Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar en güzel akşamlar sizlerin olsunn nassınız bakem kimseler yok pek sakinizz bu akşammm
smart aydemet cnmm öpüyorum siziii ŞenizŞeniz

pempetanam sendemi burdaydın senide öpüyorumm kısssŞeniz

slm kızlarrr nabersiznizzzz
ayyyy kim iizlere hamileee
şerocum yoksa 2.çizgiyimi görmüşşşşsempatiksalakcinni
ayy hadiii inş kızlar yaaa

bende unuttu beni diyodum kaydirigubbakcemile3:nazar:
ututurmuyumm senii yavrımmmmm heçç gel bi kucaklaşalımmmmmŞenizolumunekankayizsmile

slm kızlarrr nabersiznizzzz
ayyyy kim iizlere hamileee
şerocum yoksa 2.çizgiyimi görmüşşşşsempatiksalakcinni
ayy hadiii inş kızlar yaaa

yok kızzz smart öle hissetmiş değeride yüksek birazz hayırlısı bakalımmm
ayy şero beşizz doğurcak bu gidişle bumbumbummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Nasıl yani topik çok dolduğundan?Anlayamadım...
Biz topiğimizden memnunuz canım ya;sakıncası yoksa böyle kalalım.Öyle bişey olursa dağılabiliriz :gitme:
Daha PEMBE,KARASU,HATİCE,NANE ve EMOŞ var listemizde;işimizi bitirmedik :KK43:
smartcım bende varımm hep unutuluyorummafoldumben ama olsun bakalım
Kızlaaaaaarrrr sempatiksalakcinni bu arada ben dün öğleden sonra dayanamayıp bi test yaptım, baştan ikinci çizginin gölgesi bile yoktu attım çöpe gitti, sonra uyuyup kalmışım tv izlerken, uyanınca içime bi kurt düştü şu teste bidaha bakiyim dedim, anam ne göreyim 2. çizgi akannehir akannehir
Ama 1-2 saat geçmişti aradan, 2. çizgi kaçıncı dakikada belirdi hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile 5 dak.dan sonraki sonuçlar dikkate alınmadığı için de hiç umutlanmadım, bakalım çarşambayı beklemeye kararlıyım bu sefer, bidaha test yapmicam :1no2:

şerocum had bakalım iş hayırlı haberlerini bekliyouzz keşke 30 eylülü bekleseydinnn yapmak için nyse hadii az kaldıı inşşşş hamilesindirr bebiş yaa

heyooo kızlarr ben çıkıyorumm iyigecelerr diliyorummmmm sizee işim var acuktaaa:kedi:aklinialirimsmile

Yeniler kızmasın ama ben öncelikle aylardır bizimle olan,bekleyen ve artık yorulmuş arkadaşlarımdan birini çekmek istiyorum öncelikle.Öyle olursa çok mutlu oalcağım!
:lepi:

ah canım nasıl da halden anlarmış ya, kız allah mı söyletiyor yoksam seni böyle!!!! Bak ama ben bayağı kilo aldım birkaç aydır beni taşıyabilir misin?

selam kızlarrr
ay bugün öldüm yorgunluktan.. akannehir dün taa çanakkaleye gittim domates tarlasına :)) domates topladım bissürü, közlemek için biber topladım.. ay sabahtır onlarla uğraşıyorum..20 kg domates rendeledim..20 kg biber közledim ayıkladım,biraz konserve biraz dondurucu yaptım...yemekti etrafı toplaydı demin popişcimin üstüne oturdum.. öldüm öldüm akannehir ama yarına da bi dünya domates var beni bekleyen , püffakannehir

bu arada ben çarşamba günü hastaneye yatıyorum, serklaj için .. doktorum yatış yapıcaksın dedi ama ne kadar olduğunu sölemedi..bana bağlıymış..nolur dua edin bize kızlar..çaktırmıyorum ama çok korkuyorumeyvahedigeldismile

teşekkür ederimm..biliyorum ki dualarınızla hep benim yanımda olucaksınız.opuyorumnanaktan

