Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normalde hep 23 günde bi olurdum. Bi iki defa belki gecikmiştir haricinde hic olmadi. Evlendim ilk adetimi normal gununde gordum ama ikinci adetim gecikti. Bizde istiyoduk çocuk. Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize ins4 aydir surekli 28 gunde bir oldu cocuk dusunmeye basladigimizdan beri onceden duzensizdi senin
Amiiin inşaallah. O zaman en kısa zamanda kan testi yaptirayimİns bizimledir bebeklerimiz bazi insanlarda idrarda 10 gunluk adet gecikmesinde bile cikmiyormus en sagliklisi 1 hafta beklemek ve kan testi yapmak
Evde idrar testi yaptiniz mi peki
Ben adet oldum malesef :-(Hayirlisi ya belki kanda cikar benimde 5.gunum bugun cikmadi idarda ama ben hala inaniyorum
insallah canimNeyse uzulme cnm bir sonraki ay insallah olur
benimde 6.ayim canim evet cok kotu oluyo belirsizlik benim 5 gun boyuca hafif lekeler geldi sonunda oldu eger senin leke yoksa bence hemen kan testi yaptir rahatlaAynen adetimin gecikmesinin 5.gunu ilk gun pembe bi damladan az kan ve kahverengi leke geldi bir suru belirtim var ama idrarda cikmiyo bende ya adet olayim yada ciksin istiyorum bu belirsizlik yordu beni 4. Ayimiz suan
insallah canim var gibi sanki insallahta oyledir.evet ilk olacakYok leke yok karnimda surekli batma ve kasinti var sari akinti geldi bir sure kasiklarimda sizi oluyo her gun bise oldu dayanabilirsem 2 gun daha pazar gunu ozelde test yaptircam tam bi hafta oluyo o zaman insallah seninde benimde yakin bi zamanda olur canim ilk mi olcak seninde
bazen oluyor canim idrar tahlili icin 1 hafta diyolar ama belli olmuyor kiminde hemen belli oluyor kimide gecAma idrarda cikmamasi umutlarimi kiriyo hayirlisi bakalim:)
Sagol canim Bende bol dua etcem bende 2 yil istemedim pismanim Rabbim butun bekleyen arkadaslarimizin bizlerinde kucaklarini bos birakmasin.İnsallah oyle olur canim valla cok guzel seyler soyledin biraz rahatlayip mutlu oldum eger olursa sanada bol bol dua edicem ve bekleyen herkese cunku beklemek cok zormus ilk yil istemedm icin suan kendimden utaniyorum biraz
Amin canimSagol canim Bende bol dua etcem bende 2 yil istemedim pismanim Rabbim butun bekleyen arkadaslarimizin bizlerinde kucaklarini bos birakmasin.