- 20 Nisan 2009
- 4.025
- 87
iyi ki doğdun şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ha şöyle yaaaaaaaaaaaaaa saol canım ya bi an şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi ki doğdun şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ver valla kızımaa...canım eylül ilk 3 ay 1 kilo aldı ondan sonraki ay 300 gram aldı ondan sonra sadece ayda 50 gram falan alıyor böle işteecansucum,ayda bir kilo almasının sebebi emmesi değil.. bebekler ilk 5 ay ayda 1 kilo alıyorlar,ama 5.aydan sonra 500 gr kadar alıyorlar. 5.aydan sonra düşüyor yani alımları.. lütfen takma kafanaa.. eylül kilo alacaksa ben tunayı veririm ona
ıyıkı dogdun o zmannnn
guzel yıyor canım gene 5-6 kere kaka yapıyorsa dmekkı metabolızma acayıp hızlı bence guzel bır sey..hıc uzulme derım ..egede 3 kere yapardı kakayı sımdı 1-2 arası ..kımı cocuk da 2 -3 gunde bır yapıyor hepsı farklı yanı boyu ıyıyse kıloyu hıc ama hıc takma..pekmezlı kek yap bak eylule gecen egeye yaptım bayıldı yogurtla onu ver hem daha faydalı...
deli kadınnnn
ver valla kızımaa...canım eylül ilk 3 ay 1 kilo aldı ondan sonraki ay 300 gram aldı ondan sonra sadece ayda 50 gram falan alıyor böle iştee
valla yesede yapsam canım keşkeeeee.....evet metabolizması baya hızlı bende şans olsa zatii okadar zorla yediridğimi eylül alttan çıkarıyo
gördüklerime inanamıyorum tesadüfen bi uğramıştım rüyamı bu herkes burda açtım kapadım hala burda
ne var ne yok canm topiğimmmmmmmmmmmm
benim bu gün doğum günüm iş yerinde arkadaşlarım öğle arası sürpriz yaptılar mumları üflerken tüm sevdiklerim hep yanımda olsun demiştim bu kadar çabuk gerçekleşeceğini ummuyordum
kız delı alttan cıkardıkları yedırdıkerın degıl..ona ıse yaramayacak kısmı demekkı faydalısını alıyor hemen..aman olesı daha guzel benım metabolızmam baya yavastır hele unıversıtede kabızlıktan cektıgım kadar hıcbırseyden cekmedım..allahtan ege ole degıl maşallahı var kabızlık sorunumuz olmadı...
gördüklerime inanamıyorum tesadüfen bi uğramıştım rüyamı bu herkes burda açtım kapadım hala burda
ne var ne yok canm topiğimmmmmmmmmmmm
benim bu gün doğum günüm iş yerinde arkadaşlarım öğle arası sürpriz yaptılar mumları üflerken tüm sevdiklerim hep yanımda olsun demiştim bu kadar çabuk gerçekleşeceğini ummuyordum
ege 18 aylıkken 12-13 ılo arasıydı ..bence kız cocugu ıcın gayet normal bır kılo...sımdı benımkı 13-14 arası 20 aylık...ve apartmanda hala 10 kılo olan yasıtları var...10 kılo ıyı bır kılo yanii
ay ben mutfaktaydım,içeri bi gittim,öykünün ayağında bi yastık tunayı sallıyor bi de benden memeeeee diye meme istiyor ben doğurayım bi tane bunlara. baksanıza bakacaklar kardeşlerine
kimse yok ama selam verim didimmmm...
günaydın kızlarrrr...
günaydın kızlarrrr...
Hoşgeldin kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnn herkeşciklere
Günaydın kızlar :) :) :)
Bol bulantılı günümden herkese merhaba gene başladık
günaydınlar ,
bugün kızım arkamdan ağladı
Ooooohhhh oooooohhhh bulansın bulansın, bulantı iyidir
He he benimki de gel oğlum seni de okula götüriyim dedim, benden kaçıp anneannesine sarıldı eşşeeeeeeeeeeeekkkkkkkkk
canım benim ya hayırlı olsun bi türlü kısmet olmadı demek facede engel var açamıyorum
şimdi ölede canım büyüdükçe anlayacak seninkideOoooohhhh oooooohhhh bulansın bulansın, bulantı iyidir
He he benimki de gel oğlum seni de okula götüriyim dedim, benden kaçıp anneannesine sarıldı eşşeeeeeeeeeeeekkkkkkkkk
sağol canım olsun gec olsun guc olmasın sen naıslsın
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın topikten ayrı olduğum süre zarfında alışverişe dadandım malum burası küçük aradığımız bulunmuyor internet alış verişi iyi oldu bide uzun süre beklemek olmasa