- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okul sütlerim geldi kızlar..bakanımızın emriyle saray adeti devam edecek çocuklardan önce öğretmenler içecek sütü benim için dua edin...hakkınızı helal edin ...
tünaydın canım napalım arkadaşlar hafta sonu için plan ayapıyor bende seyirci konumundayım
bak anlatayım
oda arkadaşımın ablası bağ evine çağırıyormuş günler öncesi dil ucuyla söledi bana sora şefimize söledi müdüre diğer bi arkadaşa eşli tabi sora kesinleştikçe bana dememeye başladı bende bugün haftasonu kardeşim gelecek diyince aaa sen bizi ektin dedi ama işine geldi konuşurken milletle birden mehtap gelemiyor bizi ekti diyor halbuki işine geldi insan bi ısrar eder ya gelseydin bi değişiklik olur der yağcı sonuçta bana ne yağcılığı varki
hoş geldin canım cım bizde çalışıyoz napalım geçen gün bi misafir olayım oldu anlatam du
geçen gün iki iş arkadaşım size geliyoz 5 dakikadan müsaitmisin dediler akşam üzeri uyuklamıştım biras duş falan almam gerekiyorda evde biras dağınıktı valla başk azaman gelseniz hiç mğsait değilim deidm sanki kırılmış gibiler tavırlılar çokmu acaba kırıcı oldum sora pişman oldumm
tunaydın canım ne yapalım aynı sn npyn ...
kız çiğdem aferın sana amma laf etmıssın ...ama kasınmıs..hem hedıye bekle hem de kullanma ozen verme..ıyı olmus...
selam kızlar nasılsınız????
kızlar geçen gün psikologla görüştüm bana senin durumun psikiyatrilik dedi...ilaç alman lazım ama bana gel yine görüşelim dedi..pazartesiye randevu aldım bi psikiyatriden..eylül 3 gündür 1 kase çorbayla kapatıyor bütün günü..ve artık o çocuğun psikolojisini bozduğumu farkında vardım bağırıyorum çağırıyorum elimde olmadan nerdeyse dövücem o derece bi sinirim var krizler geçiriyorum..dün akşam eşimle çok kötü kavga ettik bana artık evde huzur bulamadığını eskiyi çok aradığını söyledi bu çocuktan önce sen düzelmelisin dedi bana haksızda değil...sonra karar verdik tedavi olucam ben hayatımda bukadar depresyona girdiğimi kendimi bukadar yalnız hissettiğimi ve bunaldığımı hatırlamorum artık kendimden geçtim bunu çocuğum için yapıcam..değişicem en kısa zamanda eski neşeli mutlu cansu olucam inş
aay sabah sabah çattık..
facede bi baktım hatice selam falan yazmış..sonra senin cep faturalımı diye soruyo..işte bilmemnereye mesaj çekicem..ücretsiz..işim düştü sana falan yazmış..şaşırdımm...ikide bir ısrarla numaranı versene yazıyo..anladım ben...kimsin sen yaa yazdım kaçtı gitti öküzzzzzz....
haticem yeni adres al barii...
fatoşa yapmışlarr.60 lira çekiyolarmışş.....
haberiniz olsunn...sakın karşılık vermeyinnnn...
günaydın bacılarr..
selammmmm kkızlarrr nasılsınızz tesadüfen girmiştim topiğe baktım gelmişsiniz çok sevindim:)
bu arada ben kendimden habervereyim akşam sabah doğurmak üzereyim p.tesi gittik dr a 1-2 gün dahabekleylim dedi yarın gidicez bakalım ne dicek sancı verip doğurtcakmı napcaksa yapsın artık bi an önce doğurmak istiyorum sıkıntıısı çok fazla gece yatsan yatılmıyo kalksan kalkılmıyo ayaklar şişiyo sıkıntı veriyo ne zor iş yahuu hayırlısıyla bi kavuşsam artık başka bişey istemiyorum gerçi doğunca başlıyo asıl sıkıntı ama olsun karnımdayken bile eli ayağı artık neresiyse ona dokunmak tarif edilmez bi sevgi oluyo çok tatlı...ki doğunca nasıl bi sevgi olur bu bilemiyorum... allahım isteyen herkese nasip etsin.. hepinizi çok öpüyorum hakkınızı helal edin...malum bi ayağım çukurda:))
okul sütlerim geldi kızlar..bakanımızın emriyle saray adeti devam edecek çocuklardan önce öğretmenler içecek sütü benim için dua edin...hakkınızı helal edin ...
