllenme olursa çizgi çıkmazHic belirti fln yokmu 2 hafta uzun sure cunku test yapsan varsa cikar hemen