Duymustum ama bilmiyorumArkadaşlar geri çekme yöntemiyle hamile kalanlar var mi aranız da?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duymustum ama bilmiyorumArkadaşlar geri çekme yöntemiyle hamile kalanlar var mi aranız da?
var ben... ufak oğlu 7 aylıktı. ama maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. olabiliyorArkadaşlar geri çekme yöntemiyle hamile kalanlar var mi aranız da?
Bende de bir kaç ay önce böyle durumlar olmuştu ama bir kaç gün sonra regl i oldum .Biraz daha bekle istersen umarım beklediğin gibi bir sonuç alırsın canım.....Kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.önceden hep takip ediyordum ama üye olmak aklıma gelmemişti.şimdi size bir sorum olacak normalde adetlerim düzenlidir ve geçen ay 30unda kahverengi lekeler geldi heralde hasta oluyorum dedim 31 inde pembemsi akıntı oldu hiç böyle olmamıştı ve normal adet akıntımdan cok farklıydı ve 2gün sürdü bitti acaba yerleşme kanamasımıydı?henüz test yapmadım acaba hamilemiyim?test yapsam çıkar mı acaba bebiş istiyoruz Allahım inşallah hepimize nasip etsin
Duymustum ama bilmiyorum
Ben değil ama kardeşim öyle hamile kalmış...Ve bir çok kişiden de duymuştum hamile kalınabileceğini.......Arkadaşlar geri çekme yöntemiyle hamile kalanlar var mi aranız da?
Arkadaslar merhaba gecen ay ella kullandim adetim duzensizlesti. Onceden 1 haftaydi simdi 4 gun oluyor. Benim size bir sorum olcak erkek arkadasim ile surtunme yoluyla iliskiye girdik fakat bosalma olmadi adetime 6 gun kala oldu bn 4 gun onceden regl oldum normade pazar olmam lazimdi bu reglim yogun oldu ama halsizim yemek yiyemiyorum nedeni nedir . Ayni zamanda bende kansizlik ve idrar yolu enfeksiyonu var bunlrdan olabilir miBen değil ama kardeşim öyle hamile kalmış...Ve bir çok kişiden de duymuştum hamile kalınabileceğini.......
Kullandığın ilaçtan dolayı düzensiz olmuş olabilir ve kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu da bu durumu tetikler bende de enfeksiyon var bulantım hiç bitmez ordan biliyorum....Şöyle bir örnek vereyim; Biz eşimle balayına gittiğimizde adet geciktirici almıştım ve benim adetim gününü hiç şaşmazdı şimdi bir kaç gün öteliyor o yüzden kullandığımız ilaçlar bünyeyi alt üst ediyor ....Arkadaslar merhaba gecen ay ella kullandim adetim duzensizlesti. Onceden 1 haftaydi simdi 4 gun oluyor. Benim size bir sorum olcak erkek arkadasim ile surtunme yoluyla iliskiye girdik fakat bosalma olmadi adetime 6 gun kala oldu bn 4 gun onceden regl oldum normade pazar olmam lazimdi bu reglim yogun oldu ama halsizim yemek yiyemiyorum nedeni nedir . Ayni zamanda bende kansizlik ve idrar yolu enfeksiyonu var bunlrdan olabilir mi
Korktum bende acikcasi yanaklarim patlicak gibi yaniyor. Sonra sanki kuscak gibi oluyorum tansiyonumu olctum 11_7 cikti.Kullandığın ilaçtan dolayı düzensiz olmuş olabilir ve kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu da bu durumu tetikler bende de enfeksiyon var bulantım hiç bitmez ordan biliyorum....Şöyle bir örnek vereyim; Biz eşimle balayına gittiğimizde adet geciktirici almıştım ve benim adetim gününü hiç şaşmazdı şimdi bir kaç gün öteliyor o yüzden kullandığımız ilaçlar bünyeyi alt üst ediyor ....
2nisandan beri olmadım canım bakalım kan testi verdim sonuçlar belli olsun da paylaşırım inşallahBende de bir kaç ay önce böyle durumlar olmuştu ama bir kaç gün sonra regl i oldum .Biraz daha bekle istersen umarım beklediğin gibi bir sonuç alırsın canım.....
Canım 10 gün nasıl bekledin benim 3. Gün gecikti meraktan çatlıyorum ama korkuyorum bir yandan da pztesiye kadar beklicem2nisandan beri olmadım canım bakalım kan testi verdim sonuçlar belli olsun da paylaşırım inşallah
hadi bakalım müjdeli haberlerini bekliyorum...:)2nisandan beri olmadım canım bakalım kan testi verdim sonuçlar belli olsun da paylaşırım inşallah
olabilirKKızlar adet olsam bugun 3.gun olacaktı ama olmadım dunle evel gun test yaptim negatif yıne de gebelik olabilir mi sizce
Cnm pzt bugün. NaaaaptınCanım 10 gün nasıl bekledin benim 3. Gün gecikti meraktan çatlıyorum ama korkuyorum bir yandan da pztesiye kadar beklicem
Canım şöyle oldu geçen perşemde komşum uğradı bendeki gecikmeye ben dayanamıcam sana test alıcam dedi aldık evde yaptık test 2. Çizgi çıktı :) inanamadım ertesi gün kan verdim beta hcg 108 çıktı yani 2 haftalık hamilemiyin bugün 2. Kanı verdim sonucu bekliyorum inşallah yükselmiştirCnm pzt bugün. Naaaaptın
Sen naptın tahlil yaptırdın mıCnm pzt bugün. Naaaaptın
Yok aşkm bnm adetim btcekti güya bugün hsg cekilcekti. Adetim btmedi yarına erteledimSen naptın tahlil yaptırdın mı