- 19 Ağustos 2009
- 1.241
- 1
Oembemi öpmeden olmaz zattiiii :) Sen ansılsın Emoş? :)pempetanam sendemi burdaydın senide öpüyorumm kısssŞeniz
İnşallah alacağız müjdeyi bekliyoruz.slm kızlarrr nabersiznizzzz
ayyyy kim iizlere hamileee
şerocum yoksa 2.çizgiyimi görmüşşşşsempatiksalakcinni
ayy hadiii inş kızlar yaaa
canım yerleşme kanaması böle olmaz. adetten 1 hafta önce varla yok arası belli belirisiz oluyooo...bizzat yaşadığım için biliorum... bence kan değerine bi baktır hemende sonuca göre bi dr.a git. Allah korusun göz göre göre düşük falan yapmayasın... hemen ilaca başlarsın en azından...:lepi:
vajinal usg den korktuğunu okudum ama merak etme, sedefçim çok güzel açıklamış.
(....) bundan fazla acımaz ya o ne kadar acıtıyorsa usg de o kadar anca:kedi::kedi::kedi:
Yaaa değerlerden önce böyle geiyordu içimden.Ondna yoksa çok da yüksek değil yani değerim :)yok kızzz smart öle hissetmiş değeride yüksek birazz hayırlısı bakalımmm
ayy şero beşizz doğurcak bu gidişle bumbumbummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım unuttuğumdan değil aslında ama aylardır hep o isimleri zikreditoruz ya ondan direk ilk aklıma gelen isimleri yazıveriyorum.Yoksa tabiki senin için de duacıyız hep birlikte. olumunekankayizsmilesmartcım bende varımm hep unutuluyorummafoldumben ama olsun bakalım
şerocum had bakalım iş hayırlı haberlerini bekliyouzz keşke 30 eylülü bekleseydinnn yapmak için nyse hadii az kaldıı inşşşş hamilesindirr bebiş yaa
zaten ümidim kırıldı artık beklemiyorum bu ay...ah keşke yardımcı olabilsem canım, kelin merhemi olsa başına sürerdi hesabı benimki de, 1 yıldır uğraşıyorum bu gibi lekeler yerleşmedir diye birkaç kez ümitlendiğim oldu ama maalesef hamile değildim, sonra adet düzensizliği ve yumurtlama bozukluğu ve menopoz başlangıcı oldum işte, inşallah seninkiler bebeğinin habercisidir
nasıl açıklamış ben kaçırmışım :roflol::roflol::roflol::roflol:
sempatiksalakcinni sırnaşık şey Koaly gelsin :)heyooo kızlarr ben çıkıyorumm iyigecelerr diliyorummmmm sizee işim var acuktaaa:kedi:aklinialirimsmile
Benm halat çoookkk kallıınnnnnn :) Dizilin peşi sıra :)ah canım nasıl da halden anlarmış ya, kız allah mı söyletiyor yoksam seni böyle!!!! Bak ama ben bayağı kilo aldım birkaç aydır beni taşıyabilir misin?
kalınmı :roflol::roflol::roflol:
şeyyy bişi dicem ama :roflol::roflol:
yok diyemicem acımıyo onu diyim sadece :roflol::roflol::roflol:
ohhhh miss gibi yaptın tatili geldin
ya diceğim şeyi anladın dimi :roflol::roflol: ondan kalın deil yani :roflol::roflol:
ayyy ya hiçde sevmem böle muhabbetleri ama dayanamadım ya :roflol::roflol:
Offf!çarşamba alacağım boyumun ölçüüsnü durun bakalım :)
Bu progestanı çocuk düşmesin diye mi verdi doktorları bu kzılara?
Offf!çarşamba alacağım boyumun ölçüüsnü durun bakalım :)
Bu progestanı çocuk düşmesin diye mi verdi doktorları bu kzılara?
hatuncum tamamen yanlış anlaşılma bm ismim etiketlenmiş bende herkes görüo sandım daha doğrudu kocam sandı sinirlendiii bende sormadan etmenden nebilim öyle bi gizlilik içinde olduğunun sayfanın öyle bir sayfa olduğundan haberimde yoktu meğersem k..k diye bir sayfa açmış ay-she bede ona kızdım neyse çok çok özürdiledimm inşş kbl eder.:Saruboceq:
smartcımmm artık bende hep burdayımmm hamiş kalsamda brayıı hiç terketmeyeceğim oyüzden bekleyenleri yazareken benide unutmayın bebişim yaa yoksa üzülüyorum bende mart ayından beri burdayımm yaneeeeyerimseniben
kızlarrr ben çıkıyorummm çok yorgununm herkese ii gecelerrrzemuszemus
pembecimm uğraştığın içinm sağol.ok.
zaten ümidim kırıldı artık beklemiyorum bu ay...
inşallah hepimiz biran önce bebişlerimize kavuşuruz canım...