kızlar bu arada o zaman tüneli kaldırma şeylerı fln meltemın hesaba virüs
bulasıtıgı ıcın yolluyodu olmuyo sımdı hatce tıklamsı sizde tıklamayın
ayy cidden de hee gıcıkkk ınsan accık ısrar eder
napim canım ben de aynı çalışıyorum aynı şeyler yarın dr gidicem ne dıcek bakalımmm
canım inşallah daha güzel olucak hersye sakınleşmeye calıs düzelicek ınsallahh
sbaha melteme de yamzıslar benı arayııp sordu biz de şaşırdıydık
canım sağlıkal sıhhatlşe doğur gel ınsallaahhh haber ver bziee hee :) çok öpüyorumm
ay ne salak bi uygulamadır yaa
sorma ayse kapak her zamankı gıbı oğretmenın basına patlasın dıye ..ilk öğretmen içecekmiş..midem bulandı şimdiden..benım koy cocukları kaymklı kaymaklı doğal sut ıcıyorlar bu uht sutlerı begenmıyorlar kı..ben de 1 anasınıfında 2 velı ıstememıs dıgerlerı hepsı ıcsın dıyor..hayırlısı..bakalım kımler zengın olacak bu işle..zaten bı puruz cıksa kulbu uydurup öğretmenı yakmaya sorumlu tutmaya bır bahane bu ılk öğretmenın ıcmesi..çeşnicibaşı olduk ...
yanı aklıam geldıydı benımde köyde o sütü içen çocuk bı daha uht süt içer mı çok zor
eşim çiftlikte büyümüş asla içmez kutu süt helekı cocuk :) yanı herseye eyvallah diye diye böle oldu
saçmalıyolar ya ben ona gıcık ooluyorum abı nedir bu zorla içirme olayı...içmeyen ıcmesın yok zorla içicekler
zorla bişey olur mu hayır nıye yıllardır sütsüz büyüdü kaç bebe sımdı mı bı taraflarına dert oldu yanı
evet canım eşimle aram bozuldu ve çok mutsuzum düzelicem ama inş kafaya koydum bu iş böle gitmez buarada özledim kızzz seniii bahset kendinden napıosun nasıl gidiyor fevzim iyimi?ay canım benim yaa.konuşamadık nezamandır..bu kadar ilerledimi eylülün iştahsızlığı..git madem dr.a gitt...eşinle aranda kötü olmuş baksana..kocamla huzurum olmadımı herkesle aram kötü sanıyorum ben...eşinle aranı düzelt..eylülde zamanla düzelir inşallahh..kıyamam yaa..zormuş dimi anneliikkk...
ya ne vicdan yapıon kısss benim eşimin kuzeni var eşi diyanette müftü o demişki eşine o işi yaptıktan sonra ezan okunana kadar serbestsin yiyebilir içibilir uyuyabilir hatta bebeğini emzirebilirsin demiş...ben öle hiç emzirmedim eylül zaten topu topu kaç ay emdiki ama şimdi emio olsa okadar sallamazdım müftü böle diyosa doğrudur ama ezanı geçirme sakınnnama belli yani..hal hatır sormadan dan diye konuya giriyo..ısrarla yazıp duruyo numaranı versene bi falann..hanzoooooooo...
bende ağzını aradımm..hiç hal hatır sormuyosun pat diye konuya girdin falan yazdım....
yemezler yemezler ona öyle demezlerrrrrrrrrrrrr...
kızlar yaa..ben bu konuda çok hassas olduğum halde bi kaç kere malesef banyo yapmadan fevziyi emzirmek zorunda kaldımm..çünkü ablamlar kalmaya geliyolar arada.ev 1+1 olunca gecenin bi yarısı giremedim banyoya.utandımm..çok vicdan azabı çekiyorumm.sizin hiç oldumu öylee..:2:
tamam canım merak etme senamann diyim kızlarrr sakınn....
kac kişi aradı paramı istiyosun diye.....
ayyy nasıl halledicem ben bunu...
siz beni hemen arakadşalıktan silin guruptanda atın hemen
selam kızlar nasılsınız????
