- 20 Nisan 2009
- 4.025
- 87
tünaydın canım napalım arkadaşlar hafta sonu için plan ayapıyor bende seyirci konumundayımTünaydın kızlar naptınızzz :)
bak anlatayım
oda arkadaşımın ablası bağ evine çağırıyormuş günler öncesi dil ucuyla söledi bana sora şefimize söledi müdüre diğer bi arkadaşa eşli tabi sora kesinleştikçe bana dememeye başladı bende bugün haftasonu kardeşim gelecek diyince aaa sen bizi ektin dedi ama işine geldi konuşurken milletle birden mehtap gelemiyor bizi ekti diyor halbuki işine geldi insan bi ısrar eder ya gelseydin bi değişiklik olur der yağcı sonuçta bana ne yağcılığı varki
günaydınnnnnnnnnnnn
anam kaç gündür girip girip okuyorum da bişey yazamadım. misafirden başımı kaldıramadım yahu. bugün yine var.. gelmez gelmezler geldilermi de hep arka arkaya gelirler. kimse de demiyor anacım bu kadının 3 çocuğu var,bizle mi uğraşcak,çocuklarıyla mı diye hep kaynanamın halt yemesi bunlar.
s,zler nasılsınız kızlar
hoş geldin canım cım bizde çalışıyoz napalım geçen gün bi misafir olayım oldu anlatam du
geçen gün iki iş arkadaşım size geliyoz 5 dakikadan müsaitmisin dediler akşam üzeri uyuklamıştım biras duş falan almam gerekiyorda evde biras dağınıktı valla başk azaman gelseniz hiç mğsait değilim deidm sanki kırılmış gibiler tavırlılar çokmu acaba kırıcı oldum sora pişman oldumm