Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ah sizi bu face başa bela vallahi ne olduğunu anlayamadım ama, gerçi face anlamıyorum ben hiç kullanmadığım için böyle kötü durumlara yol açabilir diye korkuyorum zaten, inşallah sorun büyük değildir

smart hoşgeldin bugün karşılaşamadım seninle nasılsın

vajinal usg den korktuğunu okudum ama merak etme, sedefçim çok güzel açıklamış.
(....) bundan fazla acımaz ya o ne kadar acıtıyorsa usg de o kadar anca:kedi::kedi::kedi:

pempetanam sendemi burdaydın senide öpüyorumm kısssŞeniz
Oembemi öpmeden olmaz zattiiii :) Sen ansılsın Emoş? :)
slm kızlarrr nabersiznizzzz
ayyyy kim iizlere hamileee
şerocum yoksa 2.çizgiyimi görmüşşşşsempatiksalakcinni
ayy hadiii inş kızlar yaaa
İnşallah alacağız müjdeyi bekliyoruz.

çok teşekkür ederim canım hemen cevap yazdığın için ama çalışıyorum kan değerine baktırmaya perşembeden önce gidemem ama daha çok korktum şimdi düşük yapınca ilaç falan mı kullanılıyor bu konularda çok cahilim neyse en iyisi ben yarını bekliyim eğer adetim tam olmazsa çarşamba işe gitmeyeyim bari

yok kızzz smart öle hissetmiş değeride yüksek birazz hayırlısı bakalımmm
ayy şero beşizz doğurcak bu gidişle bumbumbummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yaaa değerlerden önce böyle geiyordu içimden.Ondna yoksa çok da yüksek değil yani değerim :)
Canım unuttuğumdan değil aslında ama aylardır hep o isimleri zikreditoruz ya ondan direk ilk aklıma gelen isimleri yazıveriyorum.Yoksa tabiki senin için de duacıyız hep birlikte. olumunekankayizsmile

zaten ümidim kırıldı artık beklemiyorum bu ay...
inşallah hepimiz biran önce bebişlerimize kavuşuruz canım...

heyooo kızlarr ben çıkıyorumm iyigecelerr diliyorummmmm sizee işim var acuktaaa:kedi:aklinialirimsmile
sempatiksalakcinni sırnaşık şey Koaly gelsin :)
ah canım nasıl da halden anlarmış ya, kız allah mı söyletiyor yoksam seni böyle!!!! Bak ama ben bayağı kilo aldım birkaç aydır beni taşıyabilir misin?
Benm halat çoookkk kallıınnnnnn :) Dizilin peşi sıra :)

kalınmı :roflol::roflol::roflol:
şeyyy bişi dicem ama :roflol::roflol:
yok diyemicem acımıyo onu diyim sadece :roflol::roflol::roflol:

ohhhh miss gibi yaptın tatili geldin
ya diceğim şeyi anladın dimi :roflol::roflol: ondan kalın deil yani :roflol::roflol:
ayyy ya hiçde sevmem böle muhabbetleri ama dayanamadım ya :roflol::roflol:

işte böyle bak ne güzel açıklamış di mi:roflol::roflol::roflol:

Offf!çarşamba alacağım boyumun ölçüüsnü durun bakalım :)
Bu progestanı çocuk düşmesin diye mi verdi doktorları bu kzılara?

hatuncum tamamen yanlış anlaşılma bm ismim etiketlenmiş bende herkes görüo sandım daha doğrudu kocam sandı sinirlendiii bende sormadan etmenden nebilim öyle bi gizlilik içinde olduğunun sayfanın öyle bir sayfa olduğundan haberimde yoktu meğersem k..k diye bir sayfa açmış ay-she bede ona kızdım neyse çok çok özürdiledimm inşş kbl eder.:Saruboceq:

smartcımmm artık bende hep burdayımmm hamiş kalsamda brayıı hiç terketmeyeceğim oyüzden bekleyenleri yazareken benide unutmayın bebişim yaa yoksa üzülüyorum bende mart ayından beri burdayımm yaneeeeyerimseniben

kızlarrr ben çıkıyorummm çok yorgununm herkese ii gecelerrrzemuszemus

pembecimm uğraştığın içinm sağol.ok.

Son düzenleme:
heee, etiketlenme falan bilmiyom ben de, neyse, geçen akşam arkadaş vardı laptopundan face ine bakıyordu ben de buraya yazdıydım nerde bulurum bu bizim topiği face de diye kimse açıklamamıştı demek ki gizliymiş herkes görmüyor o zaman di mi, e biz nasıl bulucaz o zaman

bu progesteron aslında hormon ve bunu vucut ilk 3 ayda dengeleyemeyebiliomuş. onun için en tehlikeli dönem 12 hafta oluyoo... bu az olursa düşüğe neden tabiikii... bebeğin tutunup gelişebilmesi için gerekli bi hormon. ama 3. aya kadar... sonra zaten amnio sıvısı bebeği kaplıyo ve koruma kalkanı oluyo... progesteronda bunla beraber dengeleniyoooo...:teytey:

hhehheheh, ya öyle oturduğun yerden ahkam kesmesi kolaydı di mi kızlara hemen dr ye gidin muayene olun görünün derken hıh al sana bakalım işte. Yok kız valla hiç acımayacak "gel gel güzelim gel hiç acımayacak...........kalbinnnnnnnnnnnnnnnn"

bunu dinlerken hep sen geliyorsun aklıma bugün var ya

canım progestan rahim içindeki olası kanamaları ve muhtemelen düşük olmasını engelliyor, benim oğlumdan önceki ilk bebişimde bana iğnesini vermişti dr haftada bir kez vuruluyordum ama doğmadı 4 aylık öldü karnımda, yani progestan bir bakıma bebek sıkıca tutunursa eğer rahimi toparlıyor kuvvetlendiriyor ve rahimdeki kasılmalarla meydana gelen lekelenmeleri önlüyor diye biliyorum

Anlamadım;son listed adın yok mu ki şu an!Olmuş olmalıydı;Allah Allah...
İyi geceler canım :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

............

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan.............................16 EKİM
yaren0144...............................17 EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

ay ben anlatana kadar pembem iki satırda özetleyivermiş ne güzel, hah işte aynından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…