kızlar geçen gün psikologla görüştüm bana senin durumun psikiyatrilik dedi...ilaç alman lazım ama bana gel yine görüşelim dedi..pazartesiye randevu aldım bi psikiyatriden..eylül 3 gündür 1 kase çorbayla kapatıyor bütün günü..ve artık o çocuğun psikolojisini bozduğumu farkında vardım bağırıyorum çağırıyorum elimde olmadan nerdeyse dövücem o derece bi sinirim var krizler geçiriyorum..dün akşam eşimle çok kötü kavga ettik bana artık evde huzur bulamadığını eskiyi çok aradığını söyledi bu çocuktan önce sen düzelmelisin dedi bana haksızda değil...sonra karar verdik tedavi olucam ben hayatımda bukadar depresyona girdiğimi kendimi bukadar yalnız hissettiğimi ve bunaldığımı hatırlamorum artık kendimden geçtim bunu çocuğum için yapıcam..değişicem en kısa zamanda eski neşeli mutlu cansu olucam inş
Arkadaşlar!Sizlerde beklenen regl tarihlerinizi söyleyin listemize ekleyelim ve o güne kadar ve sonrasında birbirimizden haberdar olalım. :)
Çünkü diğer türlü kim ne zaman ne bekliyor hatırlayamadığımız için yanlış bilgilendirebiliyoruz birbirimizi. :S
kızlar bende telefonu olanlara msj atıım ama burayada yazıyorum :))
mervecim allahın izniyle oglu kaanı dünyaya getirmiş.sagolsun msj atmış bana görür görmez aradım konuştum çok iyilermiş.dogumu biraz zor olmuş ama iyiymiş çok şükür normal dogum olmuş bekledikleri gibi.
allahım inşallah adıyla mutlu mesut yaşamasını nasip eder.
Arkadaşlar dün regl olmam gerekti yani 16mayısta göbek ve karnımda batmalar oluyo sanki minik minik iğneler batıyo bu ay korunmadım hamilelik belirtilerinde böyle bişey olur mu.
evet canım eşimle aram bozuldu ve çok mutsuzum düzelicem ama inş kafaya koydum bu iş böle gitmez buarada özledim kızzz seniii bahset kendinden napıosun nasıl gidiyor fevzim iyimi?
Ya ne vicdan yapıon kısss benim eşimin kuzeni var eşi diyanette müftü o demişki eşine o işi yaptıktan sonra ezan okunana kadar serbestsin yiyebilir içibilir uyuyabilir hatta bebeğini emzirebilirsin demiş...ben öle hiç emzirmedim eylül zaten topu topu kaç ay emdiki ama şimdi emio olsa okadar sallamazdım müftü böle diyosa doğrudur ama ezanı geçirme sakınnn
tamam canım merak etme sen
helal olsun tatlımmmm...diyorumkii o sütlerden zorla eylülede içirsen fena olmaz haniii
ya ne vicdan yapıon kısss benim eşimin kuzeni var eşi diyanette müftü o demişki eşine o işi yaptıktan sonra ezan okunana kadar serbestsin yiyebilir içibilir uyuyabilir hatta bebeğini emzirebilirsin demiş...ben öle hiç emzirmedim eylül zaten topu topu kaç ay emdiki ama şimdi emio olsa okadar sallamazdım müftü böle diyosa doğrudur ama ezanı geçirme sakınnn
kızlar bende telefonu olanlara msj atıım ama burayada yazıyorum :))
mervecim allahın izniyle oglu kaanı dünyaya getirmiş.sagolsun msj atmış bana görür görmez aradım konuştum çok iyilermiş.dogumu biraz zor olmuş ama iyiymiş çok şükür normal dogum olmuş bekledikleri gibi.
allahım inşallah adıyla mutlu mesut yaşamasını nasip eder.
ah gulum ..yanımda olsa belkı alır benden bellı mı olur...ama dun bı tanesı kusmus evde aksam dokunmus sut ..gercı benımde ıctıkten sonra baya bulandı ama benımkı seyden ben tam yaglı sutu sevmem ve ıcemem ayrıyetten bıze gelen sut içim sütmus nefret ederım ıcım sutten...pınar yarım yaglı favorım o nedenle bulandım ben dıgerlerı saglam bakalım bugun ne olucak...