çiğdemcim sen iyi misin ya, sen hamilesin ++++++ çoğul gebesin ya senin karnında üç tane bebiş var neler yapıyorsun yapma allah aşkına lütfen biraz daha dikkat, allah korusun birşey olur mazallah aman deyim lütfen dikkat, bak operasyonun da yakın niye dinlenmiyorsun, canım inşallah kolaylıkla atlatırsın, bir çırpıda geçer kazasız belasız inşallah, allah rast getirsin tatlım şimdiden geçmiş olsun, dualarımız sizinle merak etme

pembecim hoş geldin, seliz sen de hoşgeldin
nasılsınız kızlar

ben de sıkkınım ve birsürü de çay içtim uykum iyice kaçtı

hayırdır pembecim bir sorun mu var özel değilse, yoksa öylesine genelleme mi sıkıntın

arkadaşlar benim 25 inde adet olmam gerekiyordu ancak 19'undan beri kahverengi, pembe ve ara ara çok a kırmızı lekelenmem oluyor. 2 tane gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak eşimle ayrı şehirlerde yaşadığımız için olduysa bile geç döllenme olmuştur. bugün adet oluyormuşum gibi kanamam başladı ama bir-iki saat sonra durdu tekrar kahverengi leke geldi. Diğer belirtilerim (bel ağrısı göğüslerde sızlama) adet belirtilerimle aynı birtek normalde çok sancılı geçirmeme rağmen bu ay sancım yok. 3 aydır deniyoruz olmuyor sizce ben hamile miyim, bugünkü kanamam yerleşme kanaması olabilir mi yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

ay-sheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:gitme:

ayyyy burdanda özürdileyim yaaa valla neolurr kusura bakma ben busefer yanlış anladım ismim etiketlendii diyeee fotoğrafı şikaye ettim fotoyu kaldırmışlareyvahedigeldismile cnm sen sana zahmet birdaha etiektle.buarada ben faceden o senin açtığın sayfaya üye olamıyorum çünkü sayfayı bulamıyorum zaten öyle bir gruptanda şimdi haberim oldu daha ömnceden hbrm olsaydııı ismimizi sadce bizim görceğimizi bilirdimm neyse bebiş senden özürdiliyorum baya bii kızdımmm affollla eşim çok sinirlenince bende sinirlendim öpüyorum cnmmmafoldumben

arkadaşlar benim 25 inde adet olmam gerekiyordu ancak 19'undan beri kahverengi, pembe ve ara ara çok a kırmızı lekelenmem oluyor. 2 tane gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak eşimle ayrı şehirlerde yaşadığımız için olduysa bile geç döllenme olmuştur. bugün adet oluyormuşum gibi kanamam başladı ama bir-iki saat sonra durdu tekrar kahverengi leke geldi. Diğer belirtilerim (bel ağrısı göğüslerde sızlama) adet belirtilerimle aynı birtek normalde çok sancılı geçirmeme rağmen bu ay sancım yok. 3 aydır deniyoruz olmuyor sizce ben hamile miyim, bugünkü kanamam yerleşme kanaması olabilir mi yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

canım yerleşme kanaması böle olmaz. adetten 1 hafta önce varla yok arası belli belirisiz oluyooo...bizzat yaşadığım için biliorum... bence kan değerine bi baktır hemende sonuca göre bi dr.a git. Allah korusun göz göre göre düşük falan yapmayasın... hemen ilaca başlarsın en azından...:lepi:

canım bebeklerim erkenden gelmemesi için doktor rahim ağzına dikiş atıcak..yani kapatıcak rahim ağzımı.. narkozla olacak bir işlem.. bu operasyondan sonra kanamam ve kasılmalarım olacak..sancım olucak,acım olucak..müşahade altında tutucaklar işte.. ama korkuyorum beneyvahedigeldismile
Ayyy neler varmış hayatta yaaa akannehir Canım şimdiden geçmiş olsun...Allah sağlıcakla doğduklarını görmeyi ansip etsin.
ikiz olunca değer daha mı yüksek oluyo?? :asigim:

Evet canımcım BHcg daha yüksek olurmuş ikiz gebeliklerde.

ah keşke yardımcı olabilsem canım, kelin merhemi olsa başına sürerdi hesabı benimki de, 1 yıldır uğraşıyorum bu gibi lekeler yerleşmedir diye birkaç kez ümitlendiğim oldu ama maalesef hamile değildim, sonra adet düzensizliği ve yumurtlama bozukluğu ve menopoz başlangıcı oldum işte, inşallah seninkiler bebeğinin habercisidir

X