- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah ablacimm :)yarin kan testi yaptircam bakalim hayirlisi ara ara hafif leke oluyo ama adet gibi degilMelisa1995 umarim bu yerleşme kanamasidir. 4-5 gün geçtikten sonra en iyi ve en doğru sonuç kan tahlilidir yaptirki meleğin seninle mi değil mi öğrenelim :) inşallah hamilesindir canım zor süreçlerden gecen bir kadın olarak allah tüm hepimize sabir versin. Tez zamanda bebislerimize kavustursun bizi.
Hayırlısı diyelim allahinda izni ile inşallah bebisin seninledir muhakkak bizede haber ver olurmuş?Amin insallah ablacimmin kan testi yaptircam bakalim hayirlisi ara ara hafif leke oluyo ama adet gibi degil
günüm 27 sinde canım ..dün evde test yaptım negatif maalesef soğan suyuna devam edicem bakalım inşallah faydası olur..Hüzünlükalp arkadaşım başlamadan önce bir kan tahlilimi yaptirsaydin acaba. Günün ne zamandı?
Sıra bulamadim yaa pazartesiye kaldi nasil idare etcem simdi :-(Hayırlısı diyelim allahinda izni ile inşallah bebisin seninledir muhakkak bizede haber ver olurmuş?
Suan benimle ayni durumdasin 5 gun oldu bekliyorum bakalimkızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu yerleşme kanaması olurmu? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız.
Suan benimle ayni durumdasin 5 gun oldu bekliyorum bakalim
Dun yapmistim ama negatif cikti. Normalde adet olmam gereken gün olmadim ama o gün olcakmisim gibi kasiklarimda agri oldu.Evde idrar testi yaptiniz mi peki
Ayni agrilari bende cekiyorum aksamlari
İnsaaallah..Ben adetimin 7.gunu kan testi yapip bekleyisibitirmek istiyorm artik bence sende kan testi yaptir bir an once