- 11 Mart 2015
- 93
- 28
- 38
haklısın :)Valla canim bu topik olmus galba bende dun yardim istesim kimse cevap vermedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın :)Valla canim bu topik olmus galba bende dun yardim istesim kimse cevap vermedi
Ayni durumdayiz benim de bugun 9. Gun. 3. Gunde kan ve idrar testi yaptirdim negatif cikti.bu arada adetlerim duzenlidir hep. Ama dun evde yaptigim camasir suyu testi yaptim ya sen de bi yapsana ne cikcakKızlar aseton 11 gün gecıktı ıkı gün önce idrar testı yaptım ama sonuç negatıf ve halen adet olmadım adetlerım düZenlidir neden adet olmadım ?
arkadaşlar ankarada FERİDE SÖYLEMEZ diye bir bayan var süper bi kadın doğumcu ankara ünv olabilir. ama özel yeri de var galiba yukarı ayrancı daSlm canım bende senın gıbıyım bı kadın doğumcuya gıtmek Lazım Ankara'da ıyı bırını bulursan bana da haber verır msn
hamileyimmmm :) 5 hafta 4 günlükkk :)doktora git canım
hamileyimmmm :) 5 hafta 4 günlükkk :)
Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hamileyimmmm :) 5 hafta 4 günlükkk :)
hamileyimmmm :) 5 hafta 4 günlükkk :)
bence içmemeye gayret göster sonuçta ilaç bu bnce doktora danışarak iç ya da ilaç içerken korunKizlar merhaba size bi sorum var ben sat 5 martti ve 30gunde bir adet oluyorum suan adetime 10 gun kadar var ve ben bi kac gundur hastayim sunizitim var beynim catliyo bogazlarim agriyo mecbur grip ve soguk algınlığı hapi iciyorum bugunde adacayi ictim ve mide agrisindan öldüm sorum şu ben hamile kalmaya calisan biriyim ve bunyem cok zayif cok sik hasta oluyorum ve mecburen ilacsiz gecistiremiyorum ve esiminde zoruyla hap iciyorum ve hep allahin sen sifa ver hamileysemde bi zarari olmasin diye dua ederek iciyorum sizce bu ay hamile kaldiysam bu ilaclardan dolayı döl tuttuysa bozulurmu adacayida düşük yapıyormuş bugun içtim ama koorkuyorum cok uzun oldu kusura bakmayin cevaplarinizi bekliyorum saolun simdiden
Cnm bilmiyrum zarar verdimi ama dun aksamdan beri ac yada tok hic farketmiyo surekli midem bulaniyo adetime 7gun kaldi hamile kalmis olsam adetim gecikmeden belirtim olurmubence içmemeye gayret göster sonuçta ilaç bu bnce doktora danışarak iç ya da ilaç içekorun
bazı arkadaşların çıkıyormuş eger düzenli ise adetin belki belli olabilirCnm bilmiyrum zarar verdimi ama dun aksamdan beri ac yada tok hic farketmiyo surekli midem bulaniyo adetime 7gun kaldi hamile kalmis olsam adetim gecikmeden belirtim olurmu
Pazartesi dahiliyeye gidicem karnim sisiyo ozaman kan testide istiycem hayirlisi allahim bu ay bende o guzel mutlulugu yasarim ins.bazı arkadaşların çıkıyormuş eger düzenli ise adetin belki belli olabilir
inşallah cnm bizede haber verPazartesi dahiliyeye gidicem karnim sisiyo ozaman kan testide istiycem hayirlisi allahim bu ay bende o guzel mutlulugu yasarim ins.