- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
banada yardım edin yurtdısındayım doktorlara guvenmıyorum burda randevum da cumartesı catlıcam ogune kadar
benım sat 06.04 du 16gun gectı hala adet olmadım İdrar Testi yaptıım negatif cıktı ama regl agrım var ve kokusuz akkıntım var gobişimde şişkinlik var.. korktum baska ne olabılır kı? bu arada kansızlık var bende arada tansıyon dusmesı falan
esincimm neyın var kı tek sorun regl gelmemesı mı ? bence gebelık yoktur ama ya yumurtan ksitleşmiştir ya da
bir türlü reglın sökülemıyrodur cunku analttıkalrın hep şişkinlik ağrı regl şikayetı bunlar bazen şiddetli alt karın agrısı
kiste de yoruluyo hele akıntıyla beraberse ama ınsallah öle bişey yoktur canım bence sakın ol ağrın oldukca ılık dus al
ve muayene gununu bekle ınsallah bi sorun cıkmaz
günaydın kızlar bir kaç gundur burası bos kalmıs...ben dun grevdeydım...bugun okuldayım bı bakayım dedım..annemlşer yanımda ..gunler guzel gecıyor..bıraz hasta oldum am sımdı ıyıyım..egeyı sutten kesme kararı aldım ıkı gundur emzırmedım ama cok ağladı anneeee meme dıyısı varki...içim parçalanıyor...ama artık işi abarttı 10 dk da bır meme demeye basladı..ben de baya yorgun dusuyorum emzırmek yıprattı baya..21 ay oldu..artık daha ne degıl mı...ama o kadar ısterken cok kotu oldum ya..dun onu uyuttum ..baktım baktım uyurken ağladım baya..sanki küçük bebeğimle veda ediyordum...o gidecek buyuk bır çocuk gelecektı..çünkü onu bana bebek oldugunu hıssettıren tek sey emzırmektı..sankı aramızdakı bag azalacak gıbı hıssettım zaten hem bebek hem de anne ıcın travmva derlerdıde ınanmazdım..son bır kez kucakladım emzırmek ıcın ...mememe sarmısak surmustum cunku sevmıyor sarmısagı..ee eee dedı durdu kaç gundur bır yandan da agladı...neyse uykuluyken bıle ıstemedı ılk etap o kadar tıksınmıs..sonra baktı sarmısak yok..bır emdı kı sormayın gunlerce susuz kalmıs gıbı..o emdı ben agladım..olece veda ettık bırbırımıze...ama ben başaramayacağım gıbı gelıyor kızlar ege benden daha guclu cıktı...anneee dıyıp aglamaları benı öldürdü resmen..sanki çocugumu ellerımle aç bırakıyorum ..şakır şakır sut gelırken vermememzlık bana koydu ya...ama psıkolojısı ıcınde bırakmamız en ıyısı ...ooof napayım sizcee..yaz gelıyor artık sıcaklardada her yerde meme derse olmayacak...bırde olup olmadık yerde ellerını sokuyor karıstırıyor memeleri bu huyu da cok kotu:26:
tinkercım çok gecmıs olsun öncelıkle.....ege hala emiyor mu ben coktan kesmıssındır dıyordum zor bi durum olmalı ama
dediğinde de haklısın kesin kararlı olman laızm senın şu an da sabihapaktuna nın çocuk korkualrını tanımak ve başetmek
kitabını okuyorum orada da var sütten kesmeyle alakalı bi durum ama daha gelmedım canım ıse yarayacak bilgi edınrısem paylasırım
kolay gelsın canım