- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
bende evlenirken o zamanlar bankada çalışıyordum gece 10da 11de gelirdim haftasonumda yoktu dogru dürüst.. annemle teyzem aldı herşeyimi hep de kendi zevklerine göre almışlar görünce kriz geçiriyordum:)) değiştirebildigimi değiştirmiştim ama değiştiremediklerim kalmıştı hep halada onları kullanıyorum...hep düşünürüm şöyle para biriktireyim yeniden herşeyimi kendim alayım ama nerdeee:))
bende bayılıyorum westinge çok harika şeyler oluyor kimiside çok pahalı valla ne güzel indirim kuponuda veriyolarmış ohh gelsin siparişler:)
altıncı caddeyi daha geçen hafta keşfettim ordada güzel şeyler var:)
biz kadınlar ne meraklıyız böyle şeylere yaa:))
evmanya, dekorasyon.com, evidea, evim.net, dekorvip, evimister vs. bunlarada bakıyorum ben:)
aynen ayrıyetten bonvagon ve bamarang da yenı kesfettıklerımden ...kız azcık azcık al ben her ay 50-en fazla 100 tl lık alıyorum kuponlarda 50 tl lık alısverıslerde verılıyor genelde..arkadasları davet edıyorum mesela esımı davet edıyorum o benım davetımle gırınce 25 lık ındıım alıyor bırde ondan alısverıs yapınca bana da 25 tl yuklenıyor baya bya yaptım bu sekılde..ablamı vb..kısılerı hem ben hem onlar kazandı ...