Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tabiki psikolog daha iyi bilir ama bence hap kullanma o haplar uyuşturucu gibi yani ben pek önermiyorum.onun yerine pasiflora içebilirsin papatya çayı inanılmaz sakinleştirir insanı falan öyle şeylere yönel bence
off ya fevzi uyuyor kaçtım geldim hemencikk...yoksunuzz..gidiyorummmmmmmm.......
kızlar selam bi ce diyim dedim cansu faceden msj atınca takip ediyorum sizleri ama pek yazmıyorum haberiniz olsun yani.genelde birderdin var taraflarındayım
mervecim bebeğin ömürlü olsun ..birlikte güzel günler geçirmeniz dileğiyle...tebrik ederim
kızlar merve bebeginin fotosunu koymuş ama hemen çıkmış umarım kızmaz bana ama burayada koymak istedim ben tabi nazar boncugunuda ekledimmmm :))
maşallahhhhhh mervecim çok çikinn bişimiş ama bu yaa :))))
çok teşk ederim cnaımsonunda kavuştum oğluşumaaa:))
darısı isteyen herkese inşallah
yavrummyaaaa çokmu çirkinnn:))) yerim yerimmm
Kızlar yaa egemen bi süredir çok huzursuz dişleri yüzünden, sanırım damakları kızıyo diş çıkarmaya çalışıyo gibi, öyle bir hırsla elimizi kapıp bi ısırması var anlatamam sanki diş olsa koparacak parmağımı, dün birsürü diş kaşıma oyuncakları aldık ona ama yine de kanmıyo çocuk yaa bi de sinir yaptı kiii( geceleri de uyumuyo sürekli emmek istiyo o da rahatlatıyo sanırım, her saat uyanıp emmek istiyo ağlıyo mız mız internetten bakıyorum da şimdi calgel bi de dontinex diye iki tane jel öneriyolar genelde kullanan var mı yaa faydası olur mu ki :26: bi de yeşil soğan ya da pırasa diyolar hem antibiyotik hem de dişini kaşıması için çok iyi oluyomuş ama acı gelmez mi o yaa :26:
son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????
kızlar bı kaç gundur cok hastayım ugarayamadım sızlere ...habeınız olsun
son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????