- 19 Aralık 2016
- 4.369
- 2.659
Nasıl yapmıştında ?Kanla nasıl yapıcam bikere denedim ama olmadı test hiç çalışmadı yani :/
İdrarı nasıl damlatıyorsan kanıda öyle damlatıcaksın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yapmıştında ?Kanla nasıl yapıcam bikere denedim ama olmadı test hiç çalışmadı yani :/
İki gün önceki testim buNasıl yapmıştında ?
İdrarı nasıl damlatıyorsan kanıda öyle damlatıcaksın canım
Bunda tam belli olmuyor canım yeni yaptıklsrın direk belli oluyorİki gün önceki testim bu
Biraz bekle bakalım kan verirsin sonraYaptım ama yok malesef
Canım ben hamilelikte ateşin yüksek olduğunu biliyorum eiateş ölçerin varsa devamlı kontrol et.İdrar testi yap bakalım ne sonuç alıcaksınArkadaşlar nolur bana yardımcı olun benim adetlerim cok düzensiz 50 -60 günde bir adet oluyorum bazen de daha fazla oluyor 13 gün önce yumurtlama akıntısı gibi akışkan sünen şefaf yogun bir akıntım geldi sabah uyanınca yumurtlama akıntısı sandım Ateşimde yükseldi baya fakat o zamanlar fena halde griptim ondan mı yükseldi yoksa yumurtlamadan mı bilemiyorum hiç şimdi gribim geçti Ateş'imde düştü adette olmadım ateşim basen düşük çıkıyor basen yüksek cok değilken göğüslerim acıyor hassasiyet var ben anlayamıyorum o yumurtlama akıntısı değilmiymiş yumurtlamamısmıyım üzerinden 13 gün geçti adette olmadım belirti de yok deneyimli olanlar banayardım edebilirmi lütfen fikirlerinizi yazarmısınız
Canjm adetim düzensiz olunca yumurtlama günümü bileyim diye ateş ölçerlerse yasıyorum var hani yumurtlama akıntısı sandıgım bir akıntı oldu ya13 gün önce ondan sonra ateşim cok yükseldi ama o sıra cok ağır griptim ondan mı bilemiyorum şimdi 13 gün geçti adrt olurum diye bekliyorum hiç belirti yok ayrıca da ateşim tekrar düştü acaba yumurtlamadım mı ben o gün ? Bilemiyorum cok üzülüyoeummya en son adetimin üzerinden 56 gün geçtiCanım ben hamilelikte ateşin yüksek olduğunu biliyorum eiateş ölçerin varsa devamlı kontrol et.İdrar testi yap bakalım ne sonuç alıcaksın
Büyük ihtimalle yumurtladığın gün , doktora gidip adet günlerini düzenletseydin canım ,aslan pençeside düzenliyorCanjm adetim düzensiz olunca yumurtlama günümü bileyim diye ateş ölçerlerse yasıyorum var hani yumurtlama akıntısı sandıgım bir akıntı oldu ya13 gün önce ondan sonra ateşim cok yükseldi ama o sıra cok ağır griptim ondan mı bilemiyorum şimdi 13 gün geçti adrt olurum diye bekliyorum hiç belirti yok ayrıca da ateşim tekrar düştü acaba yumurtlamadım mı ben o gün ? Bilemiyorum cok üzülüyoeummya en son adetimin üzerinden 56 gün geçti
Ben 15 yasımdan beri gidiyorum gitmediğim doktor kalmadı düzelmiyor sadece dogum kontrol hapı kullanırsan düzeliyor ama Bebek istediğim için bıraktım ayrıca içmediğim çay kalmadı soğan kiri testere dişli aslan pençesi hayıt hiç biri işe yaramadıCanjm adetim düzensiz olunca yumurtlama günümü bileyim diye ateş ölçerlerse yasıyorum var hani yumurtlama akıntısı sandıgım bir akıntı oldu ya13 gün önce ondan sonra ateşim cok yükseldi ama o sıra cok ağır griptim ondan mı bilemiyorum şimdi 13 gün geçti adrt olurum diye bekliyorum hiç belirti yok ayrıca da ateşim tekrar düştü acaba yumurtlamadım mı ben o gün ? Bilemiyorum cok üzülüyoeummya en son adetimin üzerinden 56 gün geçti
Sonradan çıkan çizgi negatif oluyormuş ama inşallah hamilesindirMerhaba arkadaslar
Bugun idrar testi yaptim hicbisey cikmdi
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba (
bu gunlerı degerlendır cnm hergun ılıskı olsun ıhmal etme.Arkadaşlar bakar mısınız sizce yumurtlama günüm başlamış mı?
Teşekkür ederim cevap içinbu gunlerı degerlendır cnm hergun ılıskı olsun ıhmal etme.