He he benimki de gel oğlum seni de okula götüriyim dedim, benden kaçıp anneannesine sarıldı eşşeeeeeeeeeeeekkkkkkkkk
merhaba arkadaşlar,
4 yaşında bir oğlum var, kısmetse 2. bebek için uğraşmaya başladık
SAT 20 nisan BAT da ya 18 ya 19 mayıs :))
hamilelik varsa kanda belli olur mu sizce?
5 tane idrar testi yaptım bu güne kadar hepsi koca bir negatif
aslında acelemiz yok, ama hemen öğrenmek istememin sebbi çok fena hastalandım, dokotr varsa hamilelik bebege dokunmayacak bir antibiyotik verdigini söyledi ama gene de güvenemiyorum
yollamakta ayrı bi dertnapayım canım aynıyım ben iş güç falan filan :) ay sorma netten alışveriş olayına
kardesımel bizde dadandık ne bıcım hem de dediğin gibi beklemesi çok problem yaa
ohh sen de ıyı yapmıssın begenmedıgını ıade et gıtsın
aaa kimler gelmiş kimlerrrkimse yok ama selam verim didimmmm...
Günaydın kızlar :) :) :)
Bol bulantılı günümden herkese merhaba gene başladık
selam millettttt
yahuu bu minikkuş nerelerde gören oldumu???
slm canım eylül hanım büyüdümü
yollamakta ayrı bi dert
ya senle msn de biras görüşebilirmiiz ayşecim
msn nen kapalı gözüküyoda yazamadım
aaa kimler gelmiş kimlerrrbugünde sen yoksun kızzzz
canım günaydın...bulanmaya başladın bu iyi bişey bence benim dr sağlıklı hamileliklerin birçoğu bulantıyla başlar demişti...kızz bende 7.haftamda bir bulanmaya başladım ama ne bulanma gece ve sabahları öğüre öğüre artık boğazım yırtılacak gibi oluyordu ben limonlu suya 1 karanfil atıyordum ii geliyodu hoş oda 2dkya çıkıyodu midemdenama 12.haftam dolduğunda aniden kesilmişti tüm bulantılarrr
slm canımcımmm eylül hanım büyüyoda nasıl büyüyo bide bana sor ağzıma tükürdü vallane doğrudüzgün bi uykusu var ne iştahı..dört gözle büyümesini bekliyorum..senin bebiş nasıl büyüdümü???kocaman olmuşturrr
eylülün dr kontrolü var kızlar bi halta yaramasada götürcez mecburr bana kalsa götürmeyecektim ama babası randevu almış...gelicne görüşürüzzz
eylülün dr kontrolü var kızlar bi halta yaramasada götürcez mecburr bana kalsa götürmeyecektim ama babası randevu almış...gelicne görüşürüzzz
Kızlar yaa egemen bi süredir çok huzursuz dişleri yüzünden, sanırım damakları kızıyo diş çıkarmaya çalışıyo gibi, öyle bir hırsla elimizi kapıp bi ısırması var anlatamam sanki diş olsa koparacak parmağımı, dün birsürü diş kaşıma oyuncakları aldık ona ama yine de kanmıyo çocuk yaa bi de sinir yaptı kiii( geceleri de uyumuyo sürekli emmek istiyo o da rahatlatıyo sanırım, her saat uyanıp emmek istiyo ağlıyo mız mız internetten bakıyorum da şimdi calgel bi de dontinex diye iki tane jel öneriyolar genelde kullanan var mı yaa faydası olur mu ki :26: bi de yeşil soğan ya da pırasa diyolar hem antibiyotik hem de dişini kaşıması için çok iyi oluyomuş ama acı gelmez mi o yaa :26:
günaydınnnnnn kızlarrrrrr hayırlı günler...
oğluşumu yıkadım uyuttum geldim nasılsınız bakalım...
nagişimmmbizim oğlan nerdeyse 2 aydır o eli ağzında geziyorhele hırslanınca dişleri olsa önüne geleni ısırıcak gibi yapıyor ben dr. gittiğimde sordum dişleri cıkıcakta onun için böyle dedi dentinox jel verdi ama o kadarda etkili değil yine eli ağzında geziyoruz.. .kac tane diş kaşıyıcı aldıysam hiçbiri almıyor eline illa parmaklar giricek ağıza. .
canımmm geldimm.naberr...
hoşbuldum kızlarr...
ne var ne yok..
bu hafta evimdeyim..izin aldım...dinlenecektim sözde ama olmuyorr..anneden başka kimse tam bkamıyorr.
fiziksel olarak çok yorgunumm...
sizlerde ne var ne yok bakimm...