- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet oldnmu canmKızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..
olmadım henüzAdet oldnmu canm
Hım test yapmadnmıYok canım
olmadım henüz
Dün yaptım çıkmadı son test kaldı alimde omuza ancak 6 gün gecikince yaparımHım test yapmadnmı
Hım anldm cnm bekle bncede otestlrde hmn ckmyo agrn faln vrmı pekı adet sancsıDün yaptım çıkmadı son test kaldı alimde omuza ancak 6 gün gecikince yaparım
Gögüs agrın falan varmıAra da bir oluyor adet sancım ama kasıklarım da ağrıyor başlı var kasıklarımda hem adet olacağım diyorum hem de olmayacağım ne yapsam bilemedim beklemek beklemek ve maalesef beklemek..
Dokununca çok hafif aşırı hafif canımGögüs agrın falan varmı
Hım hiç belrtn yok bekleDokununca çok hafif aşırı hafif canım
E az kalmş bkle bnce bosuna hevesnı yapıp krmaadetıme 5 gun kalan normal test yaptım cıkmaıd adete 1 gun kaldı erken test var elmde adet gecmesınımı beklesem sızce kzlar
Sağol ya ne güzel moral verdinHım hiç belrtn yok bekle
Ne aşakası var siz sitrestn gerlmssnz galiba belrtnz olmadgnı kndnzde aölednz bn söleyncmi kötü oödu içte sizn gbi insanlara cevp vermye degmz kndi basna yaz dr ozmn brda bişe dyosn cevap veryrz nese işşne bakSağol ya ne güzel moral verdin
Lütfen Türkçeyi düzgün kullan site kuralı hatırlatırım.Ne aşakası var siz sitrestn gerlmssnz galiba belrtnz olmadgnı kndnzde aölednz bn söleyncmi kötü oödu içte sizn gbi insanlara cevp vermye degmz kndi basna yaz dr ozmn brda bişe dyosn cevap veryrz nese işşne bak
Lütfen Türkçeyi düzgün kullan site kuralı hatırlatırım.