- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Kızlar merhaba araniza yeni katıldım :) 8 aylık evliyim kistim vardı çok şükür tedaviyle eridi daha sonrada sut hormonu yüksekliğinden dolayı tedaviye başladım ve ilk defa gecen ay 28 günde adet oldum esimle 14. Gün birlikte olduk bklm bekliyorum bende :)
Tesekkur ederim canım hosbuldum inşallah Rabbim iisteyen herkese versin benim adetimede 9 günvar ama hic belirti yok bu ayda hhüsran olacak galibazeyzey_16 .!.:Hoş katılsın, sefa katıldın ben de yeni sayılırım buralarda. İki aydır forum okuruydum, sonunda üye oldum. benim ikinci denemem, 7 gün var adetime bekliyorum bakalım. İnşallah güzel haberler alırız birlikte :)
Tesekkur ederim canım hosbuldum inşallah Rabbim iisteyen herkese versin benim adetimede 9 günvar ama hic belirti yok bu ayda hhüsran olacak galiba
Öyle düşünme ama, benim bir arkadaşım şu an 4.5 aylık hamile ve sadece adet günü geçince anladı hiç belirtisi olmadı, en güzeli iyi düşünerek beklemek, hem olmazsa bir daha ki aya kısmet deriz, stres yapma rahat ol mümkün olduğunca cnm
amin canım, dua edelimİnşallah canım ya çok istiyorum inşallah öyledir takmayayyim diyorum ama olmuyor herşeyi bebeğe bağlıyorum hayırlısı artik Rabbim kucagimizi bos birakmasin
Adetime 2gün kaldı ama bekleyrmiyorum bi türlükan testi versem sonuç çıkar mı sizce
Canım benim sat 30 Mart. Ben 24 nisanda hassas gebelik testinde (predictor early) pozitifi gordum. Ayni gun kanda da baktirmistim garanti olsun diye. Rabbim gönlüne göre versinAdetime 2gün kaldı ama bekleyrmiyorum bi türlükan testi versem sonuç çıkar mı sizce
Ya bekleyemiyorum bugn 2gün kaldı bekleyip bekleyp çıkmazsa daha çok üzülrümBazen cikiyor cnm eger bekleyemiyeceksen git ver bence
Canm yani versem doğru sonuç alabilirm değil miCanım benim sat 30 Mart. Ben 24 nisanda hassas gebelik testinde (predictor early) pozitifi gordum. Ayni gun kanda da baktirmistim garanti olsun diye. Rabbim gönlüne göre versin
Ya bekleyemiyorum bugn 2gün kaldı bekleyip bekleyp çıkmazsa daha çok üzülrüm
Benim geç Döllenme olmuş OLMASINA rağmen, yani yumurta dollendikten tam 1 hafta sonra sonuç aldım. O testi öneririm eczaneden al bi dene en azından. Olmazsa haftaya tekrar denersinCanm yani versem doğru sonuç alabilirm değil mi
Hayırlı olsun canm pko hastalarının hamile olduğunu görmek beni mutlu etti:) nasıl doğal yollami hamile kaldın klomen ıgne mi yoksa aşılama miCok fazla istediğim icin okuduklarimdan Fazlasıyla etkileniyorum sanırım. Birde mesela benim gittiğim doktor hiç vajinal usg ile bakmadı gebelik oluştuktan sonra. Kan değerim 494 iken bile karından baktı. Özele gidiyorum, haftaya baska doktora randevu alacağım.
Son adet tarihim 24 Mart. PCO hastası Olduğum icin gebeliğim 1 hafta geriden geliyor yani geç Döllenme olmuş. Suan 6. Haftadayim. Çarşamba günü 7,5 mm keseyi gördük. Cuma Günü'nden beri kahverengi lekelenmelerim oluyor. Cumartesi gunu yine lekelenme devam edince tekrar doktora gittim. Kesemin 12,9 mm oldugunu gayet guzel geliştiğini soyledi. Progestan başladım ancak ilaç kullanmama rağmen hala lekelenmelerim devam ediyor...
Günaydın :)Hayırlı olsun canm pko hastalarının hamile olduğunu görmek beni mutlu etti:) nasıl doğal yollami hamile kaldın klomen ıgne mi yoksa aşılama mi
Günaydın canım,bana da aralık ayında PCO teşhisi konuldu ve bu zamana kadar hiç böyle bir problemim olmamıştı. Bu sebeple biraz tedirginim. Gebe kalma süreciniz ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Doğal yollarla mı tedavi ile mi gebe kaldınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?