- 18 Şubat 2015
- 260
- 131
- 38
Hadi ya çok meraklandim valla. Hadi biraz daha sabredelim güzel Haberler alırız inşaallahSıra bulamadim yaa pazartesiye kaldi nasil idare etcem simdi :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya çok meraklandim valla. Hadi biraz daha sabredelim güzel Haberler alırız inşaallahSıra bulamadim yaa pazartesiye kaldi nasil idare etcem simdi :-(
Maalesef gerek kalmadı :-(Hadi ya çok meraklandim valla. Hadi biraz daha sabredelim güzel Haberler alırız inşaallah
Ya melissa1995 kasik batmasından öleceğim hamile olabilir miyim cidden çok merak etmeye başladım ama mantıken olmamam çünkü bu ay 5 gün öne geldi. 2 Gün siyah kan geldi. Sonra kahverengi leke leke geldi bitti. Acaba bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu yada bu kasik batması başka neden olur acaba bilen birileri varsa lütfen yazsin[/QUOTE Alberenucum hamilelerde kasik batmasi olabiliyo bunu duydum 2 gun gelen leken cok muydu? Coksa olmaya biliyo benimki ara ara geldi sonunda oldu
Canım yoğun bir kivamdaydi ama tekrardan mi goreceğim acaba bundan mi oluyor inan anlayamadım. Salı gunu evime donucem ilk is Dr. Arayacagim Artik bu boyle olmuyor
Canım yoğun bir kivamdaydi ama tekrardan mi goreceğim acaba bundan mi oluyor inan anlayamadım. Salı gunu evime don
ucem ilk is Dr. Arayacagim Artik bu boyle olmuyor
Canım ya ne bilim tam zamanında oldu. Bu ay klomen kullandirdi catlatma ignesi de oldum. 15. De regl oldum onumuzdeki ayda kendi haline bırakacağım Dr. Gidecem ama hap kullanmayacağım. Rahim filmi temiz çıktı. Demekki yine hamile kalabilirim. Daha önce de dış gebelik geçirdim.Melisa post: 43096985 .!.:Aynen doktora gitmen lazim ne soylesem olmaz canim
Usutmus ya da enfeksiyon olabilir mi? İdrarda yanma tortu falan varmı?Kızlar bana yardım edin 21. Günümdeyim regl tarihime 12-13 gün var ve 3 gündür de kahverengi akıntı geliyor daha önce hiç yaşamadım böle sorun acaba hamilelik mi var diye bugün test yaptım negatifti daha erken ama dayanamadım
Yen doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı
Yumurtlama olmuş anladığım kadarı ile acilen birşeyler yapmalisinArkadaşlar cuma akşamı vajinal ultrason ile bakıldığında yumurtam daha çatlamamıştı
Cumartesi akşam 6 da yaptığım test koyu olan
Bugün saat 3 te yaptığım test silik olan
Yani yumurtam cumartesi günü çatlamış demek midir? Bugün ilişki olsa tutma ihtimali var mı ?
Canim bencede oluruna birak kalirsin Allahin izniyle bak ne guzel temizde cikmis.Biz kafaya taktikca regl duzenide bozuluyo dis gebelik icinde gecmis olsun canimCanım ya ne bilim tam zamanında oldu. Bu ay klomen kullandirdi catlatma ignesi de oldum. 15. De regl oldum onumuzdeki ayda kendi haline bırakacağım Dr. Gidecem ama hap kullanmayacağım. Rahim filmi temiz çıktı. Demekki yine hamile kalabilirim. Daha önce de dış gebelik geçirdim.
Yanma tortu vb bişi de yok cumadan beri devam ediyo bu durum inş kötü bişi çıkmazUsutmus ya da enfeksiyon olabilir mi? İdrarda yanma tortu falan varmı?
Çok teşekkür ederim canım ne yapalım artik nasip ... Rabbim herşeyi bir ölçü doğrultusunda yapar. Bundada vardır bir hayırCanim bencede oluruna birak kalirsin Allahin izniyle bak ne guzel temizde cikmis.Biz kafaya taktikca regl duzenide bozuluyo dis gebelik icinde gecmis olsun canim
Çok teşekkür ederim canım ne yapalım artik nasip ... Rabbim herşeyi bir ölçü doğrultusunda yapar. Bundada vardır bir hayır