- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
Canım o yazdığım linke tıkla Sayfamıza gel.Benide yazarmisin
Sayfaya yaz. Liste sorumlusu ekler seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o yazdığım linke tıkla Sayfamıza gel.Benide yazarmisin
Üstüne görmüşün hamilesin test yapSelam ben bise soracaktim 2 yillik evliyim cocuk dusunmeye yeni basladik 2 ay oldu benim adet kanamam her zaman 31 gun olur bu gune kadar hic sasirmaz bu ay 3 gun erken oldu ve normalde 7 gun surerdi 2 gun cok yogun 3. gun kahverengi leke ile kesildi bu neden olabilir acaba.
Sen hic ilac aldinmi klomen falan o adeti erken getiriyorIlk iki gun kanama cok oldu olsada olurmu acaba cok endiseliyim
Canim idrarda hem cikmiyor kucuk oldugu icin sen kan tahlili yap orda kesin sonuc cikar ha birde icinde heycan varmi his varmi karninda bir seylerin oldugunuHayir agri kesici bile kullanmiyorum 2 aydir afedersiniz ama kanamam gelemden once iliskiye girmistik hemen idrar testi yaptim negatifti simdi kesildi midem cok bulaniyo her buldugum yerde uyuyorum gogus sizlamalarim vardi o bitti yani bi diyorum olabilir bi diyorum bu ayda olmadi
Sen hamilelik belirtilerini yasiyorsun anladigim kadariylaIlk iki gun kanama cok oldu olsada olurmu acaba cok endiseliyim
Evet yasiyorum ozellikle bulantim cok fazla yemek yiyemiyorum bu yuzdenSen hamilelik belirtilerini yasiyorsun anladigim kadariyla
Canim en son sen nezaman adet oldun gecen ayEvet yasiyorum ozellikle bulantim cok fazla yemek yiyemiyorum bu yuzden
27 sinde normalde 28 inde olmam gerekirdi 25 inde oldum ve bu hayatimda ilkCanim en son sen nezaman adet oldun gecen ay
Bu erken denilen kanama yerlesme kanamasi canim bebegin sana tunmus annesine haber vermis sen kan tahlili yap kesin sonucu alirsin27 sinde normalde 28 inde olmam gerekirdi 25 inde oldum ve bu hayatimda ilk
Bugun kahverengi cok az lekelenme oldu umatim dediginiz gibidir sizin bebeginiz varmiBu erken denilen kanama yerlesme kanamasi canim bebegin sana tunmus annesine haber vermis sen kan tahlili yap kesin sonucu alirsin
Yok bundan 10 ay önce düşük yaptim 2 aylikken ve ara verdim bu 2 aydir dekrar basladik gecen ay klomen catlatma ignesi vuruldum olmadi hayirlisi diyorum Allah bizleri elbette evlatsiz birakmaz aminBugun kahverengi cok az lekelenme oldu umatim dediginiz gibidir sizin bebeginiz varmi
Cok gecmis olsun . rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahYok bundan 10 ay önce düşük yaptim 2 aylikken ve ara verdim bu 2 aydir dekrar basladik gecen ay klomen catlatma ignesi vuruldum olmadi hayirlisi diyorum Allah bizleri elbette evlatsiz birakmaz amin
Sagol canim herkese Allah anne olmayi o duyguyu nasib etsin sende dua grubuna katildinmiCok gecmis olsun . rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Katilmadim katiliyim simdi tesekkurlerSagol canim herkese Allah anne olmayi o duyguyu nasib etsin sende dua grubuna katildinmi
Gec kalmadiysan katil canimKatilmadim katiliyim simdi tesekkurler