- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
bende canım inannın hepinizi çok seviyorum
bu arada gelmişken yarın okursunuz yorumlayabilen varsa bi yorumlasın arkadaşım bi rüya görmüş
ben onlara gitmişim yanımda 1 yaşında bi erkek çocukla benim çocugummuş o.arkadaşım mutfaga girmiş ben oglumu masanın üzerine yatırmışım uyumuş oda sandalyeye oturmuşum arkadaşım gelmiş oda yanıma oturmuş anneside bulgur pilavı ve pirinç pilavı yapmış akşam yemegi için neyse anneside gelip yanımıza oturmuş annesi gelince bebek uyanmış oturmuş masaya beni göremedigi için aglamaklı olmuş dudagı düşmüş arkadaşımda beni gösterek bak annen orda demiş bende araz araz araz diye 3 kere seslenmişim adı arazmış sonra beni görünce gülmeye başlamış kucagıma gelmiş kafasını gögsüme koymuş arkadaşıma bakıyomuş arkadaşımda arazı severken uyanmış öyle.
bide araz o kadar güzel bi bebekmişki arkadaşım anlata anlata bitiremedi bembeyaz bi ten kap kara kaş göz sürmeli gibiymiş kocaman badem gibi gözleri varmış.
arazın isim anlamına baktım esenlkik mutluluk demekmiş.anlamıda çok güzel bide hem kıza hem erkege konulabiliyomuş.
allah kısmet ederde bi bebegim olursa adı belli yani araz :) bide bebek dogdugunda kulagına ezanla ismi okunurken 3 kere seslenilir ya bende 3 kere tekrarlamışım adını burasıda çok enteresan geldi bize
erkek çocuğu görmek iyidir derler...pirinçde bildiğim kadarıyla elde edilecek paraya delalettir...kızzz yoksa hem bebiş hem paraa ohhhh ikisi birdennnn :)))
önce bebiş gelsin ama...demekki kızın olacak yelizzz olsun adı belli arazzz çok ilginççç valla Allah hayırlara çıkarsınn.....çok yakında inşşş o günleride görücez....arazımızıda görücez.....