Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok canım seliz listeyi kast etmiyor
hani sen dediydin ya en eski bekleyenler önce, hani demiştin hatice, karasu, nane diye saymıştın kızları ya, o bu isimlerin arasında onun da ismini saymanı istiyor bence,

hani yani hatunsultan da deseydin hiç fena olmazdı, eskilerse sıradakiler benden eski mi olur senden sonra sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayşe hoşgeldin bakıyorum hafta içi hafta içi gene geldin he

bu progesteron aslında hormon ve bunu vucut ilk 3 ayda dengeleyemeyebiliomuş. onun için en tehlikeli dönem 12 hafta oluyoo... bu az olursa düşüğe neden tabiikii... bebeğin tutunup gelişebilmesi için gerekli bi hormon. ama 3. aya kadar... sonra zaten amnio sıvısı bebeği kaplıyo ve koruma kalkanı oluyo... progesteronda bunla beraber dengeleniyoooo...:teytey:

Biliyom biliyom da;ben başlamadım ya hiçbişeye ondan yazdım! CADIARZU Bu salak doktor da çok geçe vermiş bana randevuyu;ne yoğun adam yaahuu!

Merhabaaa :)

ayşe hoşgeldin bakıyorum hafta içi hafta içi gene geldin he

evet geldim yaa :) kocişim mesaideydı baya yorulmuş hemen uyudu bende evi topladım
bide ona kurabiye yaptım en sevdiğinden güzeelce yeerlştirdim tabaga
sürpriz olcak ona yarınnn :))) ikinci tepsi fırında da o pişene kadar takılayım dedim ee napiyosunuz :)

ay_she, hellen, pembedana, Seliz, smart_girl+
kızlar topiğimiz güvenilir ellerde bakıyorum, ben artık nöbeti devretsem sizlere olur mu, uykum geldi galiba gözlerim kaymaya başladı yazarken,

hepinizi öpüyorum iyi geceler canım arkadaşlarım benim......

evet geldim yaa :) kocişim mesaideydı baya yorulmuş hemen uyudu bende evi topladım
sürpriz olcak ona yarınnn :))) ikinci tepsi fırında da o pişene kadar takılayım dedim ee napiyosunuz :)

ne kurabiyesi hımmm ?:kedi: ay bu arada un kurabiyeni denedim ayşe enfes olduuuu... eşimde sewmez pek ama bayıldı adam. kurabiye yapan mı var ki ewde :roflol::roflol:

ne yapalım takılıyorum işte ben de burda, gezmeden geldim bakınayım dedim kocam uyudu yatarken çağırdı gitmedim ya küstü gidip gönlünü mü alsam diye aklımdan geçiyor ama uykum da gelmeye başladı ya çok zor geliyor şimdi var ya
ah bir de bu tembelliğim olmasa, zaten diyor ki bana işte senin bu tembelliğin yüzünden bebiş olmuyor diyor, eee adam haklı vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok canım seliz listeyi kast etmiyor
hani sen dediydin ya en eski bekleyenler önce, hani demiştin hatice, karasu, nane diye saymıştın kızları ya, o bu isimlerin arasında onun da ismini saymanı istiyor bence,

hani yani hatunsultan da deseydin hiç fena olmazdı, eskilerse sıradakiler benden eski mi olur senden sonra sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Hmmm!Önce onu düşünmüştüm aslında ama sonra yanlış anladım herhalde dedim kendi kendime.O kadarıck satıra bir anda saniyelik sürede sığmıyor ki isimler.
Allah'ıma çok şükür senin aslan gbi bir çocuğun var;inşallah Allah sana ikinciyi de nasip eder;Böyle düüşündüğümü biliyorsun!

Hoşgeldin şekercim :))))
Vayy kurabiyeler haaaa :) Süper.... Afiyet olsun şimiden :)

benim bebekler çarşambaya kadar dayanabilir mi ki acaba bilmiyorumkismile

smartttt ikiz oldup olmadığını kalp atışından öğreneceksin çok yakın bi zaman bu biliosun di miiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şey

Ya benimkiler tek yumurta ikizi ya;acaba çarşamba kalp atışları görülürken ekranda (duyma sonra ki iş ya) anlayabilecek mi ki doktor iki tane oldukalrını yoksa diğper haftaalrı mı bekleyeceğim!!!
Belki de kalp atışı da öremeyecek o da başka mesele!CADIARZU

Hmmm!Önce onu düşünmüştüm aslında ama sonra yanlış anladım herhalde dedim kendi kendime.O kadarıck satıra bir anda saniyelik sürede sığmıyor ki isimler.
Allah'ıma çok şükür senin aslan gbi bir çocuğun var;inşallah Allah sana ikinciyi de nasip eder;Böyle düüşündüğümü biliyorsun!

Tabii ki biliyorum bitanem bilmem mi, bizim seliz bazen böyle alınganlık yapar bilirsin sen, ben de her zaman derim önce size versin allah diye canım, çok şükür ben dünyanın en güzel duygusunu yaşadım yaşıyorum da, allah size en kısa zamanda ve sorunsuz olarak göstersin o günleri, seliz bizim daha önce cns22 miydi sanki öyle mi demişlerdi ben geldiğim zaman, o yüzden o da eskilerden olduğunu düşünüyor haliyle, yani merve gibi belle gibi yenilerden değil en azından, ilk başlardan bakıyorum da topiği açtıktan sonra sen su başlamış, arkasından sanıyorum fatoş, ben ve pembeyiz bilmiyorum yanlış olmayayım yine de, e sen hamile, su hamile, fatoş hamile, pembe yasağını bekliyor

eeee benden büyük demirbaş mı olur, zaten en büyüğünüz de benim nasıl olsa, ben listede tek de kalsam göğsümü gere gere savaşırım tek tabanca merak etmeyin, liste sona ermez böylece alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar dayanır tabiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Yok!İlaç falan almadım ya hiç o bakımdan yaani! CADIARZU
Belki de rken gitsem düşmelerini engelleyebilecektim düşecek olurlarsa!Ama doktorun en yakın boş günü çarşambaymış yaa;yarın için çok ısrar ettim müsait değil dediler.

Ya benimkiler tek yumurta ikizi ya;acaba çarşamba kalp atışları görülürken ekranda (duyma sonra ki iş ya) anlayabilecek mi ki doktor iki tane oldukalrını yoksa diğper haftaalrı mı bekleyeceğim!!!
Belki de kalp atışı da öremeyecek o da başka mesele!CADIARZU

canım yaa görsen bişeye benzemiyo şimdi ... anlıcaksın beni...var yok !!! :ecrin_bebek:
anlamak zor olsa gerek..ama en fazla 2 haftaya oda kesinleşir dediğim gibi kalp atışlarından...

Yok!İlaç falan almadım ya hiç o bakımdan yaani! CADIARZU
Belki de rken gitsem düşmelerini engelleyebilecektim düşecek olurlarsa!Ama doktorun en yakın boş günü çarşambaymış yaa;yarın için çok ısrar ettim müsait değil dediler.

offff saçmalama kızım ya, merak etme sen iyiysen onlar da içerde iyidir merak etme, eğer onlar kötü olsa bir şekilde sana ve vücuduna reaksiyon gösterirlerdi

ay bak hepimiz de ciddi ciddi çoğul bahsediyoruz kız vallaha mı acep, inanamıyorum yaaaa

ve unutma ki senin elinde olan bir şey yok tatlım, ALLAHA EMANET................

X