Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pempetanam sendemi burdaydın senide öpüyorumm kısssŞeniz
ututurmuyumm senii yavrımmmmm heçç gel bi kucaklaşalımmmmmŞenizolumunekankayizsmilebende unuttu beni diyodum kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrr nabersiznizzzz
ayyyy kim iizlere hamileee
şerocum yoksa 2.çizgiyimi görmüşşşşsempatiksalakcinni
ayy hadiii inş kızlar yaaa
smartcım bende varımm hep unutuluyorummafoldumben ama olsun bakalımNasıl yani topik çok dolduğundan?Anlayamadım...
Biz topiğimizden memnunuz canım ya;sakıncası yoksa böyle kalalım.Öyle bişey olursa dağılabiliriz :gitme:
Daha PEMBE,KARASU,HATİCE,NANE ve EMOŞ var listemizde;işimizi bitirmedik
Kızlaaaaaarrrr sempatiksalakcinni bu arada ben dün öğleden sonra dayanamayıp bi test yaptım, baştan ikinci çizginin gölgesi bile yoktu attım çöpe gitti, sonra uyuyup kalmışım tv izlerken, uyanınca içime bi kurt düştü şu teste bidaha bakiyim dedim, anam ne göreyim 2. çizgi akannehir akannehir
Ama 1-2 saat geçmişti aradan, 2. çizgi kaçıncı dakikada belirdi hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile 5 dak.dan sonraki sonuçlar dikkate alınmadığı için de hiç umutlanmadım, bakalım çarşambayı beklemeye kararlıyım bu sefer, bidaha test yapmicam :1no2:
Yeniler kızmasın ama ben öncelikle aylardır bizimle olan,bekleyen ve artık yorulmuş arkadaşlarımdan birini çekmek istiyorum öncelikle.Öyle olursa çok mutlu oalcağım!
:lepi:
selam kızlarrr
ay bugün öldüm yorgunluktan.. akannehir dün taa çanakkaleye gittim domates tarlasına :)) domates topladım bissürü, közlemek için biber topladım.. ay sabahtır onlarla uğraşıyorum..20 kg domates rendeledim..20 kg biber közledim ayıkladım,biraz konserve biraz dondurucu yaptım...yemekti etrafı toplaydı demin popişcimin üstüne oturdum.. öldüm öldüm akannehir ama yarına da bi dünya domates var beni bekleyen , püffakannehir
bu arada ben çarşamba günü hastaneye yatıyorum, serklaj için .. doktorum yatış yapıcaksın dedi ama ne kadar olduğunu sölemedi..bana bağlıymış..nolur dua edin bize kızlar..çaktırmıyorum ama çok korkuyorumeyvahedigeldismile
teşekkür ederimm..biliyorum ki dualarınızla hep benim yanımda olucaksınız.opuyorumnanaktan
pembecim hoş geldin, seliz sen de hoşgeldin
nasılsınız kızlar
hayırdır pembecim bir sorun mu var özel değilse, yoksa öylesine genelleme mi sıkıntın
arkadaşlar benim 25 inde adet olmam gerekiyordu ancak 19'undan beri kahverengi, pembe ve ara ara çok a kırmızı lekelenmem oluyor. 2 tane gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak eşimle ayrı şehirlerde yaşadığımız için olduysa bile geç döllenme olmuştur. bugün adet oluyormuşum gibi kanamam başladı ama bir-iki saat sonra durdu tekrar kahverengi leke geldi. Diğer belirtilerim (bel ağrısı göğüslerde sızlama) adet belirtilerimle aynı birtek normalde çok sancılı geçirmeme rağmen bu ay sancım yok. 3 aydır deniyoruz olmuyor sizce ben hamile miyim, bugünkü kanamam yerleşme kanaması olabilir mi yorumlarınızı bekliyorum lütfen...
pembecim hoş geldin, seliz sen de hoşgeldin
nasılsınız kızlar
Ayyy neler varmış hayatta yaaa akannehir Canım şimdiden geçmiş olsun...Allah sağlıcakla doğduklarını görmeyi ansip etsin.canım bebeklerim erkenden gelmemesi için doktor rahim ağzına dikiş atıcak..yani kapatıcak rahim ağzımı.. narkozla olacak bir işlem.. bu operasyondan sonra kanamam ve kasılmalarım olacak..sancım olucak,acım olucak..müşahade altında tutucaklar işte.. ama korkuyorum beneyvahedigeldismile
ikiz olunca değer daha mı yüksek oluyo?? :asigim:
arkadaşlar benim 25 inde adet olmam gerekiyordu ancak 19'undan beri kahverengi, pembe ve ara ara çok a kırmızı lekelenmem oluyor. 2 tane gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak eşimle ayrı şehirlerde yaşadığımız için olduysa bile geç döllenme olmuştur. bugün adet oluyormuşum gibi kanamam başladı ama bir-iki saat sonra durdu tekrar kahverengi leke geldi. Diğer belirtilerim (bel ağrısı göğüslerde sızlama) adet belirtilerimle aynı birtek normalde çok sancılı geçirmeme rağmen bu ay sancım yok. 3 aydır deniyoruz olmuyor sizce ben hamile miyim, bugünkü kanamam yerleşme kanaması olabilir mi yorumlarınızı bekliyorum lütfen...
genel hatuncum , meyve yedim çay içtim soda içtim su içtim bol bol, ççikolata yedim şimdi... ay patlıycammmmmhihoyyyt