- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
kuzum biliorum aynı durumdayız ama ben yarın yine gidicem yine yaptırcam bundan kaçış yokBu ay inatla bekliycem diyorum ama dayanamıyorum beklemek çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum biliorum aynı durumdayız ama ben yarın yine gidicem yine yaptırcam bundan kaçış yokBu ay inatla bekliycem diyorum ama dayanamıyorum beklemek çok zor
Sende durumlar nasılkuzum biliorum aynı durumdayız ama ben yarın yine gidicem yine yaptırcam bundan kaçış yok
5negatif 1 kan da negatif iki beyaz silik çizgi ama yılmak yok yarın test yapıcam yine bide arkadan kan testi yaptırcamSende durumlar nasıl
Hadi inşallah sonucunu haber ver bana da5negatif 1 kan da negatif iki beyaz silik çizgi ama yılmak yok yarın test yapıcam yine bide arkadan kan testi yaptırcam
vericem kuzumHadi inşallah sonucunu haber ver bana da
Adetin kac gun surdu canim.Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Bi takım merak ettigim seyler var.
Ben geçen ay adet oldum 5 gun surdu 13 gun sonra kahverengi 2 damla geldi sonra bitti bu ay adetim 9gun gecti 2 haftadır kasık agrılarım vardı simdi ara ara oluyo gibi gogus agrilarim vardi simdi biraz azalma oldu.
demem o ki normalde adet olucagim zaman Çamasırm kirlenirdi kirlenme yok test aldim cıkmadı ama yine de bilemedim cevaplarsaniz çok sevinirim :)
Insallah hamilesindir canim bence hemen bi test yapGeçen ay ki 5 gun surdu bu ay olmadım 9 gun gecti
Normalde duzenlimidir.Sık Sık tuvalete çıkıyorum sabah yaptim ama testte cikmadi ama Bel agrim karın agrilarim var çok yok ama var 2 haftadır var simdi o kadar yok agrilarim
7 aydır duzgun sade 1 gun Bazen gecikme oluyoduNormalde duzenlimidir.
Birileri benim içinde cevap yazabilir mi? Benim durumunda olup hamile olunabilir mi?Merhaba arkadaslar; ben bu ay klomen kullandim 18 mm di yumurtam catlatma iğnesi vuruldum gerisi malum iste. Normalde 15 ekimi bekleyecektik 10 ekimde geldi pıhtı seklinde 2 gün sürdü şuan modem bulanıyor hemen doyuyorum. Göğüs uclarim acayip hassas Dr. Aradım ama ulaşamadım. Ne yapsam ki acaba hamile olabilir yim? Başına boyle birşey gelen var mi?
Birileri benim içinde cevap yazabilir mi? Benim durumunda olup hamile olunabilir mi?
Bence bi kan testi var bazen idrardan cikmiyo canim insallah hamilesindir :)7 aydır duzgun sade 1 gun Bazen gecikme oluyodu