- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
NormalSilik cizgi ztn pozitifdir buyuk ohtmalle hamile olabilirsin. Normalmi yoksa tedavi ilemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NormalSilik cizgi ztn pozitifdir buyuk ohtmalle hamile olabilirsin. Normalmi yoksa tedavi ilemi
Him ins hamilesindirNormal
İnşallah canımHim ins hamilesindir
Tabi mutlakaHaberdar ett
Düzenli mi adetlerinmerhaba arkadaşlar eylülün 10 unda reglim başladı 14 nde bitti yine eylülün 19 nda ve 22 snde korunmasız ilişki kurduk eşimle ikimizde istiyoruz bebek sizce hamile olabilir miyim
düzenli sayılır yani 3 5 gün değişiyor tabiDüzenli mi adetlerin
Ovulasyon testi alıp yapdüzenli sayılır yani 3 5 gün değişiyor tabi
Eveteczaneden mi alıyoruz onu
Kandan baktır yine düşük olmasinKızlar merhaba benim sizlere mi sorum olcak inşallah cvp verirsiniz içim rahat eder benim regl 1 eylüldü ve 6 onda bitti hemen ilişki oldu ve Bi kaç kez daha neyse benim 3 gündür göğüs sızlamam vardı bugün şişti kasık Ağrı'm ve bel Ağrı'm var normalde adete yakında bu göğüs ağrısı olur bende size sorum benim hamile kalma ihtimalim varmı bu göğüs belirtisi içime şüphe düşürdü benim durumumda olan varmı aranızda belirti galan için erkenmi tutmuş olsa bile bu arada Bi gebeliğim oldu düşük Bi sene önce ve benim gene aynı. Şekilde olmuştu anlamamıştım
Bilemedim şimdi ikinci regliyi mi beklesem acaba çok bişey kalmadı zatenBende regl oldum sandim ama hamilelik cikti.Simdi umut olur belki sana ama durumum hala karisik :)
Belki duzenin yeni yeni oturuyordur ondanda olabilir.Ama sen yine de bi kontrole gir hem hazirlik olmus olir gitmediysen :)
merhaba arkadaşlar eylülün 10 unda reglim başladı 14 nde bitti yine eylülün 19 nda ve 22 snde korunmasız ilişki kurduk eşimle ikimizde istiyoruz bebek sizce hamile olabilir miyim
Bilemedim şimdi ikinci regliyi mi beklesem acaba çok bişey kalmadı zaten
30 günde bir oluyorum boş geçmeye niyetim yok zaten :))Kac gunde bir oluyorsun?Duzenli mi bide?
Hala sansiniz bitmemis aslinda 24u,26sı,28inide bos gecmeyin
Biraz duzenini takip et istersen :)
30 günde bir oluyorum boş geçmeye niyetim yok zaten :))Kac gunde bir oluyorsun?Duzenli mi bide?
takip ediyorum tabiki normalde düzenlidir ama düzende değişti inşallah dediğin gibi olur hamilelik çok istiyorum :)Kac gunde bir oluyorsun?Duzenli mi bide?
Canım cvp verdiğin için teşekkür ederim kanda çıkarmıKandan baktır yine düşük olmasin
Çıkar tabi değerine göre Dr bişey derCanım cvp verdiğin için teşekkür ederim kanda çıkarmı
Canim senin nasil oldu hamilelik adet olucakmism gibi sandım demissinyaGörüyorum ki normalde fotodan daha bellidir saniyorum ki :) Hadi insallah daim olsun guzel haberler al