- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
cansucum ve yelizcim simdi okudum gecmişi. aranızda gecen yanlıs anlasılmanın bitmesişne çok sevindim. cansu canım kendini çok iyi ifade etmissin.
bu topikteki dostlugumuz her daim sürsün.... sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmm
slm kızlar sabahtan beri giremedim ne kadar yogundum anlatamam işten çıkmadan fırsatını bulup bakayım dedim geçmişe... okuyunca o kadar sevindimki yeliz ve selizcim ikinizide tebrik ediyorum büyük bir olgunluk örneğisiniz gerçekten...
hepinize iyi haftasonları canlarım...öpüyorum kocaman...
sağolsun kızlar bizde sizleri çok seviyoruz.....bu topik bi başka yaa ben sizleri rüyalarımda görüyorummmo derece yaniiiiii
yaa bugün topuklu ile konuştuk telde okadar mutlu oldum kiiii bende hep aramak istiyorum ama geçen neslide yazmış ya bazılarımızın eşi bu konuya biraz garip gözüyle bakabiliyorlar benim eşimin sizden haberi var yani beni istediğiniz zaman arayıp msj atabilirsinizz...ama tinkerin eşinide anlayşıla karşılamak lazımmm kendince haklı...
yelüzzcümlee konuyu hallettik...ohh rahatladım valla.....
hatice ve nagişşşş hediyelerinizi güle güle kullanın bakalımbenim kociş ne alacak???doğum hediyesi kolye yüzük almıştıı anneler gününü daha mütevazi ataltır gibime geliyor
buarada fatoşla eliff yok yaaa elifin net yok giremiyorrfatoş yoğun galibaaa:26: